- 28 Nisan 2015
- 2.178
- 1.704
- 63
- 42
- Konu Sahibi Nurbebekistiyor
-
- #42.661
Vallaha son gunlerde gun asiri bike gidiliyomus.aman iyi olsunlarda hergun gidilir ne olcekk.Sen git zaten canım 2 tane senin. Biz 20 günde bi gidiyosak sen 10 günde bi git
ben de sevmiyorum lohusa terliklerini süslü süslü. ben de oysho'nun terliklerini çok seviyorum. benim bi tane vardı eskidi, doğumu yenisini almak için fırsata çeviricem :) hastanede giysen de yıkarsın ya, benim alacağım terlikler de bu tarz işte.Lohusa terligi olarak bunu aldim pijamalarim da bu renk zaten. O suslenmisleri sevmiyorum bu cok hosuma gitti.sanirim.hastanede giymeye kiyamicam cokta rahat..
http://www.lcwaikiki.com/tr-TR/urun/LC-WAIKIKI/kadin/Ev-Terligi/2347857/471712
Bende bikac tane gecelik alicam ev cok sicak ya pijama bile giyemiyorum
Ankara'da donuyoruz biz. ben daha çok donuyorumBakalım benim ev ısıncak mı ilk kışım ama karşı komşum geçen sene 40ta yaktık sıcacıktı evimiz dedi.
ya ben de tesettürlüyüm. gecelik almadım diktirecek biri de yok zaten normalde de giymem gereksiz masraf gibi geliyor. onun yerine iyisinden 2 tane normal önü düğmeli pijama takımı aldım.Evet canım diğer ikisi de 45ti uygundu bunu da adam ısrar etti
Canim ben tesettürlüyüm gelen giden olur kıyafetime dikkat etmem lazım. koca da kıskançetek giy diyecek diye bekliyodum demedi Allahtan o da beğendi bunları
Gecelikler çok inceydi ya eşim de bizim dükkandan al diyor gecelikleri anne geceligi pijamaları da en büyüğü S beden kadar dar kalıplar
eltim güzel yapıyo diktirecem geceliği bir gün giyecem zaten.
VİSKODAN UZAK DURUN!! benim yatağım visko, dünyanın parasını verdik bin pişman olduk.Yaa evet istee kemik gelisimi icin etkiliyosa iyi bisey olsn diyosun.kesinlikle visko almayim diyolar.vucut seklini alanlar sanirim.cokda incelememk lazim.kocamda yun yatak yaptiralim diyoro daha beter girintili cikintili olmazmi yahuu
Ayyy yok cnm yaa yün yatak bizlerin bile belini ağritiyor nekadar sağlıklı olabilirki acep...sadece yorganini annem yün yaptırdı uyku setindede yorgan var pelus battaniye de var ilk zamanlar sadece battaniye kullanılır beline kadarda uyku setinin yorgani örtülur sadece bele kadar tabi
ben incecik bi yün yorgan yaptırıcam hafif olur. pelüş battaniyeler falan sağlıklı gelmiyor bana. ben yün yorganda sıcacık yatarken bebeğime kıyamamYun yorgan agir gelir bebise canim ya.bi sure kullanmazsin sende
çok güzel ben çok beğendim. ben şimdilik oda yapmadım ama yaparsam bu tarz olur. ben de klasik bebek odalarını sevmiyorum erkekse mavi kızsa pembe. ya da erkekse arabalı falan. eşine bakma, onlar kalıplara bağlı kalıyo birazBenimde oğlumun odası geldi ama dah tam yerlesemedi. Cok mu kız odası gibi olmus esim oyle diyo ben cok beğendim halbuki
gerçekten mi yaa donuyo musun hakkaten benim içimde soba yanıyo sanki. avuçlarımın içi ayaklarım altı filan 500 derece ben neden böyle oldum yaa, demir hapını mı bıraksam acaba[/QUOTE]ben donuyom kız ne ateşi
canım ben de kapalıyım. ben taç bandana falan takmak istiyorum yoksa içimde kalır :) odada kimse yokken açık olsam fotolarda falan, görevli gireceğinde kapansam diyorum.. beyaz ince çizgili normal pijama takımı aldım. eflatun terlikle sabahlık almayı düşünüyorum üstüne. muhtemelen o renklerde de desensiz yazma alıcam yanıma.Canım bende kapalıyım, hastanede doğumdan sonra örtünmek için ne renk yazma alacaksın yanına? Çok kararsız kaldım bu konuda
ben almıcam şahsen. olası her türlü zorluğu göze alıyorumKızlar gecelik almak şart mı ya. dün çeyizimden pijama takımı çıkardım2 tane . önden düğmeli biri sarı biri kırmızı.. ama güzeller yani.. gecelik almalı mıyım genede
