- 28 Nisan 2015
- 2.178
- 1.704
- 63
- 42
- Konu Sahibi Nurbebekistiyor
-
- #42.961
Bayagi olmus canim degismistir bence.benimkiler bile degisiyordu bu zamana kadar.bundan sonra ne olur bilemem.Gecen ayin 16 sinda canm. Smdi cuma gidicez bida
Bende yumuşatıcı almadım kullanmıcam hiç gerek yok.....kendi çamaşırlarımıza yumuşatıcı kullanıyorum aslında veya sirke iyi fikir bim demi vardı acepBenimki yeni gitti ya rahatsizlandi dinlen az dedim.
Benimkide kazio galiba
Basi sol asagidaydi en son gttigimde ozaman hissediodum ama smdi midemde sisio bisi el ayaga benzemio.totosu olsa okdr yukari ciksa kafayi hissederim heralde diorm. Acaba ters mi döndü bakalim cuma gidicem ortaya cikat
Canim bende hacisakirinkini aldim. Yumusatici almadm nekdr kimyasal yok densede bence vardir yumusaticilarda. Onun yerine hem deterjanda kimyasal azda olsa varsa onu alsin die hemde yumusak olsun die beyaz sirke koydum durulama suyuna cok az. Camasirlarin deterjan kokusunu etkilemedi en azndan sirke kimyasali alir diolar ya alir belki dedim. Normalde kendi canasirlarimiza da koyarim. Koymadigimda yapisik yapisik oluo ellerim camasir asarken ama koyunca belli edio kendini arinmis oluo. Kullanirsan tavsiye ederim.
Hergun carsaf silkeliodu pat pat. Ozaman yeni tasinmistik evdeydim 1 hafta yetti bi gun ciktim. S.ciomusunda hergun silkeliosun dedim terbiyesiz dedi bana :) allah gorsun gecen yil cekmedigim kalmadi evden soguttu bizi. Bu yilda ne pisirse yolluo kiziyla yemiom valla allah affetsin.
Sorma canim ya bende camasrlari yikadm birazdan kuruyanlari utulicem coraplarini esimle sevip sevip durduk basil buyuk bir askkkk. Rabbim isteyen arayan herkese nasip etsin insallah.amin
Aminnn :) biz de beşiğimiz kurduk oturma odamıza koyduk akşamdan beri onu izlioruz :) kıyafetleri yıkamayı düşündümde bende ama 29 daym daha erken gibi geldi vazgectim şimdilikDeğil mi yaa ilk çorabı aldığımdaki mutluluğu anlatamam böyle pembiş pembiş süslü püslü.... Salonda masaya koymustuk eşimde bende bakıyorduk saf saf... Sonra dedik ki bir çorap minici k bişiyine bile bu kadar seviniyorsak,kucağına almak nasıl güzel bir duygudur. Ben hep ilk getirecekleri anımı düşünüyorum son iki haftadır... Acaba nasıl getirecek... İlk benimle tanışınca ne yapacak))
KuZucum ütü masasını yarıya indir sandalyeye otur sırtınada bi yastık öle ütüle , ben öle yaptım :) minik minik bitmio valla :)Kizlar yaa kuruyan cicisleri utuleyeyim dedim 1.5 saatte bikac parca bisi utuledim belim kasiklarim nasil agridi. Yarida biraktim esim toparladi. Nasi utu yapicaz onlari. Bole az az yaparsam 10 gune anca biter utuoturarak mi yapsam ole rahat olurmu. Esim bende yaparim gocunmam oglusumun kiyafetlerini dedi ama cekiniomda. Oturdum 20 dk sonra oğlum hareket etti korktuk.. off valla dogsunlar bian evvelde eski halimize donelim yaa
Okulum meslek lisesi normalde orda cok yoruluodum ama görevlendirme verdiler bu yıl ortaokula orda biraz daha rahatm en azndan korkuyorlarSabır durumları nasıl? Çocuklar bağırttırmıyorlar mı hiç.
Bizim evin yanndaki markette var ve heryerde gordugumden daha ucuz ya 6 ya 8 liraydi.gorumcen geliosa aldir burdan ona. Yada e bebekte de var ama hacisakirde guzel koklayip durdum sanki bebek kokuo :)şu dalan roxy bir bulamadım hacı şakir aldım gayette güzel oldular
Evet canm alan daraldi ya eger ayaklar sagidaysa bidaha donebilirmi o kurcalio kafamiBayagi olmus canim degismistir bence.benimkiler bile degisiyordu bu zamana kadar.bundan sonra ne olur bilemem.
