- 21 Ekim 2015
- 1.020
- 1.238
- 48
- 49
- Konu Sahibi Nurbebekistiyor
-
- #43.201
var canım tabiki de ama hastanede olmasak. zaten benim koca böyle bişey giyersem hastanede kimseyi yanıma sokmazEveeet, ondan beğendim zatenlohusa pijaması diyince hep aşırı dantelli, anne modelleri çıkıyoo biraz farklı bir şey olsun istiyorumm, bizim de seksii olmaya hakkımız yok mu
30+2 deyim. Dün bayağı bir eşyası vardı 4 makina yıkandı kurudular. Şimdi kayınvalde ütülüyor hepsini. Oda havalandı,çekmeceler herşey silimdi yerleştirecek saolsun.... Ama bayağı zaman alıyor aklımda bulunsun canım. Oda takımlarında boya oluyor. Üç kere su değiştirip sildik,birde durulama 4 oldu. Kendin yapacaksan çok ağırlaşmadan başlamalısın.Kaçıncı haftadasınız canım ben de başlamadm daha ütü işlerine de
var canım tabiki de ama hastanede olmasak. zaten benim koca böyle bişey giyersem hastanede kimseyi yanıma sokmaz
maşallah kuzucuğunakızlaaaaaar, doktordan geldim .. 28+3 günlüğüz 1520 gr 40 cm boyu. ama 30 haftalık görünüyo ultrasonda.. doktor herşeyi gayet iyi dedi.. baş aşağı dönmüş ama doktor daha çok döner şu an bu pozisyonda durmak istediği için böle dedi doğumla alakalı değil dedi.. Yüzünü gördüm tombiş tombiş yanakları kuzumun
o da gayet alımlı, ben de öyle bir şey istiyorum. hem alımlı şık olsun hem de hastaneye uygun olsun. ben çok beğendim. fiyatı uygun olsa ben de direk alıcaktımHehehe, ikinci gönderdiğim o kadar seksi diil ama dimiiii
annenın varsa sen de al nostaljık takılalım
bılmem belkı geceresımde bebısın kıyafetlerını dnusumlu utulerız yardım ederım dedı
canm benımde yarın doluo 32 ama bende 37 ye kdr calısıcam ole bole evde oturcagıma burda oturayım dıorum en azndan dogum sonrasına kalır bebısım az daha buyur
o da gayet alımlı, ben de öyle bir şey istiyorum. hem alımlı şık olsun hem de hastaneye uygun olsun. ben çok beğendim. fiyatı uygun olsa ben de direk alıcaktım
bence çok güzel ama farklı bir rengini alabilirsin cnm varsa.benimki de kendi pamuk ama böle dantelleri varhttps://www.markafoni.com/siyah-inc...-dantelli-pamuklu-pijama-takim/urun/13646993/
Kızlar bu pijama hastanede giyilir mi sizce?
bunu açamadım ama.. ayrıca 54 tl diğeri hiç pahalı değil bence.O da doğru canımmBak bir de şunu çok beğendim de acaba yakası çok açık olur mu yaa
http://www.monbagi.com/pijama/lohus...u-acilabilir-lohusa-pijama-sabahlik-set-bondy
daha sonra giyeceğimi düşünsem alırım da sadece hastane için o kadar para çok geliyorBenim eşim de normalde aldırmaz pahalı diye de doğum günümü sıkıştırıp araya aldırayım diyorum
Murat Sönmezer'e gidiyorum ve çok memnunum. Sen?cnm sen hangi doktora gidiyorsn?
bu çok güzelmiş bence açık olmaz biraz açık gelirse sana danteli içine dikiver ya da koltuk altından daraltO da doğru canımmBak bir de şunu çok beğendim de acaba yakası çok açık olur mu yaa
http://www.monbagi.com/pijama/lohus...u-acilabilir-lohusa-pijama-sabahlik-set-bondy
bizdede tandr yeri yapacaklardı eşim istemedi itiraz ettiApartman aşırı geriyor beni kızlar evimden sogudum resmen. Hee gün ateş yakıp ekmek yapıyolar sitede. Kimse ses etmiyor
cemil kaya cnm dogumu nerde yapacaksınnn konuştnzmu?Murat Sönmezer'e gidiyorum ve çok memnunum. Sen?
en başından beri midemi fena etmeye başladı yumusatıcı.Ayy pazartesi temizlik vardı evde hep gelen abla hep yaptığı gibi yapıyo temizliği ama ben mahvoldum 2 gündür o yumuşatıcı kokusundan başlarda böyle değildim ben 1-2 haftadır tazı gibiyim hemen tıkanıyorum boğazım acıyo. dün gece salonda yattım yatak odası aslında mis gibi kokuyo ama ben nefes alamıyorum
şimdi açıldı çok güzel ama kışa göre kolları çok kısa durur. bu kare yakalılar da giyince çok çok açık duruyor ben denedim.hastane için biraz abartı geldi bana. kolları ve göğsü biraz daha olaydı iyiydiO da doğru canımmBak bir de şunu çok beğendim de acaba yakası çok açık olur mu yaa
vintage tarzı severım benNe güzel canım darısı da bize inşallah :) maşallah bebişe de :) saçlı bebişler çok güzel oluyor olsun annesi ne güzel işte :)
Kraftın temassız ateş ölçerini aldım. Mutlaka temassız al. En kullanışlı olan o. Çok sık kullanacağımız bir ürün. Sürekli manuel olanla ölçmek imkansız ve bebiş rahatsız olur. En iyisi temassız olan
Hiç tek değilsin canım üzülme. Benim de aynı kilosu 29 4 de
Cariye kıyafeti gibiben bunu giyersem padişahla halvete girerim ancak
ben de bişi yıkamadım. 2-3 hafta sonra yapmayı düşünüyorum :=)Günaydınnn
Gece bebis zor uyuttu cok hareketliydi, sabah yine onun hareketleriyle uyandım
Ben hala bebeğin hiç bir şeyini yıkayıp utulemedim, bugunu yıkama ütüleme günü mü yapsam diye düşünüyorum..
Dolabimiz gelmedi ama daha, kendi gec kalmış hissediyorum
Cemil Kaya'ya hastayım ben ya. Çok seviyorum o adamı. İnsana çok moral veriyor. İlk tüp bebeğimi o yapmıştı. Hastaneye daha karar vermedim. Gidip hepsine bakacağım. Ya TOBB'da, ya Koru'da, ya da LIV Hospital'da olacak doğum.cemil kaya cnm dogumu nerde yapacaksınnn konuştnzmu?
Canım bebişinle ailenle mutlu bi ömür diliyorumkızlaarrr bugun benım dogumgünümm , her türlü kutlama tebrik kabul edilir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?