- 28 Nisan 2015
- 2.178
- 1.704
- 63
- 42
- Konu Sahibi Nurbebekistiyor
-
- #42.521
Son bitmis halinide gonderirsin canim.bakalim nasil duracakSaol cnm evt başlığı koymadan çektim tabletimde iyi çekmiyor ama farkediliyor en azından hepsi birleşince güzel olacak diye düşünüyorum cibinlik falan dönencesinide mavi aldım
Cnm sen e bebek takip etsene çok güzel indirime giriyor 80 tl idi.....300 banada fazla geldiAnladim canim.bize vermediler.baktigim yerlerde oyle sorayim bari yariortopedik hicbir fikrim yok cunku.yatas ile yatsan a baktikda bu aksam.300 falan diyolar yatagi oda ekstra maliyet.ay adim atsan para yahuu.bide 2 ser..
Yaa bakayim oraya ozaman.internetten falan bakarim artik oncelikle.yaa hem marka hem yok bi tarafi yunmus bir tarafi pamukmus yatagin.falan filan.bi ton sey sayiyolarda cogunu anlamiyom zaten.Cnm sen e bebek takip etsene çok güzel indirime giriyor 80 tl idi.....300 banada fazla geldi
Evt beşiği temizlim cibinlik uyku seti hepsini yikicam döşek jelatinli suan ama olsun onuda üstünü en azindan sabun tozuyla silicem cokkkKKK işimiz var bi arada lohusa takimlarimi çekmek istiyorum ama zaman bulursam insssSon bitmis halinide gonderirsin canim.bakalim nasil duracak
Hazirladikca cekersin canim yavastan.kendini yormadan yapEvt beşiği temizlim cibinlik uyku seti hepsini yikicam döşek jelatinli suan ama olsun onuda üstünü en azindan sabun tozuyla silicem cokkkKKK işimiz var bi arada lohusa takimlarimi çekmek istiyorum ama zaman bulursam insss
Yaaa ben okadar detayci olmak istemiyorum açıkçası tabiki iyi bir yatak almak lazım 5 sene bu yatakta yatacak sonuçta bebis ama pamukmus şuydu buymus ilgilenmiyorumYaa bakayim oraya ozaman.internetten falan bakarim artik oncelikle.yaa hem marka hem yok bi tarafi yunmus bir tarafi pamukmus yatagin.falan filan.bi ton sey sayiyolarda cogunu anlamiyom zaten.
Yaa evet istee kemik gelisimi icin etkiliyosa iyi bisey olsn diyosun.kesinlikle visko almayim diyolar.vucut seklini alanlar sanirim.cokda incelememk lazim.kocamda yun yatak yaptiralim diyorYaaa ben okadar detayci olmak istemiyorum açıkçası tabiki iyi bir yatak almak lazım 5 sene bu yatakta yatacak sonuçta bebis ama pamukmus şuydu buymus ilgilenmiyorum
Aynen öyle yaparım birde döşek üstüne pelus battaniye acicam ben sonra carsafini falan sericem sıcak olsun hemde daha rahat olurHazirladikca cekersin canim yavastan.kendini yormadan yap
Sen direk bunda yatiracan dimi.ben yaza kadar yatak odamda ikisini birden park yatakda yatiracam.Aynen öyle yaparım birde döşek üstüne pelus battaniye acicam ben sonra carsafini falan sericem sıcak olsun hemde daha rahat olur
Ayyy yok cnm yaa yün yatak bizlerin bile belini ağritiyor nekadar sağlıklı olabilirki acep...sadece yorganini annem yün yaptırdı uyku setindede yorgan var pelus battaniye de var ilk zamanlar sadece battaniye kullanılır beline kadarda uyku setinin yorgani örtülur sadece bele kadar tabiYaa evet istee kemik gelisimi icin etkiliyosa iyi bisey olsn diyosun.kesinlikle visko almayim diyolar.vucut seklini alanlar sanirim.cokda incelememk lazim.kocamda yun yatak yaptiralim diyoro daha beter girintili cikintili olmazmi yahuu
Yun yorgan agir gelir bebise canim ya.bi sure kullanmazsin sendeAyyy yok cnm yaa yün yatak bizlerin bile belini ağritiyor nekadar sağlıklı olabilirki acep...sadece yorganini annem yün yaptırdı uyku setindede yorgan var pelus battaniye de var ilk zamanlar sadece battaniye kullanılır beline kadarda uyku setinin yorgani örtülur sadece bele kadar tabi
Evt cnm direk bunda Odam büyük oyüzden sIğdı odama....1 yaştan sonrada kendi odasını yaparım dolabinida aldım zaten 3 kapaklı tabi o bebisin odasindaSen direk bunda yatiracan dimi.ben yaza kadar yatak odamda ikisini birden park yatakda yatiracam.
Hemde baya birsure kullanılmaz ben 2 yaştan sonra yünü kullanmayı düşünüyorumYun yorgan agir gelir bebise canim ya.bi sure kullanmazsin sende
Aynen.o zamanda sonra anca.daha sagliklidir hem.canim ben yatar cok uykum geldi.sana ve bebisine tatli huzurlu uykularHemde baya birsure kullanılmaz ben 2 yaştan sonra yünü kullanmayı düşünüyorum
Opt sizedeAynen.o zamanda sonra anca.daha sagliklidir hem.canim ben yatar cok uykum geldi.sana ve bebisine tatli huzurlu uykular
E bebek te 95 lira suan yarı ortopedik sabah mutlaka bak cnm 70×130 şimdi baktimAynen.o zamanda sonra anca.daha sagliklidir hem.canim ben yatar cok uykum geldi.sana ve bebisine tatli huzurlu uykular
Sorma çok güzel uyuyorlargece olunca da burada kımse kalmıyor
aynenSorma çok güzel uyuyorlarbıde uyumuyoz diyorlarrr bak ne buldum guzelmi sence
Ben o lohusa terliklerini giymem yaaa hiç tarzım değil benim bünye en fazla bunu kaldırır yaniaynen
güzelmiş bunu mu alcan?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?