- 8 Ocak 2015
- 1.183
- 1.488
- 63
- Konu Sahibi Nurbebekistiyor
-
- #43.081
canım yorma kendini o kadar bak bunlar vücudunun sana yolladığı sinyaller dikkatli ol diyeAman iyise çıksın zayıf düştüm bu aralar o da doğru psikoloji olarak özellikle beynim dolu vücut yorgun
yeni doğum yapan arkadaşım lohusalık depresyonunun verdiği etki ile de öyle demişti bana. keyfini çıkar bunlar en özel anların diye :) ilk 1 ay çok zormuş. hep artık çıksın doğurmak istiyorum diyodu. şimdi keşke keyfini çıkarsaydım diyo :)
Canim gecmis olsun sarimsak surAman iyise çıksın zayıf düştüm bu aralar o da doğru psikoloji olarak özellikle beynim dolu vücut yorgun
Ben aklima geldikce icine koyuyorum lazim olacaklariGünaydınnnn tatlı anneler ve anne adayları :))
Bugün raporumun son günü erkenden uyandım neise öğle uykusuna yatarım artık
Bugünü hastane çantası hazırlama günü ilan ediorummm kendime :))
Bekleyen yazlık kışlık olaylarını dün hallettm çok şükür :)
Bi yandan da kokulu taşlarımı yapmaya devam ediciimmm
Hazırlayan var mı hastane çantasını.?
Aynen yaaayy cok uykum var midem kötü başım agrıyor
Lizöz canimayy yazmıslardı adını yıne unuttum kımono dıyesım gelıo
Evet canım en mantıklısı o bende başlıyım diorum mutlaka eksik kalan unuttuğum şeyler olacaktır onlarıda aklıma geldikçe koyarımBen aklima geldikce icine koyuyorum lazim olacaklari
Ben aklima geldikce icine koyuyorum lazim olacaklari
Canım benim ilk hamile kaldığım günden beri kanıyor. Bişicik olmaz.28 haftalik hamileyim arkadaşlar dış etlerimde kanama ve biraz şişme oluyo internetten baktım erken doğum falan yazıyo tedirgin oldum benim gibi olan var mı
Böbrek olabilir canım. Geçmiş olsun dr una danışBayanlar yardim sağ tarafimda bi acıyla uyandim ve geçmiyor sanki hareket ettikce iğne gibi batıyor ne olabilir lavaboya gittim geldim tekrar yataga yatadim canım çok acıdı
Canım ben izine çıkıcam previa yüzünden.kızlar günaydın, by 32. haftada izne ayrılma konusunda karar veremiyorum, özel sektördeyim, aslında çalışmak istemiyorum hiç ama dogum sonrası diğer türlü sadece 8 ay iznim olacak, en azından 2-3 hafta daha mı calısıp ayrılsam çok da sıkıldım offff siz neler yapacaksınz?
Canım sanırım doğum izni içerisinde ne yıllık izin ne rapor kullanılmıyor. Bana öyle dediler.ben 32 den sonra 5 hf doğum sonrasına erteleticem ama çalışmıcam. izinlerim var onları kullanıcam.
Soğan sarımsak limon. Geçmiş olsun canımgrip oldum. yine yeni yenidennnnnn !
Ayyyy aen deyince bak ben de düşündüm kız. Sanırım ben de karnımda olmasını özlücemgünaydın guzel annisler..ben de oglusla uyaniyorum,gece ne zaman saga sola donsem o da donuyor..ben rhatsizsam gece o da cok hareket ediyor,rhaatsam o da uyuyor..ben her animi onunla-tek vucutta yasamayi cok ozlicem..hemen kavuşmak isterkn icimde o kelebek hareketlerni,kucuk
tekmelerni hissedemeyecek olmak biraz da uzuyor sanki.. alistim her an elim karnimda onunla oynasmaya
Dinlenmen gerekkkkkayy cok uykum var midem kötü başım agrıyor
Evet ya aynen hatırlatalım :)bebekler doğunca şikayet edersek lütfen birbirimize bugünlerin de ne kadar zorlu geçtiği hatırlatalım kızlar
annenın varsa sen de al nostaljık takılalımayyyy çok şıkkk ve tatlı. eskiden lizöz giyiyorlarmış şimdi hatırladım annem bahsetmişti
bılmem belkı gecero 3 hafta o kadar rahat mı geçicek sanıyorsunyazık benim eşimde ütü yapmayı ilerletti. özel gömlekleri ben ütülüyorum da günlükleri hep ütüledi yazın sağ olsun.
