- 24 Kasım 2014
- 3.165
- 1.870
- 133
- 44
- Konu Sahibi Nurbebekistiyor
-
- #42.581
gerçekten mi yaa donuyo musun hakkaten benim içimde soba yanıyo sanki. avuçlarımın içi ayaklarım altı filan 500 derece ben neden böyle oldum yaa, demir hapını mı bıraksam acaba[/QUOTE]ben donuyom kız ne ateşi
çok güzel canım hiçte değil renk katmışsın işte
dimi garip durmaz ara renk sonuçta üzüldüm valla o kadar hevesle beğenmiştimbaşkası olsa hemen menapozamı giriyon diye dalga geçer :)
ayy amin gelsin de yatsın beşiğinin içinde güzel yavrum.Bence cok şık, sade ve hoşmuş...
Hayırlı olsun ağız tadiyla kullanmaniz nasip olsun
Ben cok üşüyen biriyim kış günü yanmak nasıl bir şey merakla bekliyorum ama nafilegünaydın güzel hamişlersizinde sıcak basmalarınız başladı mı hava 9 derece ben yanıyorum
bende öyleydim demir gibi olurdu hep ellerim, daha geçen yaz antalyada arayıp yorgan istedim bide bağrındım donuyorum ben diyeBen cok üşüyen biriyim kış günü yanmak nasıl bir şey merakla bekliyorum ama nafile
Bunun başka renkleri varmı acaba
yoooo çok güzel, bayıldım, neresi kız odasına benziyormuşBenimde oğlumun odası geldi ama dah tam yerlesemedi. Cok mu kız odası gibi olmus esim oyle diyo ben cok beğendim halbuki
insan canım ya çok şükürBu ne ya insan mı nerden aldın
Benimkinj de bi sabah namazında yarı uykulu sandığımın başında gördüm sonra uyudum. Sabahı diyorum sen dun gece sandığı mı açtın napıyodun kiyafet mi seviyodunyoo ne alaka diyor gülüyor
Ne kız sarıgil yarim saattir düşünüyom söyle çabuk
ben de yanıyom, normalde donarımgünaydın güzel hamişlersizinde sıcak basmalarınız başladı mı hava 9 derece ben yanıyorum
yok kız hevesin gursağında kalmasın bence çok şıkkkk :) erkeklere kalırsa odayı maviye boyatalım perde mavi olsun mobilyalar mavi olsun :) inan maviden bööö geldi bana :)dimi garip durmaz ara renk sonuçta üzüldüm valla o kadar hevesle beğenmiştim
hahah bana menapoza mı girdin diyecek akıllıyı göbeğimle döverim valla kocamanım zaten
ohh bencede kızım olsa pespembe yapardım heryeri bayılırım pembeye zaten. göstericem bu mesajlarınızı kocamayoooo çok güzel, bayıldım, neresi kız odasına benziyormuş
Nası hayal etmiştin
Canim gecelikler kısa bi de ya tam uzun bulamadım
haftaya yine gitcem o taraflara kalin uzun bulursam alırım bulamazsam elti diksin işi ne boş boş oturuyorgüzel dikiyo dantelli şeritler falan yakası pileli göğüsten oturtmalı düğmeli kendine yapmıştı ameliyat olurken.
ayy aynen öyle kıro kıro şeyler var ki bide oh oh iyiki böyle yapmışım saolun valla moralim yerine geldiyok kız hevesin gursağında kalmasın bence çok şıkkkk :) erkeklere kalırsa odayı maviye boyatalım perde mavi olsun mobilyalar mavi olsun :) inan maviden bööö geldi bana :)
çok begendim güle güle kullanın sarkıtı nerden aldnz?Benimde oğlumun odası geldi ama dah tam yerlesemedi. Cok mu kız odası gibi olmus esim oyle diyo ben cok beğendim halbuki
sonra gizliden girip bize yağdırmasın :)ohh bencede kızım olsa pespembe yapardım heryeri bayılırım pembeye zaten. göstericem bu mesajlarınızı kocama
Bende yarın aç karınla gidicem Tsh acayip düşmüştü 10 gün önce kendi kendine bende ilacı azalttım bakım duzelmismi
Benimde oğlumun odası geldi ama dah tam yerlesemedi. Cok mu kız odası gibi olmus esim oyle diyo ben cok beğendim halbuki
evet canım ben bu sene için düşünmüştüm hatta yorgancıya gittim yarın alıcam bugün dikicek ve hatta yastık falan diktiriyorum anam boşa mı oldu şimdi :))))
Benimde oğlumun odası geldi ama dah tam yerlesemedi. Cok mu kız odası gibi olmus esim oyle diyo ben cok beğendim halbuki
canım benim arkadaşımın kocası kadın doğum uzmanı ona sormuştum bebek sol tarafına yatmışsa farklı sağ tarafına yatsa gene farklı çıkar demişti.. aynı makine bile olsakızlar ya bir arkadaş var çocuğu için iki doktara gitti aynı benim gibi, hatta o da doppler testi yaptırdı ve iki doktor arasında kilo olayında 400-450 gr oynuyor, sizce de bu fark çok değil mi, bu arada ben doktoruma kesin karar verdim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?