- 21 Ekim 2015
- 1.020
- 1.238
- 48
- 49
- Konu Sahibi Nurbebekistiyor
-
- #43.161
Nice güzel yaşlara canım.kızlaarrr bugun benım dogumgünümm , her türlü kutlama tebrik kabul edilir
biliyorum cnm ya dikkat et sen yorma kendiniEvet cnm ama benim az bir miktar kanamam olmuştu.
bu aylarda bize bişeyler olduBugün tam ev hanımı oldum ya ütü yapıyorum çamaşır bulaşık yıkıyorum ben hiç yapmazdım bu işleri ya
Bende var canim.bide dunden beri midem bulaniyor.bugun kontrolum var soracamm.Kızlar nefesi daralan var mi sanki ciğerlerim hava dolmuş ama hasta da değilim anlamadım gece pozisyon degiştirsem ya da uzansam ayağa kalksam on saniye kadar nefesim daralıyo öksürüyorun sonra düzeliyor. Nefes problemim yoktu.
Bulantı iyi değil sor canım. Nefes de kime sorsam son aylar olur diyo ama yine sormak lazım.Bende var canim.bide dunden beri midem bulaniyor.bugun kontrolum var soracamm.
Ütü kolay geliyor bana nedense herhalde hiç yapmayınca oturur pozisyonda yapıyorum zaten ayakta durmam yasakKızlar gaza gelip işi abartmayın yüzdük kuyruğuna geldik Allah korusun dikkat edin kendinize bebeğinize. Ben temizlik ütü yapmıyorum ufak tefek işleri sadece bulaşık çamaşır yemek o da az zaten
aa bulantı iyi değilmiii. ben bebek rahme iyice döndüğü zamanlarda bulantı yapar diye duymuştum bi kaç kişidennBulantı iyi değil sor canım. Nefes de kime sorsam son aylar olur diyo ama yine sormak lazım.
Canım Estağfurullah ama merak ettiğin birşey varsa sorabilirsin. Hamileliği özlemek derken hamilelik kolay annelik zor falan değil mesele. Yani hamilelik çok özel bir duygu insan meğer çok farklı hissesiyormuş kendini. Canının içinde can var. Bir de etraftakiler tarafından daha ayrıcalıklı oluyorsun. Doğumdan sonra elim hep Karnıma giderdi bağırsak hareketini bile bebek tekmesi ile karıştırırdım öyle alışmıştım :)nice güzel yaşlara canım... yeni yaşında yeni bir duygu tadacaksın. umarım herşey gönlünden geçtiği gibi olur.
nasıl heyecanla hamileliğin geçmesini bekliyoruz. ama aslında dediğin doğru bu günlerimizi bile arayacağız. umarım sorunsuz bebeklerimiz olur da aramayız..
bize tavsiye edeceğin bir şeyler var mı ne de olsa bizden 1 sene daha tecrübeli bir annesin....
Canim gebelik zehirlenmesi bu donemler olabiliyor bulantı kusma iyi değil.aa bulantı iyi değilmiii. ben bebek rahme iyice döndüğü zamanlarda bulantı yapar diye duymuştum bi kaç kişidenn
Oturarak yap da fazla olunca bel ağrısı olur. Dikkat edinÜtü kolay geliyor bana nedense herhalde hiç yapmayınca oturur pozisyonda yapıyorum zaten ayakta durmam yasak
Hahahahha :)))yeter dıorum benm pe kımsem yok ama mevlude onuda bunuad cagrırız dıınce kalabalık oluo artık bakarım 60 cıkarsa 100 e tammlarım. annemde dıo ben 1 2 hafta sonra gelıcem yıne bırak utuleme. dedım cocuk o ara gelıcem derse dur oglum gelme ananen daha gelıp kıyafetlerını utulemedı der sokarım gerı dedımvalla uzaklık hamılelıkte daha zormus.. cok uzak degılım ama ha dıyınce ne gıdılıo ne gelınıo
Bende astım var ama şuanki daralmalar astımdan değil iyi biliyorum. Kısacası bense de var cnm daralma ve normaldir. Diyafram a baskı yaparmış bebiklerKızlar nefesi daralan var mi sanki ciğerlerim hava dolmuş ama hasta da değilim anlamadım gece pozisyon degiştirsem ya da uzansam ayağa kalksam on saniye kadar nefesim daralıyo öksürüyorun sonra düzeliyor. Nefes problemim yoktu.
Canım aman yorma kendini. Sakın kendini kaptırmaBugün tam ev hanımı oldum ya ütü yapıyorum çamaşır bulaşık yıkıyorum ben hiç yapmazdım bu işleri ya
Ayyyy maşallah maşallah ne güzelBen yarın 33 haftalık oluyorumbaby is coming !
Kesinlikle katılıyorum sana canımKızlar gaza gelip işi abartmayın yüzdük kuyruğuna geldik Allah korusun dikkat edin kendinize bebeğinize. Ben temizlik ütü yapmıyorum ufak tefek işleri sadece bulaşık çamaşır yemek o da az zaten
Vurmadığı bi diyaframım kalmıştı sıpa gelene kadar bütün iç organlarıma el atacakBende astım var ama şuanki daralmalar astımdan değil iyi biliyorum. Kısacası bense de var cnm daralma ve normaldir. Diyafram a baskı yaparmış bebikler
Canım aman yorma kendini. Sakın kendini kaptırma
Ayyyy maşallah maşallah ne güzel
Kesinlikle katılıyorum sana canım
Sanırım öyle yapcam canım, herkes aynı fikirde çünkü :))Bence bi hediye daha almakla uğraşma altını tak geç. Eğer çok samimiyseniz bi de eşinle gidersin
Benımde oluyor ozellıkle diş eti kanaması diş doktoruna da gıdıyorum ben arada gayet normal olduğunu söylüyor bu donelerde dişler çok hassas oluyor ama yinede sen doktoruna sor tabi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?