2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Canım bende kapalıyım, hastanede doğumdan sonra örtünmek için ne renk yazma alacaksın yanına? Çok kararsız kaldım bu konuda
Canım yazma gibi eşarplar var ya hani püsküllü ondan alcam rahat da oluyor püskülsüz olanları tabi. Renk düşünmedim ama aldığim pijamalar pembe turkuaz ve mint falan. Gecelik de yine turkuaz mavi tonları olur ona uygun renk takarım senin kız mı olacak kız olsaydı pembe tonları takardım

Hmm anladım canım, evet benim kız, geceliğimde gül kurusu rengi hani ona uygun renk olsun diyorum bende senin gibi... Ama o püsküllü olanlar hiç aklıma gelmedi, birde kalın oluyorlar sanırım sıcak tutar Ben bi bakayım o zaman, şu çiçekli olanları diyorsun değil mi?

uyumasakta kıçımız başımız ağrısa bile acaba iyi mi yaşıyor mu diye sürekli kaygımız olmayacak gördüğümüz an mutlu olacağız..
Aynen aynen :) birde ben şuan uyudugum uykudanda birşey anlamıyorum ki yan yat olmuyor sırt ustu yat olmuyor karın ağrısı bel ağrısı en azından ozaman ağrı sızı olmadan uyucaz :)

Aynen aynen :) birde ben şuan uyudugum uykudanda birşey anlamıyorum ki yan yat olmuyor sırt ustu yat olmuyor karın ağrısı bel ağrısı en azından ozaman ağrı sızı olmadan uyucaz :)
Bende öyle hiç derin uykum yok bazen oturarak mı uyusam diye düşünüyorum her yerim dökülüyo

0,36 çıktı ama benim normalde yüksek cıkar ilacımı bile yukseltmiştim hamilelikten dolayı oynama oldu sanırım....valla uykusuzluk olabilir zor uyuyorum bende
allah yardımcın olsun valla zormuş ya..endekronolojiye randevu da vermiyor sistem. önce genel cerraha mı gitsek. ordan mı yönlendiriyorlar.özellerde bile bölüm yok..

allah yardımcın olsun valla zormuş ya..endekronolojiye randevu da vermiyor sistem. önce genel cerraha mı gitsek. ordan mı yönlendiriyorlar.özellerde bile bölüm yok..
Saçma bir sistem özelde yok önce dahiliye gidilcek o sevk veriyor sonra endokrine alınıyor ama ben dahiliyeye gidicem bu defa sadece o da ilgileniyor bu sorunla cunku

Ben artık insanlaırn kaprisleri ile uğraşmaktan çok sıkıldım, izne çıkmak ve bir daha dönmemek istiyorum, 5 hafta daha nasıl dayanıcam hiç bilmiyorum, bebeğimi de üzüyolar düşüncesiz duygusuz insanlar, hepsinden nefret ediyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…