- 4 Şubat 2015
- 600
- 1.035
- 63
- 45
- Konu Sahibi Nurbebekistiyor
-
- #43.101
Ben Quinny Mood Travel Set'e karar verdim. Ama henüz almadım. Bir de Stokke hala çok hoşuma gidiyor. Ama biraz pahalı :)Kızlar puset markalarınız nedir ve fiyatlar ben bir sürü baktım bir türlü karar veremedim çünküde en azından olumlu fikir almış olurum
28 haftalik hamileyim arkadaşlar dış etlerimde kanama ve biraz şişme oluyo internetten baktım erken doğum falan yazıyo tedirgin oldum benim gibi olan var mı
Ben bu hafta hallettm sonunda geceliklerimi :))güzelllll begendım olur bıı
hazırla canm benm daha gecelıkler yok ortadaama bebegın kıyaftlerı utuleyınce hazrlıcam cantasını.bende 2 kg alıcam 60 tane cıkar ozaman
Hahahah :)) valla çok tuhaf bi ismi varvallaha ne ısım koymuslar. önceden hemen aklıma gelıodu sabah dusun dusun zor buldum adını
heralde ole olucak yada haftaya anneme gıdıcez alıp gotururm anama
Ahahahahah ayy yok kuzummm zamanı gelince rahatça çıksınlar ordannnbende sevdımde cıkarması olmasa hep hamıle kalabılırım
Stokke indirime girmiş canım..pusetini hediye veriolarmış.. Jokerde sanırım bi bak istersenBen Quinny Mood Travel Set'e karar verdim. Ama henüz almadım. Bir de Stokke hala çok hoşuma gidiyor. Ama biraz pahalı :)
Kıyafet hediyr alabilirsin canımKızlar 1-2 ay önce doğum yapan bi arkadaşım var, hafta sonu bebiş için mevlüt yapacaklarmış. Biz daha bebişi görmeye gitmedik altın takacaktık.. Hayatımda hiç bebiş mevlüdüne de gitmedim giderken altınını mı götüreyim, yoksa başka bir şey alıp gideyim, altını da eşimle beraber gittiğimizde mi götüreyim bilemedim? Birde ne almam gerekir ki?
Bende aynen biberon emzikler falan kaynatilacak.2 takim aldim hastane cikisi.daha gerekirmii bilemedim..cok şık olmus bu ya ustune lokum koymuslar heralde ilk defa gordum.bunuda simdiden hazirliyomusun.oh neguzel.beni artik yoruyor hersey.dogdukdan sonra hazirlarim kirkliklarini diye dusundumben de aynen bayasını hazırladım bebişin eşyaları yıkandı ütülencek koncak.bir de kaynatılacaklar kaldı emzik biberon falan
onun dışında herşey tamam çok şükür.ben de süslemelere geçtim artık kıyafet çok aldım yeter hevesim de kalmadı her istediğimi alınca.doğum odasını süslemek için bişeyler aldım.mevlüt için dağıtılacakları da hazırladım.internette çok güzel fikirler var mesela ben şunlara bayıldım yapmayı düşünüyorum.marshmellow la yapılıyomuş malzemesini aldım işte çöp şiş kek kapsülü.bi de üstüne poşet geçirip kurdeleyle süslücem.kurabiyeden daha güzel bence
Slmm bizde altin mevlutte gider daha sonra esinle gittiginde hediye alabilirsin canim heryerde farkli oluyo boyle isler :))Kızlar 1-2 ay önce doğum yapan bi arkadaşım var, hafta sonu bebiş için mevlüt yapacaklarmış. Biz daha bebişi görmeye gitmedik altın takacaktık.. Hayatımda hiç bebiş mevlüdüne de gitmedim giderken altınını mı götüreyim, yoksa başka bir şey alıp gideyim, altını da eşimle beraber gittiğimizde mi götüreyim bilemedim? Birde ne almam gerekir ki?
Bende altını aradan çıkarayım diyorum, zaten çok kıyafeti vardırKıyafet hediyr alabilirsin canımaltını da gitmişken takabilirsin ama sen bilirsn tabi..
Canim giris katta sahinlerin dukkani var havuzluhanda bende oradan aldim ic camasirlarimi
Ay öyle mi nerelisiniz peki? gitmişken bende altını götüreyim diyorum :)Slmm bizde altin mevlutte gider daha sonra esinle gittiginde hediye alabilirsin canim heryerde farkli oluyo boyle isler :))
yeter dıorum benm pe kımsem yok ama mevlude onuda bunuad cagrırız dıınce kalabalık oluo artık bakarım 60 cıkarsa 100 e tammlarım. annemde dıo ben 1 2 hafta sonra gelıcem yıne bırak utuleme. dedım cocuk o ara gelıcem derse dur oglum gelme ananen daha gelıp kıyafetlerını utulemedı der sokarım gerı dedımBen bu hafta hallettm sonunda geceliklerimi :))
Eet sen ütüleyince hazırlarsın..
2kgya okadar çıkar sanırım oda yetee zaten ya
ınsallah canım valla kara kara nası cıkıcak dıe dusunuomAhahahahah ayy yok kuzummm zamanı gelince rahatça çıksınlar ordannn
Canım sen kokulu taşları mevlütte mi dağıtacaksın, ay çok cahilim bu konuda.. Neyse ki hafta sonu bebiş mevlüdüne gidicem ilham almış olurumyeter dıorum benm pe kımsem yok ama mevlude onuda bunuad cagrırız dıınce kalabalık oluo artık bakarım 60 cıkarsa 100 e tammlarım. annemde dıo ben 1 2 hafta sonra gelıcem yıne bırak utuleme. dedım cocuk o ara gelıcem derse dur oglum gelme ananen daha gelıp kıyafetlerını utulemedı der sokarım gerı dedımvalla uzaklık hamılelıkte daha zormus.. cok uzak degılım ama ha dıyınce ne gıdılıo ne gelınıo
oyyyyyyyyyyy doğum günün kutlu olsun bebişim eşinle bebısınle saglıklı güzel mutlu uzunnnnnnnnnnnn ömürler sizin olsunkızlaarrr bugun benım dogumgünümm , her türlü kutlama tebrik kabul edilir
evet canm mevlutte dagıtıcam hastaneye pek gelenım olmaz kucuk sısede kolonya dagıtıcaktm ama vazgectımCanım sen kokulu taşları mevlütte mi dağıtacaksın, ay çok cahilim bu konuda.. Neyse ki hafta sonu bebiş mevlüdüne gidicem ilham almış olurum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?