- 16 Ekim 2015
- 271
- 316
- 23
- 37
- Konu Sahibi Nurbebekistiyor
-
- #42.621
inanılmaz bişey ya Allah resmen bize bi mucizeyi yaşatıyo ne kadar şükretsek azbende cok usurdum ve vucudumda hep buz gibi olurdu... eşim bugunlerı de mı görücektim soba gıbısın vallahı dıe alay edıo
Canım yazma gibi eşarplar var ya hani püsküllü ondan alcam rahat da oluyor püskülsüz olanları tabi. Renk düşünmedim ama aldığim pijamalar pembe turkuaz ve mint falan. Gecelik de yine turkuaz mavi tonları olur ona uygun renk takarımCanım bende kapalıyım, hastanede doğumdan sonra örtünmek için ne renk yazma alacaksın yanına? Çok kararsız kaldım bu konuda
Hmm anladım canım, evet benim kız, geceliğimde gül kurusu rengi hani ona uygun renk olsun diyorum bende senin gibi... Ama o püsküllü olanlar hiç aklıma gelmedi, birde kalın oluyorlar sanırım sıcak tutarCanım yazma gibi eşarplar var ya hani püsküllü ondan alcam rahat da oluyor püskülsüz olanları tabi. Renk düşünmedim ama aldığim pijamalar pembe turkuaz ve mint falan. Gecelik de yine turkuaz mavi tonları olur ona uygun renk takarımsenin kız mı olacak kız olsaydı pembe tonları takardım
Aynen aynen :) birde ben şuan uyudugum uykudanda birşey anlamıyorum ki yan yat olmuyor sırt ustu yat olmuyor karın ağrısı bel ağrısı en azından ozaman ağrı sızı olmadan uyucaz :)uyumasakta kıçımız başımız ağrısa bile acaba iyi mi yaşıyor mu diye sürekli kaygımız olmayacak gördüğümüz an mutlu olacağız..
Bende öyle hiç derin uykum yok bazen oturarak mı uyusam diye düşünüyorum her yerim dökülüyoAynen aynen :) birde ben şuan uyudugum uykudanda birşey anlamıyorum ki yan yat olmuyor sırt ustu yat olmuyor karın ağrısı bel ağrısı en azından ozaman ağrı sızı olmadan uyucaz :)
allah yardımcın olsun valla zormuş ya..endekronolojiye randevu da vermiyor sistem. önce genel cerraha mı gitsek. ordan mı yönlendiriyorlar.özellerde bile bölüm yok..0,36 çıktı ama benim normalde yüksek cıkar ilacımı bile yukseltmiştim hamilelikten dolayı oynama oldu sanırım....valla uykusuzluk olabilir zor uyuyorum bende
Saçma bir sistem özelde yok önce dahiliye gidilcek o sevk veriyor sonra endokrine alınıyor ama ben dahiliyeye gidicem bu defa sadece o da ilgileniyor bu sorunla cunkuallah yardımcın olsun valla zormuş ya..endekronolojiye randevu da vermiyor sistem. önce genel cerraha mı gitsek. ordan mı yönlendiriyorlar.özellerde bile bölüm yok..
UmarımmmmmUyuruz uyuruz hiç öyle düşünme bakarsın uykucu bebişlerimiz olur
Tamam canim hemen bakiyorum.sagol kuzummmE bebek te 95 lira suan yarı ortopedik sabah mutlaka bak cnm 70×130 şimdi baktim
Cok şıkmis canim.bende markafonide twigy kampanyasi vardi ordan aldim.Sorma çok güzel uyuyorlarbıde uyumuyoz diyorlarrr bak ne buldum guzelmi sence
Git kiz ozlemedinmi minnosu bisey olmaz Allahin izniyleBugün de herkesin kontrolü var maşallah.
Bana da gel dediydi gitmicem her gittiğimde bi şey çıkıyo
Bir iki hafta daha bekliyim.
canım benim arkadaşımın kocası kadın doğum uzmanı ona sormuştum bebek sol tarafına yatmışsa farklı sağ tarafına yatsa gene farklı çıkar demişti.. aynı makine bile olsa
Yok canım neden boşa olsun, seneye kullanırsın :)
canım normaldir benceozaman normal bu kadar fark olması dimi
Gule gule kullan canim :) yastigi kaca yapiomus sordunmu acaba
Gozun aydin :)
Bence cok guzel canim.neresi kiz odas yahuu.kahve tonlari varBenimde oğlumun odası geldi ama dah tam yerlesemedi. Cok mu kız odası gibi olmus esim oyle diyo ben cok beğendim halbuki
Cnm sen hala calisiyormusun senin risk vardı yapma lütfen Allah korusun hep dinlenmen lazım senin
Aynen öyle... Ama doğuncada hiç oynamak için vermiycekler .... Görürsün... Acıkınca pisleyince al bunu annesi.. Güldüğünde keyfi yerindeyken ver bakıyım oğlumu kızımı
Ohhh missssbugün rapor aldım canım gene :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?