2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bende yumuşatıcı almadım kullanmıcam hiç gerek yok.....kendi çamaşırlarımıza yumuşatıcı kullanıyorum aslında veya sirke iyi fikir bim demi vardı acep
Beyaz sirke kullan canım. Diğeri kadar çok kokusu yok... Temizlik içinde süper. Carfurda sosların olduğu reyonda fersan beyaz sirke var

zaten evdeyim yürüyüş falan yasak evin içinde oluyor iş bile yapmıyorum düşün yani akşama dğğru başlıyor anlamadım gitti
Seninle aynı sıkıntıdaydık yalnış hatırlamıyorsam.... Benimde kasık ağrılarım oluyor akşam bütün gün yatmama rağmen.... Sanki böyle bikini bölgesinin üstünü bıcakla kesip kapatmışlar gibi... Sordum doktora onlar olacak bebek aşağıda olduğu için kıpırdadıkça basınç yapıyormuş ve normalde göre daha çok hissediyorsun dedi. Normalde bu ağrılar 9 .ayda olur... Ama senin erken oldu.... Ağrıyacak dediminnoşlarımız için çekeceğiz

Az önce komşularla otururken inşallah çok ağlamaz da rahat olurum dedim diye bir teyze köpek gibi saldırdı bana. Ve çocuğuma kötü şeyler yakıştırdı. Yok özürlü olur yok şöyle yok böyle
Allahım delirecem ya suratını bir azdırdı bir ters ters konuştu ne desem tersledi sanki ısıracaktı hayvan ya. Senin de kucağında minicik torunun var ona böyle şeyler yakıştırılırsa ne hissedersin acaba ya sinir oldum

aman boşver sen onu, Allah'a havale et cnm

ben o tiplere afedersin ama "bok yedi başları" diyorum. ve bok yedi başlarının söylediği hiç birşeyi kaale almıyorum

kızlaaaaaar, doktordan geldim .. 28+3 günlüğüz 1520 gr 40 cm boyu. ama 30 haftalık görünüyo ultrasonda.. doktor herşeyi gayet iyi dedi.. baş aşağı dönmüş ama doktor daha çok döner şu an bu pozisyonda durmak istediği için böle dedi doğumla alakalı değil dedi.. Yüzünü gördüm tombiş tombiş yanakları kuzumun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…