2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Kuşum bende sürekli oluyor o ben hep kalp atışlarının göbeğimin dış çevresine yakın yerlerinde olmasına yormuştum o seyirme gibi pıtlamaları :))) Ay tepkisine koptum pıt pıt
bide hersefeınde kaldırıo basını aha bı pıt daha dıo canm bende muallakta kaldım smdı bak ya kalk atısı ya hıckırığı ne diim bilemedim

Azcık gezseydin bakalım eşin ne tepki gösterecekti
Ama dediğin gibi evde rahat şeyler şart.. Ben polar pijamaya devam

canım ben deterjansız yıkamıyordum o yüzden adam tepki veriyordu.. en son ilacın alasını dökünce adam bahçeden oldu en iyisi müstakil ama oda artık yok denecek kadar az .. böyle sıkıntılar oluyor malesef.. şimdiki evim çok rahat..

Ahahhahahah kız hiç canın sıkılmıodur senin :)))

bide hersefeınde kaldırıo basını aha bı pıt daha dıo canm bende muallakta kaldım smdı bak ya kalk atısı ya hıckırığı ne diim bilemedim

Ay alem bu adamlar ya bi pıt daha nedir ya Düşünemiyorum onların hamile olduklarını tam bir komedi olurdu o kart sesleriyle aaaa tekme attı lan diye aralarında konuşurlardı herhade

Eteğin yok mu canım ben kilo almadım uzun eteklerim oluyo şuan göbeğime çekiyorum aşağısı da hafif kapri gibi bilege kadar hemen hemen.
ah maalesef. ben de çok kilo almadım aslında bedenim değişmedi ama aldığımın hepsini göbeğime aldım eteklerim olmaz bana. zaten genelde de işe giydiğim kumaş eteklerim var

ben de internetten güvenemedim deneyip alıcam. çok bi beklentim yok açıkçası geceliğin güzel duracağına dair lohusa geceliklerinin önü pileli oluyo zaten genişleyecek tarz. o yüzdenn mantıklı olabilir dediğin

ahh ahh ben tepemdekılerden neler cektım bıde aldıgımız ılk yıl.. ama ramazanda orucluyken kadının suratına beddua ettım tuttu heralde sımdı hamıleyım dıe de gelıp kac kere helallık ıstedıler kendıde kotu hastalıga yakalnms allah sıfasını versın ama ılla musıbetmı gelmesı gerekıodu basına benım dedıgımı yapması ıcın bılmıyorum.

hahah sorma bebegım bende anlamadım bitürlü çözemıyorum , eger dunku seyirme hıckırıksa zavallı kızım saatlerce hıckırdı

:)))) Ay olacak ki evimizde bir usg makinesi var ya. Doktorlardan bin kat daha kadın doğum uzmanı olurduk Dur şunu da bunu inceliyim diye master olurduk. Acaip merak ediyorum acaba ne yapıyorsa içeride :))

Ay alem bu adamlar ya bi pıt daha nedir ya Düşünemiyorum onların hamile olduklarını tam bir komedi olurdu o kart sesleriyle aaaa tekme attı lan diye aralarında konuşurlardı herhade
hahahaha aynen benımkı kesın doguramazdı gecen sancım olunca aha cıkıo bu cocuk dedıgımde bembeyaz oldu güldüğümde de bozuldu bana böyle saka yapma dıe allah ondan bıze bu annelıgı yuklemıs onlar tasıyamzdı kesınlıkle

Sorma ya bende ona gıcık oldum madem hamilesin soyle millete gir içeri haaa girmedin madem nie ben konusunca giriyorsun birde bana trip yapıyor bende hamileyim ama soylemedim diyor hani beni vicdan yaptırıyor
Sen de ne viliyim hiç belli mi oluyor deseydin.

:)))) Ay olacak ki evimizde bir usg makinesi var ya. Doktorlardan bin kat daha kadın doğum uzmanı olurduk Dur şunu da bunu inceliyim diye master olurduk. Acaip merak ediyorum acaba ne yapıyorsa içeride :))
hele o dalgalanma niye oluo cok merak edıyorum yer mı degıstırıolar acaba

İnternet işine hiç girişemedim bnde bir türlü ama gez gez yine bulamadım bilmiyorum ne yapcam... Benim de yoktu ama beklentimin çok çok altında olunca hayal kırıklığına uğradım resmen..

Wvet soğru haklısın. Bir gecelik bir pijama olarak dağıtmalı o zaman

ay kızz ben beddua etmedim direk faaliyete geçirdim ama bende öle yapmak istemezdim ama mecbur kaldım napim ama insanı çileden çıkarıyorlar.. helal et hakkını canım ya boşver

ay evet cnm haklısın.hep para ödüyoruz diye üzülüyordum ama şimdi iyi olacak bebiş için
biz de şimdi bebiş olunca pastırıcaz pankınotları yakıcaz cayır cayır. annem de bizde kalıcak mecbur peteği kapattığımız odayı da açıcaz. ohh sefamız olsun zaten saç saç paraları paraları paraları saç saç saç saç..ma diyen reklam vardı ya, onu söyleyerek alışveriş yapıyoruz. aile marşımız oldu
ayy aynen aynen bu kadar benzerler yani çocuk doğsun maça götürücem arabalar alıcam ona diyo oyuncağı sanki 2ler kız olsun bencede
ata bindiricem, yüzmeye götürücem, yanımdan ayırmıcam vs vs vs ben de uzaktan seyredicem onları onun hayalinde kız olursa acısını alırım ama :)

Kız ben de anlamıyorum hiç herkes yazıyor orda burda hıçkırıyor şöyle böyle diye. Bizi mi yiyorlar yoksa element mi uyduruyolar
hahahhaha

İnternet işine hiç girişemedim bnde bir türlü ama gez gez yine bulamadım bilmiyorum ne yapcam... Benim de yoktu ama beklentimin çok çok altında olunca hayal kırıklığına uğradım resmen..
uff çok sıkıcı. demin kardeşime alışveriş bile yapasım yok diyorum, abla depresyonda mısın diyo pis

bu kasılmaları daha derinden daha dolu dolu hissediyorum artık karnım bi anda taş gibi oluyo. çok bi iş yaptığım söylenemez evde eşim saolsun temizlik tuvalet banyo hallediyor bende iş yerinde çocukların ardı sıra koşturmaktan yoruluyorum. ama şunu anladım. çalışırken zamanın nasıl geçtiğini anlamıyorum bile. 33. haftaya 2 günüm kaldı. Allahımmmmmmmm bi doğsalardı hayırlısıyla

hıçkırmayı soranlar olmuş. benimkide hıçkırıyor valla yerim onuuuuuuuuuu. ritmik atıyo atıyo atıyo sonra galiba hıçkırığa sinirleniyo ardından bi tekme geliyo hıçkırığa devam falan. şimdiden atarlı bizim çocuk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…