2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bende yumuşatıcı almadım kullanmıcam hiç gerek yok.....kendi çamaşırlarımıza yumuşatıcı kullanıyorum aslında veya sirke iyi fikir bim demi vardı acep

bugun oglusun besigini kurduk,arabasi falan geldi onu kurmaya ugrastik yaptik:) odasina bi lambasini da ayarladik..alt kata park yatak aldim ben ve cok begendim yani alcaklar vardi sanki baslarda hep konuşuluyordu..normal besiginden daha cok sevdm nerdeyse :) :) oglanin arabasi,dolabi ne ugrastirdi bizi yahu.. kerata icin ugrasiyoruz kac gundur :)

Aminnn :) biz de beşiğimiz kurduk oturma odamıza koyduk akşamdan beri onu izlioruz :) kıyafetleri yıkamayı düşündümde bende ama 29 daym daha erken gibi geldi vazgectim şimdilik

KuZucum ütü masasını yarıya indir sandalyeye otur sırtınada bi yastık öle ütüle , ben öle yaptım :) minik minik bitmio valla :)

şu dalan roxy bir bulamadım hacı şakir aldım gayette güzel oldular
Bizim evin yanndaki markette var ve heryerde gordugumden daha ucuz ya 6 ya 8 liraydi.gorumcen geliosa aldir burdan ona. Yada e bebekte de var ama hacisakirde guzel koklayip durdum sanki bebek kokuo :)
Bayagi olmus canim degismistir bence.benimkiler bile degisiyordu bu zamana kadar.bundan sonra ne olur bilemem.
Evet canm alan daraldi ya eger ayaklar sagidaysa bidaha donebilirmi o kurcalio kafami
Bende yumuşatıcı almadım kullanmıcam hiç gerek yok.....kendi çamaşırlarımıza yumuşatıcı kullanıyorum aslında veya sirke iyi fikir bim demi vardı acep
Bencede gerek yok. Canim a101 de var. Ama marketlerdede var artikta a101de daha uygun.
Gule gule.kullansin canim. Bizde park yatak aldik. Hem odasi kucuk die hemde annemlere kv giderken tasiriz die portatif bisi aldik ama smdide anakucagi alicam e bebekten onuda besik gbi kullanabilirim. Bence guzel park yataklarda ama tabi zevk meselesi :)

KuZucum ütü masasını yarıya indir sandalyeye otur sırtınada bi yastık öle ütüle , ben öle yaptım :) minik minik bitmio valla :)
Valla bi anda kasigima agri girince bana bisi oluo die dayandim duvara esim yatirdi yataga kolumdan tutup topladi masayi filan. Ayakta hic cekilmiomus minik minik ama yerimde onlari :) kucuk askimm :) bi corabi var aynisindan esimdede var tesadüf yanyana koydum erkeklerimin coraplarina bak diorum esime de

Magnezyum alıyormusun cnm kramp için birebir

yumusatıcı hamıle kaldıktan sonra midemi bulandırdıgı için kullanmıyorum.
bebişe aldıgım deterjanı şimdiden kendımızde kullanmaya basladım
yumusatıcı kullanmayı düşünmüyorum bebişte uzun bi süre.
e artık dalan alıp hepımızde onu kullanırım.

Gerci kalın olur mu bilmiyorum ocakta hava soğuk fakat hastanelerde çok yakiyorlar sıcak oluyor ama yedeğin olacakmış zaten o zaman olabilir

Canim ben kızımın camasirlarinda kullanmıştım 1 aylıkken yanaklarinda egzama çıktı doktor kullanma dedi kokusu çok güzel oluyor ama bebeklerde böyle bir sıkıntı oluyor işte en iyisini yapıyorsun kullanmayarak

tsk ederm :)) evet cok kullanisli gercekten de,hemen 2dk da kuruluyor rahatca.. anakucagi ben de aldim,o da cok sevimli yaa ay var ya baktikca insan mutlu oluyor

kızlar bir kaç gündür gezinice aşağı doğru ağrım oluyor.vajinadada oluyor.dinlenince geçiyor.sizde de oluyormu.erken doğum riski olduğu içinde korkuyorum off şu süre geçsin artık
Kesinlikle dinlen çok yürüme doktor beni çok pis azarlamıştı ben o ağrıya rağmen spor yapıyordum çünkü bana hastaneye yatırırım seni demişti

tsk ederm :)) evet cok kullanisli gercekten de,hemen 2dk da kuruluyor rahatca.. anakucagi ben de aldim,o da cok sevimli yaa ay var ya baktikca insan mutlu oluyor
Kesinlikle. . Bos odaya bos besige bakmak kiyafetlere saatlerce bakmak sevmek baskasina bos gelbilir ama ben oglumu goruyorum sanki hep. Rabbim kucaklarimizi bos birakmasin saglicakla alalim insallah.amin

Kesinlikle. . Bos odaya bos besige bakmak kiyafetlere saatlerce bakmak sevmek baskasina bos gelbilir ama ben oglumu goruyorum sanki hep. Rabbim kucaklarimizi bos birakmasin saglicakla alalim insallah.amin

amin cnm aminn :) :) her anini her hareketini gozumde canlandiriyorum ben de. bgn babasi agladi besigini yaptiktan sonra hayirlisyla kavusalm pitirciklara.

Tatlı uğraşlar ben heyecanla gelsinler diye bekliyorum

Kesinlikle dinlen çok yürüme doktor beni çok pis azarlamıştı ben o ağrıya rağmen spor yapıyordum çünkü bana hastaneye yatırırım seni demişti
zaten evdeyim yürüyüş falan yasak evin içinde oluyor iş bile yapmıyorum düşün yani akşama dğğru başlıyor anlamadım gitti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…