2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

O eski halimden eser yok şimdi....
Izdırap içinde yorgunum şimdi.....
Tutun kollarımdan aaaa dostlar yuvarlanıp gidicem şimdiiii :KK70::KK70::KK70::KK70::KK70::KK70:

betus.webp

Sarıgilin suçu yok canım ben arada kendi tükürüğümde de boguluyorum sıkıntı bende yutarken nefes alırsan kaçar tabi :KK70: bulantı için az ve sık yiyorum mide yanmasına da soğuk süt ve yüksek yastık çok iyi geliyor
ben her gün soguk süt içiyorum. acaba ondan dolayı mı yanma olmuyor? yani kahvaltılarda. zaten sıcak süt içmem.
işte o az ve sık yemek bunalttı benı. sürekli bişiler yemek zorundayım.
az kaldı sabır...

Aslan gelinim benim, her iş gelir elinden :KK70: Oy kıyamamm çok heyecanlı.... Kapaklarını, çekmecelerini mutlaka aç pencerenin camınıda tabii uyurken kapatırsın. O koku çıksın bebişe çok zararlıymış.

Uyku setini yıkamadığım için şimdilik silinmiş beşiğe koydum. Yıkanıp temizlenince, beşiğin üzerine 2 tane battal boy çarşaf sericem doğuma kadar tozdan korur artık. Uyku setini makinede yıkarsın çok pratik oluyor.

Aynen canım, 1 hafta havalandırıcam iyice, ondan sonra yerleştiricem kıyafetlerini de zaten.. Çarşaf iyi fikir yaa, ben de yıkayıp sereyim barii, herşeyi yerleşince oda daha bi belli olur, perdeleri halıları kaldı bir tek onları da alınca bir eksiğimiz kalmıycak İnşallah Hoppa

ben her gün soguk süt içiyorum. acaba ondan dolayı mı yanma olmuyor? yani kahvaltılarda. zaten sıcak süt içmem.
işte o az ve sık yemek bunalttı benı. sürekli bişiler yemek zorundayım.
az kaldı sabır...
Az ve sık yemekte yanma pek yapmıyor canım ben yiyemedigim zaman yanma yapıyor aslında o yüzden de olmuyor olabilir etraftan bebek saclaniyor lafını duyarsan o saçlar rahimden çıkıp mideyi nasıl gıdıklasın de lütfen nefret ediyorum bu laftan

Aynen canım, 1 hafta havalandırıcam iyice, ondan sonra yerleştiricem kıyafetlerini de zaten.. Çarşaf iyi fikir yaa, ben de yıkayıp sereyim barii, herşeyi yerleşince oda daha bi belli olur, perdeleri halıları kaldı bir tek onları da alınca bir eksiğimiz kalmıycak İnşallah Hoppa

Bebişim yolun yarısına geldin sende nerdeyse ufak tefek şeyler kaldı. Perde bir günde seçiliyorda, o lanet halıyı daha seçemedim ben bir tane aldım iade ettim geri hala arıyorum... Kız bebişe bulmak gene kolay ooyy.

O eski halimden eser yok şimdi....
Izdırap içinde yorgunum şimdi.....
Tutun kollarımdan aaaa dostlar yuvarlanıp gidicem şimdiiii :KK70::KK70::KK70::KK70::KK70::KK70:

Eki Görüntüle 1675028

Bence şimdi daha tatlısınnnnn :anneadayı: kırmızıı elbiseyle de pek bir seksi olmuşsun, hamilelik ve seksilik zaten birbirinden çok ayrı şeyler canım, benim böyle bir beklentim kalmadı uzun süredir :KK70:

Az ve sık yemekte yanma pek yapmıyor canım ben yiyemedigim zaman yanma yapıyor aslında o yüzden de olmuyor olabilir etraftan bebek saclaniyor lafını duyarsan o saçlar rahimden çıkıp mideyi nasıl gıdıklasın de lütfen nefret ediyorum bu laftan
yok daha duymadım :D ahahah aynen heee.
aman bari birinden biri eksık olsun.
öyle veya böyle zaman gecıyor
az kaldı mınnosları kucagımıza almamıza :nazar::nazar::nazar::nazar::KK200::anneadayı:

yok daha duymadım :KK70: ahahah aynen heee.
aman bari birinden biri eksık olsun.
öyle veya böyle zaman gecıyor
az kaldı mınnosları kucagımıza almamıza :nazar::nazar::nazar::nazar::KK200::anneadayı:
Aynen canım ne çabuk geçiyor. Oğlumda gözüm doymayip bir sürü şey aldığım için bu sefer birşey almıcam diyordum bugün aldıklarımı valize koydum ooo iyiki birşey almamışım yani bir sürü bandana aldım koca çiçekli çok tatlılar ya:21:

uu beybi çok seksiymişiz önceden yakıyomuşuzz :cool: üzülme kuzum dogumdan 3 5 ay sonra eskı formumuza döneriz

