- 26 Mayıs 2015
- 2.846
- 3.674
- 133
- 38
- Konu Sahibi Nurbebekistiyor
-
- #43.141
Dogum gunun kutlu olsun nice senelere bebisinle esinle sevdiklerinle insallah
Doğum günün kutlu olsun. Eşin ve bebişinle nice mutlu, sağlıklı yılların olsun canım
Ohhh canim neguzel herseyi hazirlamissin.karar vermek bile bitmis sayilir.tek basinami yapiyosun bunlarimarshmellowlarla yapılıomuş ama lokumla da olur canım.malzemelerini aldım hazırda dursun diye şişe geçirip poşetlemek kısa sürer.ben bunu doğum odasında ikram etmeyi düşünüyorum.bir de dantelli kovalardan aldım içine oturtacağım.bütün malzemeler hazır.sadece badem şekerlerini en son alıcam.sepet aldım bir de süslü.içine de şekerlerimi koyacağım.bir de cupcake standım olacak.lohusa şerbeti için bardaklarım da hazır.onun dışında tül falan aldım odayı süslemek için.malzemelerin hepsini internetten aldım düşünen varsa yardımcı olabilirim siteler konusunda
Yaa hem kiyafet hem altinmi alacan.bence mevlutte altini tak.esinle gidince bi kek yapar goturursunBende altını aradan çıkarayım diyorum, zaten çok kıyafeti vardır
Nice mutlu saglikli huzurlu yillarin olsun bebisin ve ailenle canimkızlaarrr bugun benım dogumgünümm , her türlü kutlama tebrik kabul edilir
Üstündekini şekere mi batırmışlar çok beğendim bendeben de aynen bayasını hazırladım bebişin eşyaları yıkandı ütülencek koncak.bir de kaynatılacaklar kaldı emzik biberon falan
onun dışında herşey tamam çok şükür.ben de süslemelere geçtim artık kıyafet çok aldım yeter hevesim de kalmadı her istediğimi alınca.doğum odasını süslemek için bişeyler aldım.mevlüt için dağıtılacakları da hazırladım.internette çok güzel fikirler var mesela ben şunlara bayıldım yapmayı düşünüyorum.marshmellow la yapılıyomuş malzemesini aldım işte çöp şiş kek kapsülü.bi de üstüne poşet geçirip kurdeleyle süslücem.kurabiyeden daha güzel bence
Nice mutlu yaşlara canim saglikla.seneye minnoşunla kutlayacaksinnnnkızlaarrr bugun benım dogumgünümm , her türlü kutlama tebrik kabul edilir
Canım mevlütte altını götüreyim dedim, eşimle giderken de duruma göre bakarımYaa hem kiyafet hem altinmi alacan.bence mevlutte altini tak.esinle gidince bi kek yapar goturursun
kızlaarrr bugun benım dogumgünümm , her türlü kutlama tebrik kabul edilir
Hamilelik daha kolay diyelim ya da uykusuzluk daha zor diyelim. Ben uykumu alamadığımda perişan oluyorum. Şükür ilk günlere göre düzeliyoruz. İnşallah uykusuz bebişleriniz olmaz. Biz ilk beş ay gece saat başı kalkıyorduk.. Tabi bebeğin bi gülüşü yorgunluğu alıyor biraz.
Bende en çok stokke beğendim ama alamam şimdi onu çok pahalı çünküBen Quinny Mood Travel Set'e karar verdim. Ama henüz almadım. Bir de Stokke hala çok hoşuma gidiyor. Ama biraz pahalı :)
esımde jokerde stokke almıs gezdırıodu dedım bırak onuBende en çok stokke beğendim ama alamam şimdi onu çok pahalı çünkü
Nice güzel yaşlara canımmmmmkızlaarrr bugun benım dogumgünümm , her türlü kutlama tebrik kabul edilir
Al benden de o kadar:) hayallet stokke gerçekler quinny moodBen Quinny Mood Travel Set'e karar verdim. Ama henüz almadım. Bir de Stokke hala çok hoşuma gidiyor. Ama biraz pahalı :)
Bence bi hediye daha almakla uğraşma altını tak geç. Eğer çok samimiyseniz bi de eşinle gidersinKızlar 1-2 ay önce doğum yapan bi arkadaşım var, hafta sonu bebiş için mevlüt yapacaklarmış. Biz daha bebişi görmeye gitmedik altın takacaktık.. Hayatımda hiç bebiş mevlüdüne de gitmedim giderken altınını mı götüreyim, yoksa başka bir şey alıp gideyim, altını da eşimle beraber gittiğimizde mi götüreyim bilemedim? Birde ne almam gerekir ki?
Bana yollarmısın rica etsem nerelerden aldığınımarshmellowlarla yapılıomuş ama lokumla da olur canım.malzemelerini aldım hazırda dursun diye şişe geçirip poşetlemek kısa sürer.ben bunu doğum odasında ikram etmeyi düşünüyorum.bir de dantelli kovalardan aldım içine oturtacağım.bütün malzemeler hazır.sadece badem şekerlerini en son alıcam.sepet aldım bir de süslü.içine de şekerlerimi koyacağım.bir de cupcake standım olacak.lohusa şerbeti için bardaklarım da hazır.onun dışında tül falan aldım odayı süslemek için.malzemelerin hepsini internetten aldım düşünen varsa yardımcı olabilirim siteler konusunda
Mutlu yaşlarrr tüm sevdiklernle bebeğinle:)kızlaarrr bugun benım dogumgünümm , her türlü kutlama tebrik kabul edilir
ÇINAR OLSUN İSTİYORUZ İSMİ EŞİM DE CAN ÇINAR OLSUN DİYOR AMA BAKALIM NOLCAK,Bizim kisaymis 9 harfli
Evet cnm ama benim az bir miktar kanamam olmuştu.canım senin previa yüzünden izne çıkmanı doktor mu söyledi? Çalışamazsın dedi mi?
Bizde sorun olmuyor izin kullanılabiliyorBöbrek olabilir canım. Geçmiş olsun dr una danış
Canım ben izine çıkıcam previa yüzünden.
Canım sanırım doğum izni içerisinde ne yıllık izin ne rapor kullanılmıyor. Bana öyle dediler.
Soğan sarımsak limon. Geçmiş olsun canım
Ayyyy aen deyince bak ben de düşündüm kız. Sanırım ben de karnımda olmasını özlücem
Dinlenmen gerekkkkk
Evet ya aynen hatırlatalım :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?