canm benımde yarın doluo 32 ama bende 37 ye kdr calısıcam ole bole evde oturcagıma burda oturayım dıorum en azndan dogum sonrasına kalır bebısım az daha buyurkızlar günaydın, by 32. haftada izne ayrılma konusunda karar veremiyorum, özel sektördeyim, aslında çalışmak istemiyorum hiç ama dogum sonrası diğer türlü sadece 8 ay iznim olacak, en azından 2-3 hafta daha mı calısıp ayrılsam çok da sıkıldım offff siz neler yapacaksınz?
güzelllll begendım olur bıı
hazırla canm benm daha gecelıkler yok ortadaBen bgn hazırlıyım diorum kuzummm sona bırakmıyım aklıma geldikçe eksikleri koyarım
Kokulu taş aslında her akşam 5tane yapsan çok rahat yetiştirirsn canım..ben 20tane yapmıştım, tozu bitmek üzere onu bitirene kadar yapcam heralde 10 tane anca çıkar , haftasonu tekrar alıcamm
28 haftalik hamileyim arkadaşlar dış etlerimde kanama ve biraz şişme oluyo internetten baktım erken doğum falan yazıyo tedirgin oldum benim gibi olan var mı
oyyy bızde operız oglusunu senınselam 2016 ocak anneleri.
Ben de geçen yılın 14 ocak2015 annesiydim ilk bebebeğim ilk gözağrım.
yazılarınıza baktım aynı tatlı telaşlar aynı tedirginlikler , kafa karışıklığı , korkular , sevinçler vs :)
hastaneyi nası süslerim evi nası süslerim falan ama doğumdan sonra benim gözüm hiç bir şey görmemişti
şimdi oğlum oldu 9,5 aylık teyzeleri ellerinizden öper.
zaman çok hızlı geçiyor hamillik günlerinizi de özleyeceksiniz benden demesi ( ilk 5 ay kusmama rağmen )
çok fazla bebişlerinize kıyafet almayın yığınla hediye falan geliyor . ben aldıklarımın çoğunu giydiremedim öylece kaldı.
uzun kollu zıbın alın bol bol
Allah hepinize kolay doğumlar versin evlatlarınızı kucağınıza almayı nasip etsin
öpüyorum canlar
vallaha ne ısım koymuslar. önceden hemen aklıma gelıodu sabah dusun dusun zor buldum adınıLizözmüydü ne o mu
heralde ole olucak yada haftaya anneme gıdıcez alıp gotururm anamaKuzumm ver ütücüye kocişininkileriben öle yapıorummm
bende sevdımde cıkarması olmasa hep hamıle kalabılırımEet yaaa çok özlücezzz sanırım bu anları.. Ben hamileliği çokkkk sevdim ki zatennn
ayy bayıldım erkek ıcın yokmu yaa acaba bunun bıseysııben de aynen bayasını hazırladım bebişin eşyaları yıkandı ütülencek koncak.bir de kaynatılacaklar kaldı emzik biberon falan
onun dışında herşey tamam çok şükür.ben de süslemelere geçtim artık kıyafet çok aldım yeter hevesim de kalmadı her istediğimi alınca.doğum odasını süslemek için bişeyler aldım.mevlüt için dağıtılacakları da hazırladım.internette çok güzel fikirler var mesela ben şunlara bayıldım yapmayı düşünüyorum.marshmellow la yapılıyomuş malzemesini aldım işte çöp şiş kek kapsülü.bi de üstüne poşet geçirip kurdeleyle süslücem.kurabiyeden daha güzel bence
Böbrek olabilir canım. Geçmiş olsun dr una danış
Canım ben izine çıkıcam previa yüzünden.
Canım sanırım doğum izni içerisinde ne yıllık izin ne rapor kullanılmıyor. Bana öyle dediler.
Soğan sarımsak limon. Geçmiş olsun canım
Ayyyy aen deyince bak ben de düşündüm kız. Sanırım ben de karnımda olmasını özlücem
Dinlenmen gerekkkkk
Evet ya aynen hatırlatalım :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?