Tişikkirler Sipirminn :KK48: Çok mutlu ettin beni döneriz diii mi ama ya :(

her halın güzel canım :nazar::KK200:
Oy mminnoşumm o senin güzelliğin :KK52:

Bence şimdi daha tatlısınnnnn :anneadayı: kırmızıı elbiseyle de pek bir seksi olmuşsun, hamilelik ve seksilik zaten birbirinden çok ayrı şeyler canım, benim böyle bir beklentim kalmadı uzun süredir :KK70:

Bacılarım seks neydi. Öyle bir şey hatırlamıyorum unutmuşum gördünüz mü. Bizim ki hiç yanaşmıyor bile bana anne kokuyorsun sen olmaz vaz geçtim ben diyor manyak herif .

Tişikkirler Sipirminn :KK48: Çok mutlu ettin beni döneriz diii mi ama ya :KK43:

Bacılarım seks neydi. Öyle bir şey hatırlamıyorum unutmuşum gördünüz mü. Bizim ki hiç yanaşmıyor bile bana anne kokuyorsun sen olmaz vaz geçtim ben diyor manyak herif .
ama bize öyle sürekli foto atma. nazar deger :nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:

Anne kokuyorsun ne yaa, daha emzirmeye bile başlamadık olur mu öyle aaaaa.. :confused: bence şimdi fırsatı varken yanaşsın yanaşabildiği kadar, sonra istese de yanaşamıycak :p

Tabiki döneriz canım merak etmeyin ben ekstra 8 kilo daha vermiştim mesela korkutmak gibi olmasında:KK48:
Ben kocayı yeni bulduğum için bizde devam ediyor daha bunun doğum sonrası var fırsat varken değerlendirin bence :KK53:

Tabiki döneriz canım merak etmeyin ben ekstra 8 kilo daha vermiştim mesela korkutmak gibi olmasında:KK48:
Ben kocayı yeni bulduğum için bizde devam ediyor daha bunun doğum sonrası var fırsat varken değerlendirin bence :KK53:

Kız benim ki maşallah sabır taşı çıktı. Adamı 5 dakika yalnız bırakmıyorum, beraber uyanıp kalkıyoruz haftasonları hep yanyanayız. Duşta bile adamı yalnız bırakmıyorum :KK70::KK70: Basireti bağlanmış olmasın bu adamın işkillendim bak şimdi.

Anne kokuyorsun ne yaa, daha emzirmeye bile başlamadık olur mu öyle aaaaa.. :confused: bence şimdi fırsatı varken yanaşsın yanaşabildiği kadar, sonra istese de yanaşamıycak :p

Valla kuzum tek fantazimiz beraber 3'lü koltukta pineklemek :-) Ona da anne kokuyorsun resmen sen ya bebek gibi kokuyorsun, ben dokunamam ki sana diyor :mad: Bende nuri alço gibi davranıyorum oysa adama :KK70:

benim kocada tam tersi mutfak dolabındaki tabakları bile aldırmaz görse hemen kızar.. dün birz süpürge yaptım eğilmeden bi yerin ağrırsa sorarım sana diyo.. gebeliğim boyunca ilk defa ev süpürdüm :KK70: bulaşıkları makineden o çıkarıp yerleştirir ben demeden .. çok yardımcıdır bana sağolsun :KK15::nazar: bebek eşyaları onun dolabında asılıydı her açmasında seviyordu şimdi odasına gider bakar konuşur falan Leyla gibi adam :KK70::KK70::KK53:
Bu ne ya insan mı nerden aldın :D

canım maaşşallah valla :) odunla uğraşması zor, bir keresinde yakaladım bebeğin kıyafetlerini seviyordu ama benim yanımda o tarz şeyler yapmıyor, bana mı garezi var anlamadım :))
Benimkinj de bi sabah namazında yarı uykulu sandığımın başında gördüm sonra uyudum. Sabahı diyorum sen dun gece sandığı mı açtın napıyodun kiyafet mi seviyodun :D yoo ne alaka diyor gülüyor :D

bazı manyaklar cıkıyor işte. özelınızı yazmayın pek buralarda.
sarıgillerden mı o meyve :KK53:
Ne kız sarıgil yarim saattir düşünüyom söyle çabuk :D

Back
X