2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Can'ım küçük küçükler zaten oturduğun yerde yavaş yavaş ütüle zorlama belini o bel lazımmmmm
Kiz bezi kim degistircek :) evet canim hayalimde hemen utuluodum ama nerdeee. Kucuk adamimin kucucuk corapciklarini da utuledim bel neye lazim kiz bel kocama lazim dogumdan dan sonra hahah
Canim esime vermeme sebebim zaten kendim utulemek istedigimden yorulsamda hayatimin en guzel utusu. Mis gibi kokuyor buhar ciktikca hem sevdim hem utuledim belki ondan uzun surdu :) Rabbim sag salim kucaklarimiza almamizi nasip etsin. Bu bambaska bir duyguymus sukurki nasip oldu.

Kızlar benim bakmadığım yer kalmadı gecelik için. Sonda niye takılcak benim çevremdekiler gecelik al deyip duruo
sezeryanda takıyolar baygın olacağın için canım.normal doğumda da bazı hastaneler ameliyat elbisesi giydirmiyor gecelikle alıyor doğuma.Birde doğumdan sonra ilk zamanlar altına ped vs hastabakıcılar koyduğu için gecelik kolay oluyor

Ya kizlar benim oglum resimdeki pozisyonda duruosa ben nasil kasiklarimda hatta bikini bolgesinde hareket hissediyorum. Bu resim kafami karistirio. Acaba ayaklarimi asagi dondu yaaa... bikini kisminda hareket hisseden varmi korktum esime dedim hatta kanaldami bu amma asagida hareket edio die. Oram nasi inip inip kalkio. Ayaklari deilse ellerimi. Ama resimdede sirti karin kisminda olmasi herekio cozemedim bu durumu

benimkileri annem geldi yaptı Allah razı olsun.yoksa ben nereye yapıcam

bende hissediyorum canım kafalarının yanına ellerini alabiliyolar.Doktoruma söylemiştim sanki elini hissediyorum diye kazı çalışması yapıyordur dedi merak etme yani normal

Bu resim temsili canım bence.Doktorum her çeşit döndüğünü söyledi. Benim ayakları sağ tarafimda gibi hissediyorum bazen mesela bazen değişiyor.

Yawru ne yaptın bişi aldınmı sen bugün bakim
Ayy yok tatlim dun biraz gezme olayini abartmisim bugun acayip kotuydum cikamadim biyere.butun kemiklerim agriyor.yarin kontrolum var.cikisinda baybmale bakalim dedik.yatak ve uyku seti icin.uyku setinin 130/70 ini gordum internet sitesinde.orda yoksa e bebek e bakacam.

Aminnnnnnnn neyle yıkadın peki ben yumuşatıcı kullanmadım uyku setini yıkarken dalan la yıkadım sadece

Internete yazdım cnm öyle yazıyo evet kalsiyum eksikliğinden olabilir süt ten tiksindim içemiyorum ama öyle yazınca erken doğum falan korktum biraz cumartesi kontrolde soracak yine doktorum a bana da saçma geldi
Internetten arastirdinmi bittin zaten.ben arttik bakmama karari aldim.kalsiyum takviyesi almiyomusun.bende icemiyorum pek fazla sut falan

Tek eksik onlar kaldıysa çokta acele etme yorgunluğun geçsin azcık....doğrusu havalar iyiken uyku setini yıkamak lazım ben sabah erken yıkadım çok güzel güneş gelmesine rağmen hala ıslak artık zor kuruyor...kuruyunca yine paketine koyacağım tozlanmasın

Yaa erken gelirler diye korkuyorum hersey hazir olsun diye.kendimi iyi hissedersem gideriz zaten.evde asiyom ben kaloriferde yaniyo hemencik kuruyo

Canim degismistir pozisyonu en son nezaman gormustunku.

Gec olsunn temiz olsun canim.hepsi biranda olmuyo.hemende yoruluyosun artik.simden sonra dinlenmek zamani.

benimkileri annem geldi yaptı Allah razı olsun.yoksa ben nereye yapıcam
Benimki yeni gitti ya rahatsizlandi dinlen az dedim.
bende hissediyorum canım kafalarının yanına ellerini alabiliyolar.Doktoruma söylemiştim sanki elini hissediyorum diye kazı çalışması yapıyordur dedi merak etme yani normal
Benimkide kazio galiba
Bu resim temsili canım bence.Doktorum her çeşit döndüğünü söyledi. Benim ayakları sağ tarafimda gibi hissediyorum bazen mesela bazen değişiyor.
Basi sol asagidaydi en son gttigimde ozaman hissediodum ama smdi midemde sisio bisi el ayaga benzemio.totosu olsa okdr yukari ciksa kafayi hissederim heralde diorm. Acaba ters mi döndü bakalim cuma gidicem ortaya cikat
Aminnnnnnnn neyle yıkadın peki ben yumuşatıcı kullanmadım uyku setini yıkarken dalan la yıkadım sadece
Canim bende hacisakirinkini aldim. Yumusatici almadm nekdr kimyasal yok densede bence vardir yumusaticilarda. Onun yerine hem deterjanda kimyasal azda olsa varsa onu alsin die hemde yumusak olsun die beyaz sirke koydum durulama suyuna cok az. Camasirlarin deterjan kokusunu etkilemedi en azndan sirke kimyasali alir diolar ya alir belki dedim. Normalde kendi canasirlarimiza da koyarim. Koymadigimda yapisik yapisik oluo ellerim camasir asarken ama koyunca belli edio kendini arinmis oluo. Kullanirsan tavsiye ederim.

şu dalan roxy bir bulamadım hacı şakir aldım gayette güzel oldular

Aynen ya bakmicam artık int ben magnezyum . Decavit bide kan ilacı kullanıyorum kalsiyum takviye ilaç yok ama cumartesi kontrolumde söylicem doktoruma

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…