- 21 Ağustos 2014
- 6.732
- 3.835
- 248
- Konu Sahibi Nurbebekistiyor
-
- #42.801
Canım alınacak, düşünülecek o kadar çok şey oluyor ki artık bi saatten sonra insan sıkılıyor... Yok yok depresyonda değiliz biz aaaabiz de şimdi bebiş olunca pastırıcaz pankınotları yakıcaz cayır cayır. annem de bizde kalıcak mecbur peteği kapattığımız odayı da açıcaz. ohh sefamız olsunzaten saç saç paraları paraları paraları saç saç saç saç..ma diyen reklam vardı ya, onu söyleyerek alışveriş yapıyoruz. aile marşımız oldu
ata bindiricem, yüzmeye götürücem, yanımdan ayırmıcam vs vs vsben de uzaktan seyredicem onları onun hayalinde kız olursa acısını alırım ama :)
hahahhaha
uff çok sıkıcı. demin kardeşime alışveriş bile yapasım yok diyorum, abla depresyonda mısın diyo pis
ayy müthiş olmuş bayıldım ne kadar zevklisinAyyy kıskandımmm bende paylaşıcamm :))
Buda bizim odamızz :))
Yan olarak geldiler ama yan bakın artıkkk :)))
:)))) Ay olacak ki evimizde bir usg makinesi var ya. Doktorlardan bin kat daha kadın doğum uzmanı olurdukDur şunu da bunu inceliyim diye master olurduk. Acaip merak ediyorum acaba ne yapıyorsa içeride :))
Aynen. bi de sonradan giyemeyeceğimi bildiğim şeyleri gönülsüz alıyorum haliyle zevk vermiyorCanım alınacak, düşünülecek o kadar çok şey oluyor ki artık bi saatten sonra insan sıkılıyor... Yok yok depresyonda değiliz biz aaaa
hayat müşterek :=)1 yasindan sonra Valla ben gecede 3 kalktiysam o da 2 kalkmistir yok pil bitti artik 1yasindan sonra dedim agliycak agliycak susucak kalkmadim mecbur babasi kalkti aynen oyle fazla rahata alismasinlar yapsinlar valla
canım pazar gunlerı bıle yatak odamn camndan sabah 8 de halı sılkelıodu teyze bak yapma bı pazarım var dıodum bak kızım sen sus komsu komsuya lazım dıodu bende saygıdan bısı dıyemıodm 1 demedm 2 demedım 3. de ole bı patladımkı apartman ınledı. ısten esımle gelıoduk balkon yıkıo ama balkondan zıyade benm camlar yıkanmıs ve arabadan ınıyorum uzerıme atıodu suyu sankı. camı actım teyze arabadan ınemıoz dedım duymuo guya allah senın belanı versın be k..pk dedim nası duyduay kızz ben beddua etmedim direk faaliyete geçirdimama bende öle yapmak istemezdim ama mecbur kaldım napim ama insanı çileden çıkarıyorlar.. helal et hakkını canım ya boşver
canım benım perşembe 32 doluyor cuma kontrolum var 32+1 de. dr ozaman gel dedı bana. senı de buyuk ıhtımal 32 de yenıden cagırabılır.32'ye kadar çalışmak için rapor alanlar muhtemel doğum tarihi olarak sat'a göre hesaplanan baz alınıyor dğl mi? benim de p.tesi kontrolüm var, 31. haftaya giriyorum (30+1) sata göre. raporu alabilir miyim yoksa 32. haftada mı veriyor doktor? mevzuatı biliyoruz ama uygulamada kafa karışıyor :)
canım 32 bitmiş olması lazım 32+0 yada 32+1 gibi32'ye kadar çalışmak için rapor alanlar muhtemel doğum tarihi olarak sat'a göre hesaplanan baz alınıyor dğl mi? benim de p.tesi kontrolüm var, 31. haftaya giriyorum (30+1) sata göre. raporu alabilir miyim yoksa 32. haftada mı veriyor doktor? mevzuatı biliyoruz ama uygulamada kafa karışıyor :)
canım benım perşembe 32 doluyor cuma kontrolum var 32+1 de. dr ozaman gel dedı bana. senı de buyuk ıhtımal 32 de yenıden cagırabılır.
