2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

geldim doktordan kızlar çok şükür herşey yolunda 1150 gr olmuş acaba zayıfmı ya içime kuşku düştü doktor bişey demedi herşey yolunda dedi ama ne biliyim normal doğum için hiçbi sıkıntı yok dedi herşey yolunda dedi çok şükür. ama bizim böcek yine kendini göstermedi tam. eller hep yüzünde bi pozlar allahım çok artist bizim kız cok

Teyzeleriiiiii biz doktordan geldik..plasentamizin ucu Rahime yakındı uzaklaşmaya başlamış 4 cm yukarı çıkmış pek bi mutluyuz :) normal doğuma engel biseyimiz yokmuş. .bi de doktor teyzesi bu ne saç yahuuu şimdiden böyleyse işin var kızınla dedi.oysaki bende öyle çok saçlı biri değilim boyumuzda 43cm baba 2 mt olunca hic sasirmadim bu duruma

güzel anneler merhaba. :)
ateş ölçeğinde neyi tercih ettiniz. temasla ölçenlerden alınsa boşa para mı olur? yeğenlerimden biliyorum. çocuklar ateş ölçerken durmuyorlar. onlar iyi olur gibime geliyor.
ama işte bilmiyorum.

canım sağlığı yerindeyse 100 200 grama takma bence sende astım vardı dimi yanlış hatırlamıyorsam

Amaninnn saçlarını da mı gördünüz yaaa MaşAllah... Onu nasıl gördü renkli ultrasonda belli oluyor mu ki?
Ohh canım bu aralar güzel haberler duymaya ihtiyacımız vardı... MaşAllah boyu da baya uzun olcak heralde.. :))

O da bi şey Canım benimki hiç alırım yaparım demiyor
Eşim de annem yapar deyip duruyor. Son dk yapıyo bunlar her şeyi.
ay bu kaynanalar hep mi aynı Allahım.. ben artık konusunu bile açmıyorum.. bebeği sorsa bile geçiştiriyorum cevap bile vermiyorum.. geçen hafta aradı haftaya diş doktoruna gelcem sen kaçta işe gitcen dedi beni napcan sen git doktoruna dedim

maşallah. her seyın yolunda olması güzel

bide hersefeınde kaldırıo basını aha bı pıt daha dıo canm bende muallakta kaldım smdı bak ya kalk atısı ya hıckırığı ne diim bilemedim
Kız kalp atışı hızlı olur hıçkırık okadar hızlı olmuo bende kalp atışını hissediom diyenleri anlayamıorum hiç hissetmedim :))

sorma tatlım ben 1.70im baba 1.95 ee sporcu anne babadan bu performansı bekliyorduk :) bi de haftalardir moralim bozuk en son kontrolde plasentanin ucu asagida deyince ve millet hep göbeğin aşağıda deyip durunca kurdum da kurdum..çok şükür hersey yolunda. Saclarimizi da normal ultrasonda gördü Karaböcek geliyo şimdiden böyle sacliysa yandin dedi :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…