- 29 Nisan 2010
- 4.289
- 2.805
- 133
- Konu Sahibi Nurbebekistiyor
-
- #42.781
Kuşum bende sürekli oluyor o ben hep kalp atışlarının göbeğimin dış çevresine yakın yerlerinde olmasına yormuştum o seyirme gibi pıtlamaları :))) Ay tepkisine koptum pıt pıt
Azcık gezseydin bakalım eşin ne tepki gösterecektiannem verdi bana onları.rahat olurum diye evde.. karın biraz önden büyüyor benim.eşortmanlarla rahat edemiyorum demiştim. e sürekli hamile kıyafetine de para yetişmiyor.. eşim evdeyken giyme girişiminde bulundum.baktım ki acaip güzelim, bu kadar yakışacağını bilsem giymezdim yani adam saldırır sonra dedim çıkarttım
canım ben deterjansız yıkamıyordum o yüzden adam tepki veriyordu.. en son ilacın alasını dökünce adam bahçeden olduParmak arası terlik alın beyaz çorap giyin içine
Canim bizim de giris katta adam bahce yapmış ama kızmıyo biz suluyoz bahcesini ne de olsa
Alt komşum da balkonu içeri almış balkon demirlerini yıkatmıyo su damlıyo diye. Gecen eltim ufak bi paspas serdi iki üç damla damlamış kadın kapıya geldi balkon mu yıkıyonuz diye. Pimapenleri ıslanıyomuş.
Şuan damda hâlâ takır tukur bir şeyler yapıyolar beynim gitti kac saattir ya illa kavga mı etmek gerekiyor. :/
Ahahhahahah kız hiç canın sıkılmıodur senin :)))Alt komşulardan biri geldi cingen resmen ya bır bır susmadı bi. Karşı komşu damda niye biber yapıyo diyor o yapıyosa ben de halı yıkarım diyo siz kızıyomuşsunuz diyo. Dedim evet cok gürultü oluyo bazen rahatsız oluyoruz her gün tepemizde. Ses olmayacaksa naparsanız yapin dedim. Niye karşı komşu biber yapıyo yapmasın dedi. Toplantı yapın yonetici bi karar alsın benim dememle olacak değil. Çıktı yukarı kavga ediyolar şuan
Allahım nereye düştüm ben böyle
Kız ben de anlamıyorum hiç herkes yazıyor orda burda hıçkırıyor şöyle böyle diye. Bizi mi yiyorlar yoksa element mi uyduruyolar
bide hersefeınde kaldırıo basını aha bı pıt daha dıo canm bende muallakta kaldım smdı bak ya kalk atısı ya hıckırığı ne diim bilemedim
ah maalesef. ben de çok kilo almadım aslında bedenim değişmedi ama aldığımın hepsini göbeğime aldım eteklerim olmaz bana. zaten genelde de işe giydiğim kumaş eteklerim varEteğin yok mu canım ben kilo almadım uzun eteklerim oluyo şuan göbeğime çekiyorum aşağısı da hafif kapri gibi bilege kadar hemen hemen.
ben de internetten güvenemedim deneyip alıcam. çok bi beklentim yok açıkçası geceliğin güzel duracağına dairBenimde uzun elbisem yok canım, ama şöyle de yapabiliriz, nasıl olsa gecelik almayacak mıyız? Normal pantalon falan giyeriz, hastaneye gidince geceliği geçiririzO yüzden biraz büyük beden alayım diyorum geceliği ama denedim biraz önce ıyyy hiç güzel durmadı yaaa
ahh ahh ben tepemdekılerden neler cektım bıde aldıgımız ılk yıl.. ama ramazanda orucluyken kadının suratına beddua ettım tuttu heralde sımdı hamıleyım dıe de gelıp kac kere helallık ıstedıler kendıde kotu hastalıga yakalnms allah sıfasını versın ama ılla musıbetmı gelmesı gerekıodu basına benım dedıgımı yapması ıcın bılmıyorum.canım ben deterjansız yıkamıyordum o yüzden adam tepki veriyordu.. en son ilacın alasını dökünce adam bahçeden olduen iyisi müstakil ama oda artık yok denecek kadar az .. böyle sıkıntılar oluyor malesef.. şimdiki evim çok rahat..
