2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

bebekler doğunca şikayet edersek lütfen birbirimize bugünlerin de ne kadar zorlu geçtiği hatırlatalım kızlar

Ben aklima geldikce icine koyuyorum lazim olacaklari

Ben aklima geldikce icine koyuyorum lazim olacaklari

ben de aynen bayasını hazırladım bebişin eşyaları yıkandı ütülencek koncak.bir de kaynatılacaklar kaldı emzik biberon falan
onun dışında herşey tamam çok şükür.ben de süslemelere geçtim artık kıyafet çok aldım yeter hevesim de kalmadı her istediğimi alınca.doğum odasını süslemek için bişeyler aldım.mevlüt için dağıtılacakları da hazırladım.internette çok güzel fikirler var mesela ben şunlara bayıldım yapmayı düşünüyorum.marshmellow la yapılıyomuş malzemesini aldım işte çöp şiş kek kapsülü.bi de üstüne poşet geçirip kurdeleyle süslücem.kurabiyeden daha güzel bence

Eklentiler

• Screenshot_2015-11-03-12-26-08.webp
    11,3 KB · Görüntüleme: 81
Bayanlar yardim sağ tarafimda bi acıyla uyandim ve geçmiyor sanki hareket ettikce iğne gibi batıyor ne olabilir lavaboya gittim geldim tekrar yataga yatadim canım çok acıdı
Böbrek olabilir canım. Geçmiş olsun dr una danış
Canım ben izine çıkıcam previa yüzünden.
ben 32 den sonra 5 hf doğum sonrasına erteleticem ama çalışmıcam. izinlerim var onları kullanıcam.
Canım sanırım doğum izni içerisinde ne yıllık izin ne rapor kullanılmıyor. Bana öyle dediler.
grip oldum. yine yeni yenidennnnnn !
Soğan sarımsak limon. Geçmiş olsun canım
Ayyyy aen deyince bak ben de düşündüm kız. Sanırım ben de karnımda olmasını özlücem
ayy cok uykum var midem kötü başım agrıyor
Dinlenmen gerekkkkk
bebekler doğunca şikayet edersek lütfen birbirimize bugünlerin de ne kadar zorlu geçtiği hatırlatalım kızlar
Evet ya aynen hatırlatalım :)

ayyyy çok şıkkk ve tatlı. eskiden lizöz giyiyorlarmış şimdi hatırladım annem bahsetmişti
annenın varsa sen de al nostaljık takılalım
o 3 hafta o kadar rahat mı geçicek sanıyorsun yazık benim eşimde ütü yapmayı ilerletti. özel gömlekleri ben ütülüyorum da günlükleri hep ütüledi yazın sağ olsun.
bılmem belkı gecer esımde bebısın kıyafetlerını dnusumlu utulerız yardım ederım dedı
canm benımde yarın doluo 32 ama bende 37 ye kdr calısıcam ole bole evde oturcagıma burda oturayım dıorum en azndan dogum sonrasına kalır bebısım az daha buyur

güzelllll begendım olur bıı
hazırla canm benm daha gecelıkler yok ortada ama bebegın kıyaftlerı utuleyınce hazrlıcam cantasını.bende 2 kg alıcam 60 tane cıkar ozaman

28 haftalik hamileyim arkadaşlar dış etlerimde kanama ve biraz şişme oluyo internetten baktım erken doğum falan yazıyo tedirgin oldum benim gibi olan var mı

Benımde oluyor ozellıkle diş eti kanaması diş doktoruna da gıdıyorum ben arada gayet normal olduğunu söylüyor bu donelerde dişler çok hassas oluyor ama yinede sen doktoruna sor tabi

oyyy bızde operız oglusunu senın amın ınsallah kolayca dogum yaparız

ayy bayıldım erkek ıcın yokmu yaa acaba bunun bıseysıı hangı sıte canım bu

canım senin previa yüzünden izne çıkmanı doktor mu söyledi? Çalışamazsın dedi mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…