- 2 Mart 2015
- 2.801
- 2.688
- 108
- Konu Sahibi Nurbebekistiyor
-
- #42.501
Evet canım diğer ikisi de 45ti uygundu bunu da adam ısrar ettiEneemm ne ucuz len.. guzellermis evde rahat rahat giyersin.bende burda bulsam alirim ama tek altlar bile 30.. hastanede ne giycen peki.. Benim sabahliklar cok sexapelhastaneye uymaz.genelde geceleri sigara icerken kullanirdim sabahlari degil
Evet canım diğer ikisi de 45ti uygundu bunu da adam ısrar etti
Canim ben tesettürlüyüm gelen giden olur kıyafetime dikkat etmem lazım. koca da kıskançetek giy diyecek diye bekliyodum demedi Allahtan o da beğendi bunları
Gecelikler çok inceydi ya eşim de bizim dükkandan al diyor gecelikleri anne geceligi pijamaları da en büyüğü S beden kadar dar kalıplar
eltim güzel yapıyo diktirecem geceliği bir gün giyecem zaten.
Bende yarın aç karınla gidicem Tsh acayip düşmüştü 10 gün önce kendi kendine bende ilacı azalttım bakım duzelmismikızlar, saglık ocagı benı aramıstı gıtmedım daha
var mı benım gıbı olan? kan alacaklar, bebegın kalp atısına bakacaklarmıs kıytırık bı cıhazla
doktoruma gıderken de yıne aclık tokluk göturmem lazım.
baslıycam heee. şeker yuklemesı yapılmadı o yuzden her ay aclık-tokluga bakılacakmıs.
Cnm sen hala calisiyormusun senin risk vardı yapma lütfen Allah korusun hep dinlenmen lazım senincanım en iyisi içinde kalmıcak :))
bitmıyor kıBende yarın aç karınla gidicem Tsh acayip düşmüştü 10 gün önce kendi kendine bende ilacı azalttım bakım duzelmismi
Nası hayal etmiştinAayy ne guzelll seni hic ole hayal etmemistim. Bizimkide kiskanc kiz.ama etek giy demek aaklina gelmezustume hirka giymem yeterli onun icin..gecelik dikimiyle ugrasana kadar en buyuk boy alsan daha iyi ya anne geceligi degil ama.kesinlikle
Bayıldım bebişinin uyku setine benimde istediğim bir model vardı instagramda yapan kişi aralık ayına kadar sipariş almadığını söyledi çarşıdada kapı kapı dolana dolana zorla yaparım diyen birini bulabildim sipariş verdim ama artık nasıl olur bilemiyorum siz nerden aldınız fiyatı nedirTeyzeleri oğluşumun uyku seti nasıl olmuş :)
70/130 aldim bennKızlar Merhaba bir konuda yardımınızı istiyorum ..Ogluşuma beşik alacağız ama ben ölçüsüne bir türlü karar veremiyorum.60/120 70/110 70 /130 hangisi ölçülerde almalıyım beşiğini alanım çok geniş değil ama bikaç sene kullansın istiyorum siz hangi ölçülerde aldınız
Bunun başka renkleri varmı acabaLohusa terligi olarak bunu aldim pijamalarim da bu renk zaten. O suslenmisleri sevmiyorum bu cok hosuma gitti.sanirim.hastanede giymeye kiyamicam cokta rahat..
http://www.lcwaikiki.com/tr-TR/urun/LC-WAIKIKI/kadin/Ev-Terligi/2347857/471712
Canim senin uyku setinin korumalik olcusu nekadar.biz besik siparisimizi verdik 130/70.ozdilek magazasina baktik bugun korumaliklar 140 cm imis.Bunun başka renkleri varmı acaba
Du bakayimmCanim senin uyku setinin korumalik olcusu nekadar.biz besik siparisimizi verdik 130/70.ozdilek magazasina baktik bugun korumaliklar 140 cm imis.
40×140 cnm ama önemli degilki okadar biraz potluk kalsın zaten gergin olmasına lüzum yok bence benim besikte 70×130Canim senin uyku setinin korumalik olcusu nekadar.biz besik siparisimizi verdik 130/70.ozdilek magazasina baktik bugun korumaliklar 140 cm imis.
Bak dur paketi açayım sana resim gönderim üsenmicem senin içinCanim senin uyku setinin korumalik olcusu nekadar.biz besik siparisimizi verdik 130/70.ozdilek magazasina baktik bugun korumaliklar 140 cm imis.
Sen taktinmi yataga nasil durdu.10 cm den bise olmaz heralde.offf bunaldim iyice.bugunden beri yatak odasi duvar kagidi islerini hallettik.bide bunuda halletseydim iyiydi.yatak olara ne marka aldin besik icine40×140 cnm ama önemli degilki okadar biraz potluk kalsın zaten gergin olmasına lüzum yok bence benim besikte 70×130
Kiyamam canimm sagoll.gece gece ugrastiriyom seni.ozdilek magazasinda 3 model vardi.ikisi erkek icindi.ne az cesitBak dur paketi açayım sana resim gönderim üsenmicem senin için
Yok cnm ben daha beşiği temizlemedim bile yarın halledicem inş bak resme kotumu, senceKiyamam canimm sagoll.gece gece ugrastiriyom seni.ozdilek magazasinda 3 model vardi.ikisi erkek icindi.ne az cesit
Yokkk okadarda farkedilmiyomus.ayrica basligida varmis onla kamufle edilir aslinda.gule gule kullanin canimYok cnm ben daha beşiği temizlemedim bile yarın halledicem inş bak resme kotumu, sence
Yatak besikle birlikte verdiler cnm markasını bilmiyorum yarı ortopedik zaten bebislere yarı olmasi gerekiyorSen taktinmi yataga nasil durdu.10 cm den bise olmaz heralde.offf bunaldim iyice.bugunden beri yatak odasi duvar kagidi islerini hallettik.bide bunuda halletseydim iyiydi.yatak olara ne marka aldin besik icine
Saol cnm evt başlığı koymadan çektim tabletimde iyi çekmiyor ama farkediliyor en azından hepsi birleşince güzel olacak diye düşünüyorum cibinlik falan dönencesinide mavi aldımYokkk okadarda farkedilmiyomus.ayrica basligida varmis onla kamufle edilir aslinda.gule gule kullanin canim
Anladim canim.bize vermediler.baktigim yerlerde oyle sorayim bari yariortopedik hicbir fikrim yok cunku.yatas ile yatsan a baktikda bu aksam.300 falan diyolar yatagi oda ekstra maliyet.ay adim atsan para yahuu.bide 2 ser..Yatak besikle birlikte verdiler cnm markasını bilmiyorum yarı ortopedik zaten bebislere yarı olmasi gerekiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?