canım 32 bitmiş olması lazım 32+0 yada 32+1 gibi
Var canim bizim burda dubleksler bahceli mustakil sonunda gidip ordan alacam biraz tuzlu ama bıktım ya apartman değil mübarek. Ya sabır çekiyorum kac saattir. Üst katimda ev yok ama bütün apartman damı kullanıyor beynim şişti ya.canım ben deterjansız yıkamıyordum o yüzden adam tepki veriyordu.. en son ilacın alasını dökünce adam bahçeden olduen iyisi müstakil ama oda artık yok denecek kadar az .. böyle sıkıntılar oluyor malesef.. şimdiki evim çok rahat..
Sıkılıyo ya bi yerden sonra. Hep kavga çevremde. her yer arap ve suriyeli dolu insanı dert sahibi ediyolar.Ahahhahahah kız hiç canın sıkılmıodur senin :)))
Ben de geçen alt komşya beddua ettim bi toz fırtınası çiksın ustüne de yagmur yağsın camların batsın dedim. Ertesi gun toz bulutlari her yer toz üstune de yağmur yagmasin mıahh ahh ben tepemdekılerden neler cektım bıde aldıgımız ılk yıl.. ama ramazanda orucluyken kadının suratına beddua ettım tuttu heralde sımdı hamıleyım dıe de gelıp kac kere helallık ıstedıler kendıde kotu hastalıga yakalnms allah sıfasını versın ama ılla musıbetmı gelmesı gerekıodu basına benım dedıgımı yapması ıcın bılmıyorum.
canım benım perşembe 32 doluyor cuma kontrolum var 32+1 de. dr ozaman gel dedı bana. senı de buyuk ıhtımal 32 de yenıden cagırabılır.
32 den sonra çalışsan da çalışmasanda rapor almak şart cnm32 ye kadar calısmak ıcın bır rapora gerek yok dıye bılıyorum, 32 den sonra calısma ıcın rapor alınıyorsehriistanbul
bizim Adanada normalde dışarda sokakta temizlenir biber.. çatı da temizleyeni de yeni duydumYukarda biber yapan kadin rüşvet getirdi bi poset biber güzelleri seçmiş getirmiş
Ama hâlâ gum güm vuruyo tahtayla biberlere.
Apartmanin önünde de temizliyolar damda da. Karşı komşu 20 çuval yaptı ya napiyolar o kadar. Gerci kaynanam da 20 cuval yaptibizim Adanada normalde dışarda sokakta temizlenir biber.. çatı da temizleyeni de yeni duydumAllahtan getirmiş rahatsız ediyoz ama al bu sus payı der gibi
canım yemekleri salçalı seviyolar demek ki. annemde 250 kg yaptı. ama satıyor o burda .. Egenin yemekleri salçası az oluyor.. ben kaynanagile gittiğimde kendi salçamdan götürüp yemekleri ben yapıyordumApartmanin önünde de temizliyolar damda da. Karşı komşu 20 çuval yaptı ya napiyolar o kadar. Gerci kaynanam da 20 cuval yapti
Hele domatesi 250 kilo almisti salca yapmistik.
Mideye calisiyolar
Senin kaynanada canim gurultu var icraat yok.hep askida birakiyor herseyine guzel yaa benm annem masallah herseyı atar. kv saklar bana dedı verım sana gecelık alma dıe kullanılmamıs var sandıgımda dedı tmm dedım ama tık yok belkı oda benm almak ıstemedgmı mı dusundu ne yaptı anlamadım
Ticarete dökmüşsünüz işi akıllıcaaacanım yemekleri salçalı seviyolar demek ki. annemde 250 kg yaptı. ama satıyor o burda .. Egenin yemekleri salçası az oluyor.. ben kaynanagile gittiğimde kendi salçamdan götürüp yemekleri ben yapıyordumbunlara bi alıştırdım ben şimdi annemle ortaklaşa salça satıyoruz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?