2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

dimi garip durmaz ara renk sonuçta üzüldüm valla o kadar hevesle beğenmiştim
hahah bana menapoza mı girdin diyecek akıllıyı göbeğimle döverim valla kocamanım zaten
çok güzelmi canım güle gule yatsın oglusun gayette şık hiçte kız odası gbı deıl :)

Günaydınnn minnoşlarrr :))
Ne uyumuşum yaw evde raporlu olmak ne güzelmişşş :))
Akşam 11de yattım yeni uyandımmm uzun zmndır uyumuyodum böle :))
Kız alekta movik movik ben doktor gününü iple çekiom sen çağırıo gitmiosunnn merak etmiomusunnm :))
cimcim16 çok az uyuyosun yaw gün içinde uykun gelmio mu ??

bende cok usurdum ve vucudumda hep buz gibi olurdu... eşim bugunlerı de mı görücektim soba gıbısın vallahı dıe alay edıo

Evet canım biraz zor bulunuyor tesettür kiyafetleri. Zorluğu yok ya bi kıyafet bulma faslı sıkıntı
Çeşit yok denecek kadar az canim ya burda yöresel giyiniyo çoğunluk. Kendime göre bir şey bulamıyorun çok zor.

ohh keyfını cıkar valla. ben ıkı gundur hep zor uyanıyorum. esım hep gec kalıo ıse bdıe busabah kalkmıs yıne gec kaldım dedı napım dedım ozaman saatlerı kendı tarafına al kalk elımden bukdr gelıo.. sonra sustu. 8 ı 10 gecıodu evdeydı hala

kaç çıktı tsh senin? anneminde düşük çıktı. 0.3 mü neydi.. ne iyi gelir ona? uykusuzluk yapar mı?
0,36 çıktı ama benim normalde yüksek cıkar ilacımı bile yukseltmiştim hamilelikten dolayı oynama oldu sanırım....valla uykusuzluk olabilir zor uyuyorum bende

aslında eskıye gore cesıt daha cok sankı tesetturde.. genclere dıkkat edıyorum da.. gercı su son zamanlardakı tesettur pek gosuma gıtmıo ııce ıranda yaşıyor gıbı oldular

Benimki kafasını kanala gömdüğü için pek göremiyoz zaten.

Hahahah :)) bize güvenmesinler valla şu halimizle kendi başlarının çaresine baksınlar :)) senin mesain kaçta başlıo kuzum?

kıyafet bulma çok zor zaten hemde masraflı
internetten al canım

Cnm dun koltukta biraz uyumustum oyuzden dengem bozuldu sanırım normalde 7 saat uyuyorum yetiyır

aslında eskıye gore cesıt daha cok sankı tesetturde.. genclere dıkkat edıyorum da.. gercı su son zamanlardakı tesettur pek gosuma gıtmıo ııce ıranda yaşıyor gıbı oldular
Canım aşırı süslü tesettürler. Bi anlamı kalmıyo. Ben diz altı ya da tam uzun dış giysi giyorum mesela. Eşarbı de değişik değişik baglıyolar tasvip etmiyorum. Baktığında açık biri kadar dikkat çekiyosan hiç kapanma yani.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…