- 2 Mart 2015
- 2.801
- 2.688
- 108
- Konu Sahibi Nurbebekistiyor
-
- #43.181
Haber veririm canim sanada.muhtemelen organa yapilan baskidan diyecek.Bulantı iyi değil sor canım. Nefes de kime sorsam son aylar olur diyo ama yine sormak lazım.
Beyaz sirke kullan canım. Diğeri kadar çok kokusu yok... Temizlik içinde süper. Carfurda sosların olduğu reyonda fersan beyaz sirke varBende yumuşatıcı almadım kullanmıcam hiç gerek yok.....kendi çamaşırlarımıza yumuşatıcı kullanıyorum aslında veya sirke iyi fikir bim demi vardı acep
Seninle aynı sıkıntıdaydık yalnış hatırlamıyorsam.... Benimde kasık ağrılarım oluyor akşam bütün gün yatmama rağmen.... Sanki böyle bikini bölgesinin üstünü bıcakla kesip kapatmışlar gibi... Sordum doktora onlar olacak bebek aşağıda olduğu için kıpırdadıkça basınç yapıyormuş ve normalde göre daha çok hissediyorsun dedi. Normalde bu ağrılar 9 .ayda olur... Ama senin erken oldu.... Ağrıyacak dediminnoşlarımız için çekeceğizzaten evdeyim yürüyüş falan yasak evin içinde oluyor iş bile yapmıyorum düşün yani akşama dğğru başlıyor anlamadım gitti
Ayyu daha çok erkennnnnAralık annelerinde doğumlar başlamış kızlaaaar
cnm sen hangi doktora gidiyorsn?Ben Quinny Mood Travel Set'e karar verdim. Ama henüz almadım. Bir de Stokke hala çok hoşuma gidiyor. Ama biraz pahalı :)
giyilir ama beyaz çok riskli canım, içini göstermesin? ben krem bile alamıyorum korkudanhttps://www.markafoni.com/siyah-inc...-dantelli-pamuklu-pijama-takim/urun/13646993/
Kızlar bu pijama hastanede giyilir mi sizce?
aman boşver sen onu, Allah'a havale et cnmAz önce komşularla otururken inşallah çok ağlamaz da rahat olurum dedim diye bir teyze köpek gibi saldırdı bana. Ve çocuğuma kötü şeyler yakıştırdı. Yok özürlü olur yok şöyle yok böyle
Allahım delirecem ya suratını bir azdırdı bir ters ters konuştu ne desem tersledi sanki ısıracaktı hayvan ya. Senin de kucağında minicik torunun var ona böyle şeyler yakıştırılırsa ne hissedersin acaba ya sinir oldum
tek başına yaptım ama öyle çok becerikli biri değilimdir herşeyi hazır aldıktan sonra yapması çok kolay ve çok zevkli canımOhhh canim neguzel herseyi hazirlamissin.karar vermek bile bitmis sayilir.tek basinami yapiyosun bunlari
giyilir ama beyaz çok riskli canım, içini göstermesin? ben krem bile alamıyorum korkudan
Üstündekini şekere mi batırmışlar çok beğendim bende
çok güzel ama azıcık seksi sankihttps://www.markafoni.com/siyah-inc...-dantelli-pamuklu-pijama-takim/urun/13646993/
Kızlar bu pijama hastanede giyilir mi sizce?
ben de geçen ekim ve kasım ayını okudum o kadar heyecanlandım ki biz de bunları mı konuşcaz dedim yakındaAralık annelerinde doğumlar başlamış kızlaaaar
bu çok güzelmiş ama pahalı değil mi?O da doğru canımmBak bir de şunu çok beğendim de acaba yakası çok açık olur mu yaa
http://www.monbagi.com/pijama/lohus...u-acilabilir-lohusa-pijama-sabahlik-set-bondy
çok güzel ama azıcık seksi sanki
bu çok güzelmiş ama pahalı değil mi?
ben o tiplere afedersin ama "bok yedi başları" diyorum. ve bok yedi başlarının söylediği hiç birşeyi kaale almıyorumAz önce komşularla otururken inşallah çok ağlamaz da rahat olurum dedim diye bir teyze köpek gibi saldırdı bana. Ve çocuğuma kötü şeyler yakıştırdı. Yok özürlü olur yok şöyle yok böyle
Allahım delirecem ya suratını bir azdırdı bir ters ters konuştu ne desem tersledi sanki ısıracaktı hayvan ya. Senin de kucağında minicik torunun var ona böyle şeyler yakıştırılırsa ne hissedersin acaba ya sinir oldum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?