2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Eneemm ne ucuz len.. guzellermis evde rahat rahat giyersin.bende burda bulsam alirim ama tek altlar bile 30.. hastanede ne giycen peki.. Benim sabahliklar cok sexapel hastaneye uymaz.genelde geceleri sigara icerken kullanirdim sabahlari degil
Evet canım diğer ikisi de 45ti uygundu bunu da adam ısrar etti
Canim ben tesettürlüyüm gelen giden olur kıyafetime dikkat etmem lazım. koca da kıskanç etek giy diyecek diye bekliyodum demedi Allahtan o da beğendi bunları
Gecelikler çok inceydi ya eşim de bizim dükkandan al diyor gecelikleri anne geceligi pijamaları da en büyüğü S beden kadar dar kalıplar
eltim güzel yapıyo diktirecem geceliği bir gün giyecem zaten.

Aayy ne guzelll seni hic ole hayal etmemistim. Bizimkide kiskanc kiz.ama etek giy demek aaklina gelmez ustume hirka giymem yeterli onun icin..gecelik dikimiyle ugrasana kadar en buyuk boy alsan daha iyi ya anne geceligi degil ama.kesinlikle

Bende yarın aç karınla gidicem Tsh acayip düşmüştü 10 gün önce kendi kendine bende ilacı azalttım bakım duzelmismi

Aayy ne guzelll seni hic ole hayal etmemistim. Bizimkide kiskanc kiz.ama etek giy demek aaklina gelmez ustume hirka giymem yeterli onun icin..gecelik dikimiyle ugrasana kadar en buyuk boy alsan daha iyi ya anne geceligi degil ama.kesinlikle
Nası hayal etmiştin
Canim gecelikler kısa bi de ya tam uzun bulamadım
haftaya yine gitcem o taraflara kalin uzun bulursam alırım bulamazsam elti diksin işi ne boş boş oturuyor güzel dikiyo dantelli şeritler falan yakası pileli göğüsten oturtmalı düğmeli kendine yapmıştı ameliyat olurken.

Teyzeleri oğluşumun uyku seti nasıl olmuş :)
Bayıldım bebişinin uyku setine benimde istediğim bir model vardı instagramda yapan kişi aralık ayına kadar sipariş almadığını söyledi çarşıdada kapı kapı dolana dolana zorla yaparım diyen birini bulabildim sipariş verdim ama artık nasıl olur bilemiyorum siz nerden aldınız fiyatı nedir

70/130 aldim benn

Canim senin uyku setinin korumalik olcusu nekadar.biz besik siparisimizi verdik 130/70.ozdilek magazasina baktik bugun korumaliklar 140 cm imis.
40×140 cnm ama önemli degilki okadar biraz potluk kalsın zaten gergin olmasına lüzum yok bence benim besikte 70×130

40×140 cnm ama önemli degilki okadar biraz potluk kalsın zaten gergin olmasına lüzum yok bence benim besikte 70×130
Sen taktinmi yataga nasil durdu.10 cm den bise olmaz heralde.offf bunaldim iyice.bugunden beri yatak odasi duvar kagidi islerini hallettik.bide bunuda halletseydim iyiydi.yatak olara ne marka aldin besik icine

Sen taktinmi yataga nasil durdu.10 cm den bise olmaz heralde.offf bunaldim iyice.bugunden beri yatak odasi duvar kagidi islerini hallettik.bide bunuda halletseydim iyiydi.yatak olara ne marka aldin besik icine
Yatak besikle birlikte verdiler cnm markasını bilmiyorum yarı ortopedik zaten bebislere yarı olmasi gerekiyor

Yokkk okadarda farkedilmiyomus.ayrica basligida varmis onla kamufle edilir aslinda.gule gule kullanin canim
Saol cnm evt başlığı koymadan çektim tabletimde iyi çekmiyor ama farkediliyor en azından hepsi birleşince güzel olacak diye düşünüyorum cibinlik falan dönencesinide mavi aldım

Yatak besikle birlikte verdiler cnm markasını bilmiyorum yarı ortopedik zaten bebislere yarı olmasi gerekiyor
Anladim canim.bize vermediler.baktigim yerlerde oyle sorayim bari yariortopedik hicbir fikrim yok cunku.yatas ile yatsan a baktikda bu aksam.300 falan diyolar yatagi oda ekstra maliyet.ay adim atsan para yahuu.bide 2 ser..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…