canım 6 kg aldım denedim oldu.. gecelik şart değil heraldekız ceyızındekıler oluomu sana braavobenmd vardı almam dıodm gecen bı denedım totısımden olmadı bı tane daha var almısım onu 34 beden nekdar zayıfmısımmmm sen neye kızdın uzme kendını luzumsuzlar ıcın
çok beğendim canım güle güle kullansınlar :) ne kadara mal oldu peki? gerçi ben oda yapmıcam şimdilik, senin de iki beşik varKizlar buda bizim mobilyamiz nasil sizce.kahve yerler pembiş olcak.bide camli dolaptan bi tane daha ekletip 4 kapili yaptik gardolabi.bide 2 beşik tabi
Canim bizde sitelerde yux magazasinda yaptiriyoruz.toplamda 5 bin tl.ama 6300 den dustuler tanidik vasitasiyla.onun icin besik nekadar bilmiyorum canim.siteler ucmus vallaha.12 bine bile takim vardi şok oldum yani.çok beğendim canım güle güle kullansınlar :) ne kadara mal oldu peki? gerçi ben oda yapmıcam şimdilik, senin de iki beşik varözellikle biliyosan beşiğin fiyatını yazabilir misin?
ben yatak odamı sitelerden yaptırmıştım, fırsat bulursam yine aynı yere gidip bi beşik yaptırıyım diyorum çok pahalıya mal olmazsa. yatağın yanına koyucam aynı renk model olsun istiyorum :)
Canım gecelik al bence. Dogumda acil lazım olsa kim bulacak tesettürlüsün bi de uzun bulmak zor. Şimdiden al.ben de sevmiyorum lohusa terliklerini süslü süslü. ben de oysho'nun terliklerini çok seviyorum. benim bi tane vardı eskidi, doğumu yenisini almak için fırsata çeviricem :) hastanede giysen de yıkarsın ya, benim alacağım terlikler de bu tarz işte.
Ankara'da donuyoruz biz. ben daha çok donuyorumkış geldi dert geldi, doğalgaz masrafıyla her sene evime bi oda dizerdim
ya ben de tesettürlüyüm. gecelik almadım diktirecek biri de yok zaten normalde de giymem gereksiz masraf gibi geliyor. onun yerine iyisinden 2 tane normal önü düğmeli pijama takımı aldım.
VİSKODAN UZAK DURUN!! benim yatağım visko, dünyanın parasını verdik bin pişman olduk.
daha önce de yazmıştım ben tamamen yün yatak değil de ince ped gibi bi şey yaptırıcam ben yatağının üstüne. hem sıcak olsun hem terletmesin kimyasal değmesin diye. pamuk da olur.
ben incecik bi yün yorgan yaptırıcam hafif olur. pelüş battaniyeler falan sağlıklı gelmiyor bana. ben yün yorganda sıcacık yatarken bebeğime kıyamam
çok güzel ben çok beğendim. ben şimdilik oda yapmadım ama yaparsam bu tarz olur. ben de klasik bebek odalarını sevmiyorum erkekse mavi kızsa pembe. ya da erkekse arabalı falan. eşine bakma, onlar kalıplara bağlı kalıyo biraz
gerçekten mi yaa donuyo musun hakkaten benim içimde soba yanıyo sanki. avuçlarımın içi ayaklarım altı filan 500 derece ben neden böyle oldum yaa, demir hapını mı bıraksam acaba
ben de donuyorumlahana gibiyim kat kat. doğalgazı da yakıyorum. imrendim sana valla. donmaktansa... gerçi ben yazın bile dondum, gece yün yorganla yattım
canım ben de kapalıyım. ben taç bandana falan takmak istiyorum yoksa içimde kalır :) odada kimse yokken açık olsam fotolarda falan, görevli gireceğinde kapansam diyorum.. beyaz ince çizgili normal pijama takımı aldım. eflatun terlikle sabahlık almayı düşünüyorum üstüne. muhtemelen o renklerde de desensiz yazma alıcam yanıma.
ben almıcam şahsen. olası her türlü zorluğu göze alıyorum
of of of :) geçen yıl 8000 demişti 6250ye almıştık yatak odamızı biz. tabi nakitle. aslında mağazalardakiler daha uygun yatağı hatta çoğunun yan koruması nevresimi falan bile var. ama işte ölçüleri küçük geliyor bana.Canim bizde sitelerde yux magazasinda yaptiriyoruz.toplamda 5 bin tl.ama 6300 den dustuler tanidik vasitasiyla.onun icin besik nekadar bilmiyorum canim.siteler ucmus vallaha.12 bine bile takim vardi şok oldum yani.
