2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Ben isim bulamiyorum (( kizim olacak insallah zeynep ismini cok seviyorum ama yenilerde dogum yapan bi yakinimiz koydu benim koyacagimi bile bile napsam onlari takmayip aynisini mi koysam yada baska bi isim mi ?? Onerileriniz neler

valla canım içinde kalıcaksa gercekten cok ıstıyosan zeynep koy ,, insanın hevesının kursagında kalması nedir bilirim :)

Ben isim bulamiyorum (( kizim olacak insallah zeynep ismini cok seviyorum ama yenilerde dogum yapan bi yakinimiz koydu benim koyacagimi bile bile napsam onlari takmayip aynisini mi koysam yada baska bi isim mi ?? Onerileriniz neler
bence koy o utansın senn koyacagını bıle bıle koymus sankı baska ısım yok gıbı. zeynep lal koy :)

Çok teşekkür ederiz eminim annelikte çok zordur ama hamileliğin verdiği fizyolojik stres zor ya

marshmellowlarla yapılıomuş ama lokumla da olur canım.malzemelerini aldım hazırda dursun diye şişe geçirip poşetlemek kısa sürer.ben bunu doğum odasında ikram etmeyi düşünüyorum.bir de dantelli kovalardan aldım içine oturtacağım.bütün malzemeler hazır.sadece badem şekerlerini en son alıcam.sepet aldım bir de süslü.içine de şekerlerimi koyacağım.bir de cupcake standım olacak.lohusa şerbeti için bardaklarım da hazır.onun dışında tül falan aldım odayı süslemek için.malzemelerin hepsini internetten aldım düşünen varsa yardımcı olabilirim siteler konusunda

Çok teşekkür ederiz eminim annelikte çok zordur ama hamileliğin verdiği fizyolojik stres zor ya
Hamilelik daha kolay diyelim ya da uykusuzluk daha zor diyelim. Ben uykumu alamadığımda perişan oluyorum. Şükür ilk günlere göre düzeliyoruz. İnşallah uykusuz bebişleriniz olmaz. Biz ilk beş ay gece saat başı kalkıyorduk.. Tabi bebeğin bi gülüşü yorgunluğu alıyor biraz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…