2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Hahahah :)) bize güvenmesinler valla şu halimizle kendi başlarının çaresine baksınlar :)) senin mesain kaçta başlıo kuzum?
telefonlar benım bas ucumda oluyor sabag erteleye erteleye bı baktım 7.50 olmus 8 de mesaıde olması gerekıo kalk dedım laf yapıo ama kendı calan tellere uyanıp kalkmıo bana guvenıo :) bu ara kalkamıyorum valla alsn kendı basucuna.. benım de 8 de canım ama artık benı sırket arabasıyla alıolar. cocuk 8 ı 15 gece 20 gece alıo benı gelmemız 8.30 u buluo :)
kesınlıkle canım bende bazılarına okdr cok kızıyorum kı

Bugun çok sinirliyim resmen sınanıyorum uyku uyuyamadım birde üstüne sağlık ocağında embesillerle uğraştım çok gıcık oldum haksızlık mı yaptım Rabbim affetsin çok gerginimmmmmmm

Kızlar gecelik almak şart mı ya. dün çeyizimden pijama takımı çıkardım 2 tane . önden düğmeli biri sarı biri kırmızı.. ama güzeller yani.. gecelik almalı mıyım genede

Aynen aynen :) birde ben şuan uyudugum uykudanda birşey anlamıyorum ki yan yat olmuyor sırt ustu yat olmuyor karın ağrısı bel ağrısı en azından ozaman ağrı sızı olmadan uyucaz :)
gecen gorumcem dedi bana uyuyamıcaksın diye. şimdide uyuyamıyorumki artık bı yola gırdık anne olucam herseyın farkındayım cocuk cıksında rahat uyuyum dıe dusunmuyorum ki dedım. ozaman daha zor dedı. e napım cıkma cocugummu dıyım dedım. en azından vucut saglıgım yerınde olucak egılıp kalkarken yururken bı yere gıderken en onemlısı yatarken dedım. sustu... dogum yapan ınsanlar böyle dıyınce benım cınler yerınde durmuo

canım iki tane bebek yastığı dedim, 30 tl ikisi. acaba bebek yastığı yaptırmayıp normal yastık mı yaptırsaydım
iimiş canm nıe normal yastık yaptırıcaksınkı.. kv bana bı bebek yastıgı yapmıs maasallah hıcbı kılıfaa uymuo anneme verdım kılıfı bun auygun ıncecık yastır yaptrrsın dedım tmm dedı. gercı ılk zamanlar yastık kullanılmıcak ama nevresımlerın yastık kılıfları ne olacak

Kızlar gecelik almak şart mı ya. dün çeyizimden pijama takımı çıkardım 2 tane . önden düğmeli biri sarı biri kırmızı.. ama güzeller yani.. gecelik almalı mıyım genede
kız ceyızındekıler oluomu sana braavo benmd vardı almam dıodm gecen bı denedım totısımden olmadı bı tane daha var almısım onu 34 beden nekdar zayıfmısımmmm sen neye kızdın uzme kendını luzumsuzlar ıcın

Evet canım çiçekli güllü falan hem rahat hem kalın hem eşarba benziyo.

Git kiz ozlemedinmi minnosu bisey olmaz Allahin izniyle
haftaya giderim canım zaten gidince sadece totosunu görüyoruz. Bi de hep kötü bi şey duyuyorum randevuları sevemez oldum

Şart canim normal doğum olursa sürekli kontrole gelip bakacaklar. Sezeryan olursan idrar için hortum takilabiliyo. Ne olur ne olmaz bulunsun gecelik.

Evet canım çiçekli güllü falan hem rahat hem kalın hem eşarba benziyo.

haftaya giderim canım zaten gidince sadece totosunu görüyoruz. Bi de hep kötü bi şey duyuyorum randevuları sevemez oldum
Sen bilirsin kuzucum.ben artik 10 gunde bir gidiyorum.yarin yine kontrolum varr.hersey normalse bile yine insanda korku oluyor herseferinde

çok güldüm son cümlene

Kizlar buda bizim mobilyamiz nasil sizce.kahve yerler pembiş olcak.bide camli dolaptan bi tane daha ekletip 4 kapili yaptik gardolabi.bide 2 beşik tabi

Eklentiler

• 20151102_160119.webp
    24,8 KB · Görüntüleme: 89
  • 20151102_160113.webp
    22,1 KB · Görüntüleme: 92
  • 20151102_160059.webp
    32,5 KB · Görüntüleme: 92
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…