hahah sorma bebegım bende anlamadım bitürlü çözemıyorum , eger dunku seyirme hıckırıksa zavallı kızım saatlerce hıckırdı
hahahaha aynenAy alem bu adamlar ya bi pıt daha nedir yaDüşünemiyorum onların hamile olduklarını tam bir komedi olurdu o kart sesleriyle aaaa tekme attı lan diye aralarında konuşurlardı herhade
Sen de ne viliyim hiç belli mi oluyor deseydin.Sorma ya bende ona gıcık oldum madem hamilesin soyle millete gir içeri haaa girmedin madem nie ben konusunca giriyorsun birde bana trip yapıyor bende hamileyim ama soylemedim diyor hani beni vicdan yaptırıyor
hele o dalgalanma niye oluo cok merak edıyorum yer mı degıstırıolar acaba:)))) Ay olacak ki evimizde bir usg makinesi var ya. Doktorlardan bin kat daha kadın doğum uzmanı olurdukDur şunu da bunu inceliyim diye master olurduk. Acaip merak ediyorum acaba ne yapıyorsa içeride :))
İnternet işine hiç girişemedim bnde bir türlü ama gez gez yine bulamadım bilmiyorum ne yapcam... Benim de yoktu ama beklentimin çok çok altında olunca hayal kırıklığına uğradım resmen..ah maalesef. ben de çok kilo almadım aslında bedenim değişmedi ama aldığımın hepsini göbeğime aldım eteklerim olmaz bana. zaten genelde de işe giydiğim kumaş eteklerim var
ben de internetten güvenemedim deneyip alıcam. çok bi beklentim yok açıkçası geceliğin güzel duracağına dairlohusa geceliklerinin önü pileli oluyo zaten genişleyecek tarz. o yüzdenn mantıklı olabilir dediğin
Çok güzel olmuşşş... Ya bu bebek odalarının hepsi farklı ayrı ayrı güzeller....Ayyy kıskandımmm bende paylaşıcamm :))
Buda bizim odamızz :))
Yan olarak geldiler ama yan bakın artıkkk :)))
Değil mi yaaa beni çok heveslendiriyorlar...Çok güzel olmuşşş... Ya bu bebek odalarının hepsi farklı ayrı ayrı güzeller....
Wvet soğru haklısın. Bir gecelik bir pijama olarak dağıtmalı o zamangecelik tuvalete gidip gelirken kolay oluyormuş, bir de sezeryan sonrası sonda takılabiliyor bu nedenle gecelik şart, ayrıca belinin lastikli olması ve ağ kısmı hemen doğum sonrası dikişleri etkileyebilir, bir de doktor hemşire kontrole gelip gidiyor pijama her seferinde indir çıkar zor
ay kızz ben beddua etmedim direk faaliyete geçirdimahh ahh ben tepemdekılerden neler cektım bıde aldıgımız ılk yıl.. ama ramazanda orucluyken kadının suratına beddua ettım tuttu heralde sımdı hamıleyım dıe de gelıp kac kere helallık ıstedıler kendıde kotu hastalıga yakalnms allah sıfasını versın ama ılla musıbetmı gelmesı gerekıodu basına benım dedıgımı yapması ıcın bılmıyorum.
biz de şimdi bebiş olunca pastırıcaz pankınotları yakıcaz cayır cayır. annem de bizde kalıcak mecbur peteği kapattığımız odayı da açıcaz. ohh sefamız olsunay evet cnm haklısın.hep para ödüyoruz diye üzülüyordum ama şimdi iyi olacak bebiş için
ata bindiricem, yüzmeye götürücem, yanımdan ayırmıcam vs vs vsayy aynen aynen bu kadar benzerler yaniçocuk doğsun maça götürücem arabalar alıcam ona diyo oyuncağı sanki 2ler kız olsun bencede
hahahhahaKız ben de anlamıyorum hiç herkes yazıyor orda burda hıçkırıyor şöyle böyle diye. Bizi mi yiyorlar yoksa element mi uyduruyolar
uff çok sıkıcı. demin kardeşime alışveriş bile yapasım yok diyorum, abla depresyonda mısın diyo pisİnternet işine hiç girişemedim bnde bir türlü ama gez gez yine bulamadım bilmiyorum ne yapcam... Benim de yoktu ama beklentimin çok çok altında olunca hayal kırıklığına uğradım resmen..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?