- 2 Mart 2015
- 2.801
- 2.688
- 108
- Konu Sahibi Nurbebekistiyor
-
- #42.561
Kız sen ne ara uyuyon uyanıyonKoğuş kalkkkkkkkkkkkkkkkk
Gelmiyor bana uyku dün koltukta 1 saat uyumusum bugün rezil oldumKız sen ne ara uyuyon uyanıyon
Uykunu beslenmeni düzene sok canim bebişin gelişmi için. Çok sağlıksız uyuyosun
Evet yaa neden iyi şeyler düşünmemizi sağlamazlar..Kızlar ya bu halimle bile bana bugünleri çok ararsın diyenler var.
Çok rahat hamilelik geçirip kendi evladına bakmayı eziyet olarak gören insanlar.
Bunun neresi güzel günlerim?
Doğur görürüz diyor.
Dört gözle bekliyor bebeğimle rezil sefil olmamı.
Nasıl insanlar var ya.
ay evet onlar bi topluluk ve üyeleri heryerde manyak mutsuz insanlar. bi maşallah demeye eriniyolar sinir oldum bak.Evet yaa neden iyi şeyler düşünmemizi sağlamazlar..
Biraz daralsam nefes almaya çalışsam "daha duuurrrr seni son ayda görürecez bu ne ki?"
Yoruluyorum desem "aman bu da yorulmami hele çocuk bir büyüsün yorulmayi o zaman görürsün"
Gece uyuyamadim desem "bu geceleri çok ararsin çook saat başı kalkacannnn" diyorlar...
Felaket tellallari
aman canım açma üstünü başını hasta olursun valla anlamadan hiç uğraşılmaz griple şimdigünaydın güzel hamişlersizinde sıcak basmalarınız başladı mı hava 9 derece ben yanıyorum
gıcıklık değilmi :)Evet yaa neden iyi şeyler düşünmemizi sağlamazlar..
Biraz daralsam nefes almaya çalışsam "daha duuurrrr seni son ayda görürecez bu ne ki?"
Yoruluyorum desem "aman bu da yorulmami hele çocuk bir büyüsün yorulmayi o zaman görürsün"
Gece uyuyamadim desem "bu geceleri çok ararsin çook saat başı kalkacannnn" diyorlar...
Felaket tellallari
Günaydın sona yaklaştık ya paytak paytak ilerliyoruzGünaydınnnn kızlaaaar
Napıosunuz , minikler nasıllar keyfiniz?
Çok sağlıksızGelmiyor bana uyku dün koltukta 1 saat uyumusum bugün rezil oldum4 te uyudum 6 da uyandım
Anlamıyorum öyle insanları cidden anlamıyorumEvet yaa neden iyi şeyler düşünmemizi sağlamazlar..
Felaket tellallari
ben donuyom kız ne ateşigünaydın güzel hamişlersizinde sıcak basmalarınız başladı mı hava 9 derece ben yanıyorum
kocam olucak zaten az kaldı buz gibi adamın eli ayağı heryeri açıyorum evdeaman canım açma üstünü başını hasta olursun valla anlamadan hiç uğraşılmaz griple şimdi
çok güzel canım hiçte değil renk katmışsın işteBenimde oğlumun odası geldi ama dah tam yerlesemedi. Cok mu kız odası gibi olmus esim oyle diyo ben cok beğendim halbuki
başkası olsa hemen menapozamı giriyon diye dalga geçer :)kocam olucak zaten az kaldı buz gibi adamın eli ayağı heryeri açıyorum evde
Hayır canım tam bir erkek odası, bilindik mavinin dışında kahveyi kullanman güzel olmuş, tabi araya maviliklerde katabilirsin güle güle kullansın inşAllah bebişin..Benimde oğlumun odası geldi ama dah tam yerlesemedi. Cok mu kız odası gibi olmus esim oyle diyo ben cok beğendim halbuki
Aynen öyleeeegıcıklık değilmi :)
Bence cok şık, sade ve hoşmuş...Benimde oğlumun odası geldi ama dah tam yerlesemedi. Cok mu kız odası gibi olmus esim oyle diyo ben cok beğendim halbuki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?