2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Kız benim ki maşallah sabır taşı çıktı. Adamı 5 dakika yalnız bırakmıyorum, beraber uyanıp kalkıyoruz haftasonları hep yanyanayız. Duşta bile adamı yalnız bırakmıyorum :KK70::KK70: Basireti bağlanmış olmasın bu adamın işkillendim bak şimdi.
Dusa bile birlikte girip bişey yapmiyorsaniz var birsey bence de:KK70:

Ay tek değilmişim çok sevindim. Kocam dalga geçiyor benimle çocuğu tek başına yaptın, ben kaderime razı geldim diyor.
Hamileyim diyince de pek şaşırmadım demişti o aydan sonra :KK70:
karar verdıkten sonra pek nefes almaya vakit bırakmadım. oflaya poflaya yapıyorduk artık :D
allah verdi tabıı kı, öyle olacagı varmıs, ama kız minnoşu cok aklıma koymustum. nette yöntemler vardı. onlara uyuyordum benımkı de delı oluyordu. ama uymak zorundaydı bana işte :D
dedım ona '' çok ararsın bu gunlerı'' gercekten cok arıyor o günleri :D
yalnız degılsın yanı bu konuda.
hatta hamıle kaldıktan sonra hiç ilişki yaşamadık :KK53:
Kirletip bi kenara mı attınız. Vay vicdansızlar :KK70:
Fazla uzağa atmayin lazim olur yine :KK70:

uzaga degıl canım, kenara attık :oops:

Ay kuzum bukadar yaptığına dua etsinler.... Sen bayagıı yoruluyorsun.... Zaten yeni taşındın ne geliyorlar zırt pırt daha yerleşemedim de. Zaten ağırlaştım yapamıyorum heryer ayakta inşallah doğumdan sonra beklerim de.... Nolucak hamileliği yaşamış olan herkes anlar anlayış da gösterir.
Amannnn işte akraba çokk burda cnm kime ne diyim milletin suçu yok aslında değer veriyorlar sonuçta ve herkes bana yardımcı oluyor ben pinpirik olduğum için hep detay detay detay yedirmeyi ikramı çok seviyorum Rabbim güç versin yeterki ben Anadolu hatunuyum :) döktürürümmm bu aralar döktüremiyom artık arayan olunca doktordayım randevum var falan bişiler dicem :) Allah affetsin :)

Geçen gece tuttum kocamı kolundan fırlattım yatağa. Üstüne çıktım. Bu yataktan çıkmayacaksın dedim :D :D çok ormantik gibi görünüyor dimi(5 dk önce annesi gil kapıyı suratıma kapatıp koalisyon kurup beni çekiştirirken telefonla aradım ve ilacımı getirir misin dedim)

Bu ne ya insan mı nerden aldın :KK70:

Benimkinj de bi sabah namazında yarı uykulu sandığımın başında gördüm sonra uyudum. Sabahı diyorum sen dun gece sandığı mı açtın napıyodun kiyafet mi seviyodun :KK70: yoo ne alaka diyor gülüyor :KK70:

Ne kız sarıgil yarim saattir düşünüyom söyle çabuk :KK70:

sevmiştir kıyafetleri :)))

İşte .... Ama erkekler bebeklerinin yüzünü görünce baba olur derler.... Bu gerçek birşey. Anlayamıyorlar çünkü. Karnım oynayınca bakıyor ıy ıy ıy nasıl birşey bu böyle mahvetti içeriyi diyip duruyor

o konuda bir şey diyemiyorum bizim gibi hissedemiyorlar, biz kıpırdamalarını her şeyini hissediyoruz duygusal bağ var aramızda bebeklerle ama onlar dış kapının dış mandalı gibi dışardan bakıyorlar :)))

Canım çok küçükken yorgan örtülmemesi gerek diye biliyorum ben, sadece battaniye örtülüyor, yastık fln da kullanılmıyor ilk 2 sene.. sen bu sene için mi düşünüyorsun yorganı?

evet canım ben bu sene için düşünmüştüm hatta yorgancıya gittim yarın alıcam bugün dikicek ve hatta yastık falan diktiriyorum anam boşa mı oldu şimdi :))))

karar verdıkten sonra pek nefes almaya vakit bırakmadım. oflaya poflaya yapıyorduk artık :KK70:
allah verdi tabıı kı, öyle olacagı varmıs, ama kız minnoşu cok aklıma koymustum. nette yöntemler vardı. onlara uyuyordum benımkı de delı oluyordu. ama uymak zorundaydı bana işte :KK70:
dedım ona '' çok ararsın bu gunlerı'' gercekten cok arıyor o günleri :KK70:
yalnız degılsın yanı bu konuda.
hatta hamıle kaldıktan sonra hiç ilişki yaşamadık :KK53:

uzaga degıl canım, kenara attık :oops:
Ay valla bende bikmistim artık olsa su cocuk diodum :D ama garibim okdr sık iliskilerden sonra kardes gbi olunca duruldu kiyamiom da. :( kiz icin tuyolardami var nette tuh be yaaa bende 2. De yapim bari kiz tutsun. Neymis onlar az soyle hele arastirmaci anne :D

Back
X