2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Anladim canim.bize vermediler.baktigim yerlerde oyle sorayim bari yariortopedik hicbir fikrim yok cunku.yatas ile yatsan a baktikda bu aksam.300 falan diyolar yatagi oda ekstra maliyet.ay adim atsan para yahuu.bide 2 ser..
Cnm sen e bebek takip etsene çok güzel indirime giriyor 80 tl idi.....300 banada fazla geldi

Cnm sen e bebek takip etsene çok güzel indirime giriyor 80 tl idi.....300 banada fazla geldi
Yaa bakayim oraya ozaman.internetten falan bakarim artik oncelikle.yaa hem marka hem yok bi tarafi yunmus bir tarafi pamukmus yatagin.falan filan.bi ton sey sayiyolarda cogunu anlamiyom zaten.

Son bitmis halinide gonderirsin canim.bakalim nasil duracak
Evt beşiği temizlim cibinlik uyku seti hepsini yikicam döşek jelatinli suan ama olsun onuda üstünü en azindan sabun tozuyla silicem cokkkKKK işimiz var bi arada lohusa takimlarimi çekmek istiyorum ama zaman bulursam insss

Evt beşiği temizlim cibinlik uyku seti hepsini yikicam döşek jelatinli suan ama olsun onuda üstünü en azindan sabun tozuyla silicem cokkkKKK işimiz var bi arada lohusa takimlarimi çekmek istiyorum ama zaman bulursam insss
Hazirladikca cekersin canim yavastan.kendini yormadan yap

Yaa bakayim oraya ozaman.internetten falan bakarim artik oncelikle.yaa hem marka hem yok bi tarafi yunmus bir tarafi pamukmus yatagin.falan filan.bi ton sey sayiyolarda cogunu anlamiyom zaten.
Yaaa ben okadar detayci olmak istemiyorum açıkçası tabiki iyi bir yatak almak lazım 5 sene bu yatakta yatacak sonuçta bebis ama pamukmus şuydu buymus ilgilenmiyorum

Yaaa ben okadar detayci olmak istemiyorum açıkçası tabiki iyi bir yatak almak lazım 5 sene bu yatakta yatacak sonuçta bebis ama pamukmus şuydu buymus ilgilenmiyorum
Yaa evet istee kemik gelisimi icin etkiliyosa iyi bisey olsn diyosun.kesinlikle visko almayim diyolar.vucut seklini alanlar sanirim.cokda incelememk lazim.kocamda yun yatak yaptiralim diyor o daha beter girintili cikintili olmazmi yahuu

Yaa evet istee kemik gelisimi icin etkiliyosa iyi bisey olsn diyosun.kesinlikle visko almayim diyolar.vucut seklini alanlar sanirim.cokda incelememk lazim.kocamda yun yatak yaptiralim diyor o daha beter girintili cikintili olmazmi yahuu
Ayyy yok cnm yaa yün yatak bizlerin bile belini ağritiyor nekadar sağlıklı olabilirki acep...sadece yorganini annem yün yaptırdı uyku setindede yorgan var pelus battaniye de var ilk zamanlar sadece battaniye kullanılır beline kadarda uyku setinin yorgani örtülur sadece bele kadar tabi

Yun yorgan agir gelir bebise canim ya.bi sure kullanmazsin sende

Sen direk bunda yatiracan dimi.ben yaza kadar yatak odamda ikisini birden park yatakda yatiracam.
Evt cnm direk bunda Odam büyük oyüzden sIğdı odama....1 yaştan sonrada kendi odasını yaparım dolabinida aldım zaten 3 kapaklı tabi o bebisin odasinda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…