- Konu Sahibi Nurbebekistiyor
-
- #43.121
Ankara :))Ay öyle mi nerelisiniz peki? gitmişken bende altını götüreyim diyorum :)
Ben isim bulamiyorum(( kizim olacak insallah zeynep ismini cok seviyorum ama yenilerde dogum yapan bi yakinimiz koydu benim koyacagimi bile bile napsam onlari takmayip aynisini mi koysam yada baska bi isim mi ?? Onerileriniz neler
bence koy o utansın senn koyacagını bıle bıle koymus sankı baska ısım yok gıbı. zeynep lal koy :)Ben isim bulamiyorum(( kizim olacak insallah zeynep ismini cok seviyorum ama yenilerde dogum yapan bi yakinimiz koydu benim koyacagimi bile bile napsam onlari takmayip aynisini mi koysam yada baska bi isim mi ?? Onerileriniz neler
Çok teşekkür ederiz eminim annelikte çok zordur ama hamileliğin verdiği fizyolojik stres zor yaselam 2016 ocak anneleri.
Ben de geçen yılın 14 ocak2015 annesiydim ilk bebebeğim ilk gözağrım.
yazılarınıza baktım aynı tatlı telaşlar aynı tedirginlikler , kafa karışıklığı , korkular , sevinçler vs :)
hastaneyi nası süslerim evi nası süslerim falan ama doğumdan sonra benim gözüm hiç bir şey görmemişti
şimdi oğlum oldu 9,5 aylık teyzeleri ellerinizden öper.
zaman çok hızlı geçiyor hamillik günlerinizi de özleyeceksiniz benden demesi ( ilk 5 ay kusmama rağmen )
çok fazla bebişlerinize kıyafet almayın yığınla hediye falan geliyor . ben aldıklarımın çoğunu giydiremedim öylece kaldı.
uzun kollu zıbın alın bol bol
Allah hepinize kolay doğumlar versin evlatlarınızı kucağınıza almayı nasip etsin
öpüyorum canlar
marshmellowlarla yapılıomuş ama lokumla da olur canım.malzemelerini aldım hazırda dursun diye şişe geçirip poşetlemek kısa sürer.ben bunu doğum odasında ikram etmeyi düşünüyorum.bir de dantelli kovalardan aldım içine oturtacağım.bütün malzemeler hazır.sadece badem şekerlerini en son alıcam.sepet aldım bir de süslü.içine de şekerlerimi koyacağım.bir de cupcake standım olacak.lohusa şerbeti için bardaklarım da hazır.onun dışında tül falan aldım odayı süslemek için.malzemelerin hepsini internetten aldım düşünen varsa yardımcı olabilirim siteler konusundaBende aynen biberon emzikler falan kaynatilacak.2 takim aldim hastane cikisi.daha gerekirmii bilemedim..cok şık olmus bu ya ustune lokum koymuslar heralde ilk defa gordum.bunuda simdiden hazirliyomusun.oh neguzel.beni artik yoruyor hersey.dogdukdan sonra hazirlarim kirkliklarini diye dusundum
Yani cnm cok istemek degil de benim koyacagimi biliyolardi simdi inat gibi bisey oldu bende ama ondan baska bi isimde yakin gelmiyo banavalla canım içinde kalıcaksa gercekten cok ıstıyosan zeynep koy ,, insanın hevesının kursagında kalması nedir bilirim :)
Nice mutlu yıllara canım bebişinle kocişinle inşAllah....kızlaarrr bugun benım dogumgünümm , her türlü kutlama tebrik kabul edilir
Yani cnm cok istemek degil de benim koyacagimi biliyolardi simdi inat gibi bisey oldu bende ama ondan baska bi isimde yakin gelmiyo bana
Bende tesbih dağıtayım diyorum, keselerin içinde... olur mu kievet canm mevlutte dagıtıcam hastaneye pek gelenım olmaz kucuk sısede kolonya dagıtıcaktm ama vazgectım
Hamilelik daha kolay diyelim ya da uykusuzluk daha zor diyelim. Ben uykumu alamadığımda perişan oluyorum. Şükür ilk günlere göre düzeliyoruz. İnşallah uykusuz bebişleriniz olmaz. Biz ilk beş ay gece saat başı kalkıyorduk.. Tabi bebeğin bi gülüşü yorgunluğu alıyor biraz.Çok teşekkür ederiz eminim annelikte çok zordur ama hamileliğin verdiği fizyolojik stres zor ya
Soyismimiz uzun o yuzden tek isim dusunuyoruz canim yasasinnn kötülükbence koy o utansın senn koyacagını bıle bıle koymus sankı baska ısım yok gıbı. zeynep lal koy :)
Bende çorumdayım aynı sayılırız o zaman ben altını götüreyimAnkara :))
Evet dimi yaaozaman zeynep koy canım , senın koyacagını bıle bıle koyan kişi ayıp etmiş, içinde kalmasın
BİZİM DE ÇOK UZUN SOYİSMİMİZ YAAA 11 HARFLİSoyismimiz uzun o yuzden tek isim dusunuyoruz canim yasasinnn kötülük
oyyyyyyyyyyy doğum günün kutlu olsun bebişim eşinle bebısınle saglıklı güzel mutlu uzunnnnnnnnnnnn ömürler sizin olsun
Bizim kisaymis 9 harfliBİZİM DE ÇOK UZUN SOYİSMİMİZ YAAA 11 HARFLİ
Nice mutlu yıllara canım bebişinle kocişinle inşAllah....Burdan ancak bu kadar kutlama yapabiliyoruz maalesef ki
Dogum gunun kutlu olsun nice senelere bebisinle esinle sevdiklerinle insallahteşekkürederim kuzumm inşallahhhhhh
Doğum günün kutlu olsun. Eşin ve bebişinle nice mutlu, sağlıklı yılların olsun canımkızlaarrr bugun benım dogumgünümm , her türlü kutlama tebrik kabul edilir
Lizöz canım :)ayy yazmıslardı adını yıne unuttum kımono dıyesım gelıo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?