2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

ben donuyom kız ne ateşi
gerçekten mi yaa donuyo musun hakkaten benim içimde soba yanıyo sanki. avuçlarımın içi ayaklarım altı filan 500 derece ben neden böyle oldum yaa, demir hapını mı bıraksam acaba[/QUOTE]
demir hapıyla alakası yoktur sanmıyorum. hormonlar tavanda geziyo canım

Ben cok üşüyen biriyim kış günü yanmak nasıl bir şey merakla bekliyorum ama nafile
bende öyleydim demir gibi olurdu hep ellerim, daha geçen yaz antalyada arayıp yorgan istedim bide bağrındım donuyorum ben diye zaten ben böyle ateşlendikçe eşim sesimi kaydediyo allahım bu günleri de mi görücektik diye

insan canım ya çok şükür

dimi garip durmaz ara renk sonuçta üzüldüm valla o kadar hevesle beğenmiştim
hahah bana menapoza mı girdin diyecek akıllıyı göbeğimle döverim valla kocamanım zaten
yok kız hevesin gursağında kalmasın bence çok şıkkkk :) erkeklere kalırsa odayı maviye boyatalım perde mavi olsun mobilyalar mavi olsun :) inan maviden bööö geldi bana :)

ne biliim daha farklı ayy cnm zor ya kapalılık annemden biliyorum.ay ona kıyafet bulana kadar hadi buldun eşarbını uydur çorabı yok orası açık burası kısa zor oluyor haklısın valla o tarafta çeşitte azdır o zaman diktirirsin

yok kız hevesin gursağında kalmasın bence çok şıkkkk :) erkeklere kalırsa odayı maviye boyatalım perde mavi olsun mobilyalar mavi olsun :) inan maviden bööö geldi bana :)
ayy aynen öyle kıro kıro şeyler var ki bide oh oh iyiki böyle yapmışım saolun valla moralim yerine geldi

Benimde oğlumun odası geldi ama dah tam yerlesemedi. Cok mu kız odası gibi olmus esim oyle diyo ben cok beğendim halbuki

güzel.. güle güle kullansın bebiş.hiç kız odası gibi değil merak etme yani direk belli erkek olduğu.kız olsa çok daha süslü püslü alırdın. bende bir türlü pembeyi sevemiyorum. oda yapınca duvarları turkuaz yapıcam mesela

canım benim arkadaşımın kocası kadın doğum uzmanı ona sormuştum bebek sol tarafına yatmışsa farklı sağ tarafına yatsa gene farklı çıkar demişti.. aynı makine bile olsa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…