Bencede gerek yok. Canim a101 de var. Ama marketlerdede var artikta a101de daha uygun.Bende yumuşatıcı almadım kullanmıcam hiç gerek yok.....kendi çamaşırlarımıza yumuşatıcı kullanıyorum aslında veya sirke iyi fikir bim demi vardı acep
Gule gule.kullansin canim. Bizde park yatak aldik. Hem odasi kucuk die hemde annemlere kv giderken tasiriz die portatif bisi aldik ama smdide anakucagi alicam e bebekten onuda besik gbi kullanabilirim. Bence guzel park yataklarda ama tabi zevk meselesi :)bugun oglusun besigini kurduk,arabasi falan geldi onu kurmaya ugrastik yaptik:) odasina bi lambasini da ayarladik..alt kata park yatak aldim ben ve cok begendim yani alcaklar vardi sanki baslarda hep konuşuluyordu..normal besiginden daha cok sevdm nerdeyse :) :) oglanin arabasi,dolabi ne ugrastirdi bizi yahu.. kerata icin ugrasiyoruz kac gundur :)
Valla bi anda kasigima agri girince bana bisi oluo die dayandim duvara esim yatirdi yataga kolumdan tutup topladi masayi filan. Ayakta hic cekilmiomus minik minik ama yerimde onlari :) kucuk askimm :) bi corabi var aynisindan esimdede var tesadüf yanyana koydum erkeklerimin coraplarina bak diorum esime deKuZucum ütü masasını yarıya indir sandalyeye otur sırtınada bi yastık öle ütüle , ben öle yaptım :) minik minik bitmio valla :)
Magnezyum alıyormusun cnm kramp için birebirSlm güzel anneleruzun süredir yazamıorum ama sizleri takipteyim hepbizde 29 haftalık olduk oğluşla herşey yolunda şimdilik ama artık çok tembelim hiç bir iş yapmak istemıorm ya :) hemencecik yoruluyorum ve bacak kramplarm oluo geceleri sizlerinde oluo mu az zamanımız kaldı çoğumuzun inşallah sağlıkla atlatıp alırız kucaklarımıza bebişlerimizi
Gerci kalın olur mu bilmiyorum ocakta hava soğuk fakat hastanelerde çok yakiyorlar sıcak oluyor ama yedeğin olacakmış zaten o zaman olabilirEvet ben spor da beğeniyorum dantelli de beğeniyorum ama dantelli olanlarda beden bulamadım henüz baya da baktım.. pijama zaten süslü sık bisey olacak belki gecelik spor olur mecburen beden bulamazsam
Bence de spor, ben beğendim gerçi ama bulamazsam bedenimi mecburen böyle alacam sanırım
Canim ben kızımın camasirlarinda kullanmıştım 1 aylıkken yanaklarinda egzama çıktı doktor kullanma dedi kokusu çok güzel oluyor ama bebeklerde böyle bir sıkıntı oluyor işte en iyisini yapıyorsun kullanmayarakyumusatıcı hamıle kaldıktan sonra midemi bulandırdıgı için kullanmıyorum.
bebişe aldıgım deterjanı şimdiden kendımızde kullanmaya basladım
yumusatıcı kullanmayı düşünmüyorum bebişte uzun bi süre.
e artık dalan alıp hepımızde onu kullanırım.
Bizim evin yanndaki markette var ve heryerde gordugumden daha ucuz ya 6 ya 8 liraydi.gorumcen geliosa aldir burdan ona. Yada e bebekte de var ama hacisakirde guzel koklayip durdum sanki bebek kokuo :)
Evet canm alan daraldi ya eger ayaklar sagidaysa bidaha donebilirmi o kurcalio kafami
Bencede gerek yok. Canim a101 de var. Ama marketlerdede var artikta a101de daha uygun.
Gule gule.kullansin canim. Bizde park yatak aldik. Hem odasi kucuk die hemde annemlere kv giderken tasiriz die portatif bisi aldik ama smdide anakucagi alicam e bebekten onuda besik gbi kullanabilirim. Bence guzel park yataklarda ama tabi zevk meselesi :)
Kesinlikle dinlen çok yürüme doktor beni çok pis azarlamıştı ben o ağrıya rağmen spor yapıyordum çünkü bana hastaneye yatırırım seni demiştikızlar bir kaç gündür gezinice aşağı doğru ağrım oluyor.vajinadada oluyor.dinlenince geçiyor.sizde de oluyormu.erken doğum riski olduğu içinde korkuyorum off şu süre geçsin artık
Kesinlikle. . Bos odaya bos besige bakmak kiyafetlere saatlerce bakmak sevmek baskasina bos gelbilir ama ben oglumu goruyorum sanki hep. Rabbim kucaklarimizi bos birakmasin saglicakla alalim insallah.amintsk ederm :)) evet cok kullanisli gercekten de,hemen 2dk da kuruluyor rahatca.. anakucagi ben de aldim,o da cok sevimli yaa ay var ya baktikca insan mutlu oluyor
kokusu yuzunden kıyafet gıyemıyordum.Canim ben kızımın camasirlarinda kullanmıştım 1 aylıkken yanaklarinda egzama çıktı doktor kullanma dedi kokusu çok güzel oluyor ama bebeklerde böyle bir sıkıntı oluyor işte en iyisini yapıyorsun kullanmayarak
Kesinlikle. . Bos odaya bos besige bakmak kiyafetlere saatlerce bakmak sevmek baskasina bos gelbilir ama ben oglumu goruyorum sanki hep. Rabbim kucaklarimizi bos birakmasin saglicakla alalim insallah.amin
Tatlı uğraşlar ben heyecanla gelsinler diye bekliyorumbugun oglusun besigini kurduk,arabasi falan geldi onu kurmaya ugrastik yaptik:) odasina bi lambasini da ayarladik..alt kata park yatak aldim ben ve cok begendim yani alcaklar vardi sanki baslarda hep konuşuluyordu..normal besiginden daha cok sevdm nerdeyse :) :) oglanin arabasi,dolabi ne ugrastirdi bizi yahu.. kerata icin ugrasiyoruz kac gundur :)
zaten evdeyim yürüyüş falan yasak evin içinde oluyor iş bile yapmıyorum düşün yani akşama dğğru başlıyor anlamadım gittiKesinlikle dinlen çok yürüme doktor beni çok pis azarlamıştı ben o ağrıya rağmen spor yapıyordum çünkü bana hastaneye yatırırım seni demişti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?