2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Canım alınacak, düşünülecek o kadar çok şey oluyor ki artık bi saatten sonra insan sıkılıyor... Yok yok depresyonda değiliz biz aaaa

:)))) Ay olacak ki evimizde bir usg makinesi var ya. Doktorlardan bin kat daha kadın doğum uzmanı olurduk Dur şunu da bunu inceliyim diye master olurduk. Acaip merak ediyorum acaba ne yapıyorsa içeride :))

aynen ,,byerde okudum 28. haftadan sonra ağlayabılıyolarmıs fln ,nasıl oluyor bende anlamadım
ya canım ne sorucam sana bu cumartesı muhtemelen emınonune gıdıcemde lohusa atleti sütyeni flnda bulabılırmıyım havuzluhanda?

ay kızz ben beddua etmedim direk faaliyete geçirdim ama bende öle yapmak istemezdim ama mecbur kaldım napim ama insanı çileden çıkarıyorlar.. helal et hakkını canım ya boşver
canım pazar gunlerı bıle yatak odamn camndan sabah 8 de halı sılkelıodu teyze bak yapma bı pazarım var dıodum bak kızım sen sus komsu komsuya lazım dıodu bende saygıdan bısı dıyemıodm 1 demedm 2 demedım 3. de ole bı patladımkı apartman ınledı. ısten esımle gelıoduk balkon yıkıo ama balkondan zıyade benm camlar yıkanmıs ve arabadan ınıyorum uzerıme atıodu suyu sankı. camı actım teyze arabadan ınemıoz dedım duymuo guya allah senın belanı versın be k..pk dedim nası duydu ıste okdr sosyeteysen alt kattan ev almıcaktın demez mı orda esım dellendı... ben senın verdıgının kac katını verıp aldm bu evı haberın varmı allah sana ole bı hastalık versınkı bızımle ugramasama ınsallah dedı ama ben oruclu oruclu nasıl agladım. ıstıfra edıcektm apartmandakıler sakınlestrmeye calıstı o oldu.evden soguduk kıraya cıkalm vs dedık. sımdı camım hafıf acık olsa seslenırler kapa kızım dıe yada kapıya gelırler...

32'ye kadar çalışmak için rapor alanlar muhtemel doğum tarihi olarak sat'a göre hesaplanan baz alınıyor dğl mi? benim de p.tesi kontrolüm var, 31. haftaya giriyorum (30+1) sata göre. raporu alabilir miyim yoksa 32. haftada mı veriyor doktor? mevzuatı biliyoruz ama uygulamada kafa karışıyor :)

canım benım perşembe 32 doluyor cuma kontrolum var 32+1 de. dr ozaman gel dedı bana. senı de buyuk ıhtımal 32 de yenıden cagırabılır.

canım 32 bitmiş olması lazım 32+0 yada 32+1 gibi

Var canim bizim burda dubleksler bahceli mustakil sonunda gidip ordan alacam biraz tuzlu ama bıktım ya apartman değil mübarek. Ya sabır çekiyorum kac saattir. Üst katimda ev yok ama bütün apartman damı kullanıyor beynim şişti ya.

Ahahhahahah kız hiç canın sıkılmıodur senin :)))
Sıkılıyo ya bi yerden sonra. Hep kavga çevremde. her yer arap ve suriyeli dolu insanı dert sahibi ediyolar.
Ben de geçen alt komşya beddua ettim bi toz fırtınası çiksın ustüne de yagmur yağsın camların batsın dedim. Ertesi gun toz bulutlari her yer toz üstune de yağmur yagmasin mı eşm diyo keşke Allahtan baska sey isteseymişin

Yukarda biber yapan kadin rüşvet getirdi bi poset biber güzelleri seçmiş getirmiş
Ama hâlâ gum güm vuruyo tahtayla biberlere.
bizim Adanada normalde dışarda sokakta temizlenir biber.. çatı da temizleyeni de yeni duydum Allahtan getirmiş rahatsız ediyoz ama al bu sus payı der gibi

bizim Adanada normalde dışarda sokakta temizlenir biber.. çatı da temizleyeni de yeni duydum Allahtan getirmiş rahatsız ediyoz ama al bu sus payı der gibi
Apartmanin önünde de temizliyolar damda da. Karşı komşu 20 çuval yaptı ya napiyolar o kadar. Gerci kaynanam da 20 cuval yapti
Hele domatesi 250 kilo almisti salca yapmistik.
Mideye calisiyolar

Apartmanin önünde de temizliyolar damda da. Karşı komşu 20 çuval yaptı ya napiyolar o kadar. Gerci kaynanam da 20 cuval yapti
Hele domatesi 250 kilo almisti salca yapmistik.
Mideye calisiyolar
canım yemekleri salçalı seviyolar demek ki. annemde 250 kg yaptı. ama satıyor o burda .. Egenin yemekleri salçası az oluyor.. ben kaynanagile gittiğimde kendi salçamdan götürüp yemekleri ben yapıyordum bunlara bi alıştırdım ben şimdi annemle ortaklaşa salça satıyoruz

Senin kaynanada canim gurultu var icraat yok.hep askida birakiyor herseyi

Ticarete dökmüşsünüz işi akıllıcaaa
Yemeği Salçalı kadını kalçalı seviyolar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…