ya hayallerimi yıktınCanım gecelik al bence. Dogumda acil lazım olsa kim bulacak tesettürlüsün bi de uzun bulmak zor. Şimdiden al.
canım kaçıncı haftada doğum yaptın.yeğenimde erken doğdu maşalah şuan çok iyi boyuda yaşutlarına göre uzun.hiç takma kafana allah yardım edıyoÇookk şükür Rabbime tepki veriyo kuzum.. İlk doğduğunda ağladı herkes çok sevindi bu iyi bişey fln diye.. Pek çözemedim ama çook şükür iyi yavrum daha da iyi olucak inşallahayy inşallah dediğin gibi olur canım :)
ben de donuyorumben de sevmiyorum lohusa terliklerini süslü süslü. ben de oysho'nun terliklerini çok seviyorum. benim bi tane vardı eskidi, doğumu yenisini almak için fırsata çeviricem :) hastanede giysen de yıkarsın ya, benim alacağım terlikler de bu tarz işte.
Ankara'da donuyoruz biz. ben daha çok donuyorumkış geldi dert geldi, doğalgaz masrafıyla her sene evime bi oda dizerdim
ya ben de tesettürlüyüm. gecelik almadım diktirecek biri de yok zaten normalde de giymem gereksiz masraf gibi geliyor. onun yerine iyisinden 2 tane normal önü düğmeli pijama takımı aldım.
VİSKODAN UZAK DURUN!! benim yatağım visko, dünyanın parasını verdik bin pişman olduk.
daha önce de yazmıştım ben tamamen yün yatak değil de ince ped gibi bi şey yaptırıcam ben yatağının üstüne. hem sıcak olsun hem terletmesin kimyasal değmesin diye. pamuk da olur.
ben incecik bi yün yorgan yaptırıcam hafif olur. pelüş battaniyeler falan sağlıklı gelmiyor bana. ben yün yorganda sıcacık yatarken bebeğime kıyamam
çok güzel ben çok beğendim. ben şimdilik oda yapmadım ama yaparsam bu tarz olur. ben de klasik bebek odalarını sevmiyorum erkekse mavi kızsa pembe. ya da erkekse arabalı falan. eşine bakma, onlar kalıplara bağlı kalıyo biraz
gerçekten mi yaa donuyo musun hakkaten benim içimde soba yanıyo sanki. avuçlarımın içi ayaklarım altı filan 500 derece ben neden böyle oldum yaa, demir hapını mı bıraksam acaba
Canım çok güzel güzel gunlerde kullan inşallah nerden aldınız birde karyolanin fiyatini soylermisin bende öyle bişey bakıyorumKizlar buda bizim mobilyamiz nasil sizce.kahve yerler pembiş olcak.bide camli dolaptan bi tane daha ekletip 4 kapili yaptik gardolabi.bide 2 beşik tabi
ben de donuyorumben de sevmiyorum lohusa terliklerini süslü süslü. ben de oysho'nun terliklerini çok seviyorum. benim bi tane vardı eskidi, doğumu yenisini almak için fırsata çeviricem :) hastanede giysen de yıkarsın ya, benim alacağım terlikler de bu tarz işte.
Canim 70 /130 luk besik.yani icine o olcude yatak alacaz.yine 10 cm fazlasini dusun disdan disa.koruluklarin iki tarafida iniyo ama yatagina 10 cm kalana kadar iniyo sanirim canim.benim yanima dusunemeyecegim icin hic dikkat etmedim o ozelligine.sadece kademeli degil besik altta cekmeceleri oldugu icin.acaba bebek atlamaya calisirmi yasina girince falan dedim.ama oranin sahibinin cocugu 4 yasina girmis hala yatiyor dedi.bende o civarlara kadar kullanirim diye dusundumof of of :) geçen yıl 8000 demişti 6250ye almıştık yatak odamızı biz. tabi nakitle. aslında mağazalardakiler daha uygun yatağı hatta çoğunun yan koruması nevresimi falan bile var. ama işte ölçüleri küçük geliyor bana.
peki senin beşiğin yanı tamamen iniyor mu? anne yanı gibi kullanılabilir mi acaba? son olarak ölçüleri ne yaptırdın? kaç yaşa kadar kullanmayı düşünerek yaptırdın tabi.
