2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

28 haftalik hamileyim arkadaşlar dış etlerimde kanama ve biraz şişme oluyo internetten baktım erken doğum falan yazıyo tedirgin oldum benim gibi olan var mı

erken dogumla alakasını anlamadm ama çok kan kaybı olması demir eksikliğine neden olabilir bu yüzden önemli, benim de kanıyor sürekli üstelik burnum çok fena kanıyor silemiyorum hiç dişlerimi çok yavaş fırcalıyorum, diş ipi ile temizliyorum tuzlu su ile gargara yapıyorum muhakkak yoksa agrıyor dişlerim sızlıyor

güzelllll begendım olur bıı

hazırla canm benm daha gecelıkler yok ortada ama bebegın kıyaftlerı utuleyınce hazrlıcam cantasını.bende 2 kg alıcam 60 tane cıkar ozaman
Ben bu hafta hallettm sonunda geceliklerimi :))
Eet sen ütüleyince hazırlarsın..
2kgya okadar çıkar sanırım oda yetee zaten ya

Kızlar 1-2 ay önce doğum yapan bi arkadaşım var, hafta sonu bebiş için mevlüt yapacaklarmış. Biz daha bebişi görmeye gitmedik altın takacaktık.. Hayatımda hiç bebiş mevlüdüne de gitmedim giderken altınını mı götüreyim, yoksa başka bir şey alıp gideyim, altını da eşimle beraber gittiğimizde mi götüreyim bilemedim? Birde ne almam gerekir ki?

Kıyafet hediyr alabilirsin canım altını da gitmişken takabilirsin ama sen bilirsn tabi..

Bende aynen biberon emzikler falan kaynatilacak.2 takim aldim hastane cikisi.daha gerekirmii bilemedim..cok şık olmus bu ya ustune lokum koymuslar heralde ilk defa gordum.bunuda simdiden hazirliyomusun.oh neguzel.beni artik yoruyor hersey.dogdukdan sonra hazirlarim kirkliklarini diye dusundum

Slmm bizde altin mevlutte gider daha sonra esinle gittiginde hediye alabilirsin canim heryerde farkli oluyo boyle isler :))

Ben bu hafta hallettm sonunda geceliklerimi :))
Eet sen ütüleyince hazırlarsın..
2kgya okadar çıkar sanırım oda yetee zaten ya
yeter dıorum benm pe kımsem yok ama mevlude onuda bunuad cagrırız dıınce kalabalık oluo artık bakarım 60 cıkarsa 100 e tammlarım. annemde dıo ben 1 2 hafta sonra gelıcem yıne bırak utuleme. dedım cocuk o ara gelıcem derse dur oglum gelme ananen daha gelıp kıyafetlerını utulemedı der sokarım gerı dedım valla uzaklık hamılelıkte daha zormus.. cok uzak degılım ama ha dıyınce ne gıdılıo ne gelınıo

Canım sen kokulu taşları mevlütte mi dağıtacaksın, ay çok cahilim bu konuda.. Neyse ki hafta sonu bebiş mevlüdüne gidicem ilham almış olurum

Ben isim bulamiyorum (( kizim olacak insallah zeynep ismini cok seviyorum ama yenilerde dogum yapan bi yakinimiz koydu benim koyacagimi bile bile napsam onlari takmayip aynisini mi koysam yada baska bi isim mi ?? Onerileriniz neler

Canım sen kokulu taşları mevlütte mi dağıtacaksın, ay çok cahilim bu konuda.. Neyse ki hafta sonu bebiş mevlüdüne gidicem ilham almış olurum
evet canm mevlutte dagıtıcam hastaneye pek gelenım olmaz kucuk sısede kolonya dagıtıcaktm ama vazgectım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…