2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Ya ağızlarının payını ver ver bitiremedim ya bi bitmediler
Siz dogurdunuz ii b.k yediniz de nasi biter
Bende digiturk film izliyorum. Yesil deniz ne kiz trt 1 de mi
Ivetty :) dogru duzgn diziniz yok bi yesil deniz bi kiralik ask izlioz. Gecen kis ne guzeldi dsmartta guzel altyazili filmler vardi. Silahsorler vardi csi die bi kesmeli bicmeli dizi vardi hicbiri kalmadi bu yil sen ne izlion digiturk te kiz varmi guzel seyler

Ayy bence onlar çocuk istemeyenler,es kaza hamile kalanlar.... Onunla vakit geçirmek falan çok güzel olur ... Benim en yakın arkadaşın kızım olur artık inşallah

Evladima bakmaya mi erinecem dedim yaa al benimkine de bak dedi. Kendin peydahladın şikayet etme o kadar kendin bak dedim

Aynen öyle... Ama doğuncada hiç oynamak için vermiycekler .... Görürsün... Acıkınca pisleyince al bunu annesi.. Güldüğünde keyfi yerindeyken ver bakıyım oğlumu kızımı

Ya izlencek bir dizi yok bu sene cok kalitesiz. Digiturkte var tabi canim kocam yeni film kanallari da actirmis evde canim sikilmasin diye cok guzel oluyor.ama isimleri yazmiyor valla adini bilmiyorum su an

Benim sabahlığım var zaten hırkalarım da var ben de ikili aldım hep. Hatta lohusa almayacaktım normal aldım iki tane. Adam bi tane kalmış 20ye veriyim dedi çok ısrar etti alıverdim lohusa da

Eklentiler

• 20151102_173721.webp
    26 KB · Görüntüleme: 105
Ay masallah bananda o gucu versin Allah

Cok sukur canim bi sikintisini yasamadim ama belkide sikintim oluyodur gebelikden diye dusunuyorum.psikolojik sikinti yapiyo simdilik.seninki niye okadar zorladiki yaa.neden hep dinlenmenmi gerekiyomuss

Benim sabahlığım var zaten hırkalarım da var ben de ikili aldım hep. Hatta lohusa almayacaktım normal aldım iki tane. Adam bi tane kalmış 20ye veriyim dedi çok ısrar etti alıverdim lohusa da

Eneemm ne ucuz len.. guzellermis evde rahat rahat giyersin.bende burda bulsam alirim ama tek altlar bile 30.. hastanede ne giycen peki.. Benim sabahliklar cok sexapel hastaneye uymaz.genelde geceleri sigara icerken kullanirdim sabahlari degil

Yaa ben biranda yikayip kurtulayim dedim ondan oyle yorucu oldu canim.kaynanalar cok bilir zaten.vallaha doktorumdan birinin kartini aldim dogum fotocusu ama aramadim inanki.eger o rakamlarsa yuh yanni.benim koca hayatta kabul etmez.hem gosterisli bir oda hazirlamicam yani sadece dogduklari anlarda ve odada bikac tane istiyodum ama ararsam haber verirm canim sanada.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…