ya hayallerimi yıktınsevmiyorum ben gecelik bi arkadaşım ben almadım gerek de olmadı demişti ona güvenmiştim yine kafam karıştı. neyse bakıyım bari
o püsküllülere ben de baktım desensizini bulursam önceliğim onlarHadi ya, bende aslında kısa bir süreliğine açabilirim, çünkü hep gelen akraba olur, başka kimsemiz yok çünkü.... Hatıra olarak kalsın değil mi bak bu da güzel fikirmişBende sade şeyleri seviyorum da bakalım alekta movik movik püsküllü eşarplardan alacakmış çiçekli birde onlara bakayım yinede içimde kalmasın :)
ben o dediğim terliklerimi yıkıyorum. ben yaz kış terlik giyerim çünkü. yazın çorapsız giyildiği için kokuyo bi süre sonra. öyle mahvoluyor da diyemem yani. zaten kısa programda yıkıyorum terlikleri sıktırmadan.hmm ona da bir bakayım cnm. yıkanırsa mahfolur bu terlik gibime geliyor.. hem yine de içime sinmez hastanede giyilince.. olmadı sokak terliği tarzı alırım ama onla da çorap çok komik olur
Ankara'da önce ödeyip sonra kullanıyormuşsun birde sanırım. bizim merkezi sistem.en soğuk kuzeye bakan daireye göre yakıyorlar birde o sebepten yanıyoruz
Canim sagol.ankara sitelerde yux adinda bir magazadan aldik.tek besik nekadar bilmiyorum.toplamda tanidik pazarligiyla 5 bine dusurduk.2 besik,4 kapili dolap ve sifonyer.bin lira falan olur en fazla diye dusunuyorum fiyata goreCanım çok güzel güzel gunlerde kullan inşallah nerden aldınız birde karyolanin fiyatini soylermisin bende öyle bişey bakıyorum
iyiymiş o zaman ya 4 yaşına kadar kullandıktan sonra genç odasına çevirirsin. istediğini yaparlar nasılsa. sitelerin en büyük artısı o zaten. tekrar güle güle kullansınlar. 70/130 düşünüyüm ben de. inşallah yatağımın yanına sığar tabi:)Canim 70 /130 luk besik.yani icine o olcude yatak alacaz.yine 10 cm fazlasini dusun disdan disa.koruluklarin iki tarafida iniyo ama yatagina 10 cm kalana kadar iniyo sanirim canim.benim yanima dusunemeyecegim icin hic dikkat etmedim o ozelligine.sadece kademeli degil besik altta cekmeceleri oldugu icin.acaba bebek atlamaya calisirmi yasina girince falan dedim.ama oranin sahibinin cocugu 4 yasina girmis hala yatiyor dedi.bende o civarlara kadar kullanirim diye dusundum
çok güzel güle güle kullanTeyzeleri oğluşumun uyku seti nasıl olmuş :)
Ayyy doğum öncesinde ve sonrasında ne giyeceğimi de bilmiyorum, bu kararsızlık beni mahvediyoro püsküllülere ben de baktım desensizini bulursam önceliğim onlar
ben o dediğim terliklerimi yıkıyorum. ben yaz kış terlik giyerim çünkü. yazın çorapsız giyildiği için kokuyo bi süre sonra. öyle mahvoluyor da diyemem yani. zaten kısa programda yıkıyorum terlikleri sıktırmadan.
evet ya kontörlü gibi ankarada. bitince kalıyosun öyleannemlerin evi öyle yanıyoduk pencereleri açıyoduk artık sıcaktan. merkezi sistem çok sıcak oluyo hakkaten.
Iyice olcup dusun canim.biz direk oda yapacaz ama yine iki yatak olunca yinede olcup durduk.ilerde sadece yatak alirsam yeter kizlarima.iyiymiş o zaman ya 4 yaşına kadar kullandıktan sonra genç odasına çevirirsin. istediğini yaparlar nasılsa. sitelerin en büyük artısı o zaten. tekrar güle güle kullansınlar. 70/130 düşünüyüm ben de. inşallah yatağımın yanına sığar tabi:)
o püsküllülere ben de baktım desensizini bulursam önceliğim onlar
ben o dediğim terliklerimi yıkıyorum. ben yaz kış terlik giyerim çünkü. yazın çorapsız giyildiği için kokuyo bi süre sonra. öyle mahvoluyor da diyemem yani. zaten kısa programda yıkıyorum terlikleri sıktırmadan.
evet ya kontörlü gibi ankarada. bitince kalıyosun öyleannemlerin evi öyle yanıyoduk pencereleri açıyoduk artık sıcaktan. merkezi sistem çok sıcak oluyo hakkaten.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?