2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Evet yaa neden iyi şeyler düşünmemizi sağlamazlar..
Biraz daralsam nefes almaya çalışsam "daha duuurrrr seni son ayda görürecez bu ne ki?"
Yoruluyorum desem "aman bu da yorulmami hele çocuk bir büyüsün yorulmayi o zaman görürsün"
Gece uyuyamadim desem "bu geceleri çok ararsin çook saat başı kalkacannnn" diyorlar...

Felaket tellallari

ay evet onlar bi topluluk ve üyeleri heryerde manyak mutsuz insanlar. bi maşallah demeye eriniyolar sinir oldum bak.

gıcıklık değilmi :)

Günaydınnnn kızlaaaar
Napıosunuz , minikler nasıllar keyfiniz?
Günaydın sona yaklaştık ya paytak paytak ilerliyoruz
Gelmiyor bana uyku dün koltukta 1 saat uyumusum bugün rezil oldum 4 te uyudum 6 da uyandım
Çok sağlıksız git uyu az daha.

Anlamıyorum öyle insanları cidden anlamıyorum

günaydın güzel hamişler sizinde sıcak basmalarınız başladı mı hava 9 derece ben yanıyorum
ben donuyom kız ne ateşi

Benimde oğlumun odası geldi ama dah tam yerlesemedi. Cok mu kız odası gibi olmus esim oyle diyo ben cok beğendim halbuki
Hayır canım tam bir erkek odası, bilindik mavinin dışında kahveyi kullanman güzel olmuş, tabi araya maviliklerde katabilirsin güle güle kullansın inşAllah bebişin..

ben donuyom kız ne ateşi [/QUOTE]
gerçekten mi yaa donuyo musun hakkaten benim içimde soba yanıyo sanki. avuçlarımın içi ayaklarım altı filan 500 derece ben neden böyle oldum yaa, demir hapını mı bıraksam acaba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…