2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bende var canim.bide dunden beri midem bulaniyor.bugun kontrolum var soracamm.

Kızlar gaza gelip işi abartmayın yüzdük kuyruğuna geldik Allah korusun dikkat edin kendinize bebeğinize. Ben temizlik ütü yapmıyorum ufak tefek işleri sadece bulaşık çamaşır yemek o da az zaten
Ütü kolay geliyor bana nedense herhalde hiç yapmayınca oturur pozisyonda yapıyorum zaten ayakta durmam yasak

Canım Estağfurullah ama merak ettiğin birşey varsa sorabilirsin. Hamileliği özlemek derken hamilelik kolay annelik zor falan değil mesele. Yani hamilelik çok özel bir duygu insan meğer çok farklı hissesiyormuş kendini. Canının içinde can var. Bir de etraftakiler tarafından daha ayrıcalıklı oluyorsun. Doğumdan sonra elim hep Karnıma giderdi bağırsak hareketini bile bebek tekmesi ile karıştırırdım öyle alışmıştım :)

aa bulantı iyi değilmiii. ben bebek rahme iyice döndüğü zamanlarda bulantı yapar diye duymuştum bi kaç kişidenn
Canim gebelik zehirlenmesi bu donemler olabiliyor bulantı kusma iyi değil.
gecen bi ocak annesi arkadaşımız da kusmuş falan bebeğini kaybetti sonrasında.
Doktora sormak görünmek lazım diye düşünüyorum

Hahahahha :)))
Zordur canım yaa tabi olmaz mı bizimde aynı ha diyince gidilip gelinmio ki bende herşeyi kendim yapmaya çalışıorum napalım

Bende astım var ama şuanki daralmalar astımdan değil iyi biliyorum. Kısacası bense de var cnm daralma ve normaldir. Diyafram a baskı yaparmış bebikler
Bugün tam ev hanımı oldum ya ütü yapıyorum çamaşır bulaşık yıkıyorum ben hiç yapmazdım bu işleri ya
Canım aman yorma kendini. Sakın kendini kaptırma
Ben yarın 33 haftalık oluyorum baby is coming !
Ayyyy maşallah maşallah ne güzel
Kızlar gaza gelip işi abartmayın yüzdük kuyruğuna geldik Allah korusun dikkat edin kendinize bebeğinize. Ben temizlik ütü yapmıyorum ufak tefek işleri sadece bulaşık çamaşır yemek o da az zaten
Kesinlikle katılıyorum sana canım

Vurmadığı bi diyaframım kalmıştı sıpa gelene kadar bütün iç organlarıma el atacak

Benımde oluyor ozellıkle diş eti kanaması diş doktoruna da gıdıyorum ben arada gayet normal olduğunu söylüyor bu donelerde dişler çok hassas oluyor ama yinede sen doktoruna sor tabi

Kanama normal de çok fazla şişlik ve iltihap olursa sıkıntı olabiliyormuş canım, kanama hepimizde oluyor zaten..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…