- 26 Mayıs 2015
- 2.846
- 3.674
- 133
- 38
- Konu Sahibi Nurbebekistiyor
-
- #43.221
Nice mutlu saglikli huzurlu yillarin olsun bebisin ve ailenle canim
Nice mutlu yaşlara canim saglikla.seneye minnoşunla kutlayacaksinnnn
nice güzel yaşlara canım... yeni yaşında yeni bir duygu tadacaksın. umarım herşey gönlünden geçtiği gibi olur.
amin yıldızcıgım inşallah ,tesekkurederım :)
Nice güzel yaşlara canımmmmm
sagol tatlım
Mutlu yaşlarrr tüm sevdiklernle bebeğinle:)
teşekkürederim canımcım :)
Canan_Ela tatlımmmm doğum günün kutlu mutlu uğurlu olsunnnnn
Bebişin ve sevdiklerinle birlikte nice doğum günlerine
adaşımmm,, inşallah kuzum çok sagol
Nice güzel yaşlara canım.
teşekkürederim sinemciğim :)
olan oldu artık ,doğduk birde 29 yaşına girdik alektacıgım
teşekkürederim güzel dileklerin için
iyi ki doğdunnn mutlu yıllar bebişinlecanım cok teşekkürederim :)
inşallah güzel ikizlerin annesi :) bende onu düşünuyorum seneye bu zamanlar emeklıyor olur minik kelebeğim :)
iyi ki doğdunnn mutlu yıllar bebişinle
omron markası görümcem hediye verecekgüzel anneler merhaba. :)
ateş ölçeğinde neyi tercih ettiniz. temasla ölçenlerden alınsa boşa para mı olur? yeğenlerimden biliyorum. çocuklar ateş ölçerken durmuyorlar. onlar iyi olur gibime geliyor.
ama işte bilmiyorum.
İyi yapmışssın dinlen evde bol bol... Hem şunu da keşfettim evde yatıp dinlenince bebekte iyi büyür kilo alımı falan daha hızlı oluyor.
iimiş canm nıe normal yastık yaptırıcaksınkı.. kv bana bı bebek yastıgı yapmıs maasallah hıcbı kılıfaa uymuo anneme verdım kılıfı bun auygun ıncecık yastır yaptrrsın dedım tmm dedı. gercı ılk zamanlar yastık kullanılmıcak ama nevresımlerın yastık kılıfları ne olacak
ben de kıyaferlere başlarım yavaştan odamız yok bizim zaten sadece beşik aldık yaza kadar tayin durumumuz var da oda işini erteledk o yüzden gittiğimiz yere alırız diye şimdilik beşik le idare edicez30+2 deyim. Dün bayağı bir eşyası vardı 4 makina yıkandı kurudular. Şimdi kayınvalde ütülüyor hepsini. Oda havalandı,çekmeceler herşey silimdi yerleştirecek saolsun.... Ama bayağı zaman alıyor aklımda bulunsun canım. Oda takımlarında boya oluyor. Üç kere su değiştirip sildik,birde durulama 4 oldu. Kendin yapacaksan çok ağırlaşmadan başlamalısın.
huzurla, keyifle uyusun bebişin, çok güzelmişben de kıyaferlere başlarım yavaştan odamız yok bizim zaten sadece beşik aldık yaza kadar tayin durumumuz var da oda işini erteledk o yüzden gittiğimiz yere alırız diye şimdilik beşik le idare edicezEki Görüntüle 1677492
http://urun.n11.com/gecelik-ve-pija...li-lohusa-sabahlik-ve-gecelik-takim-P56404792 bak burada biraz daha ucuzO da doğru canımmBak bir de şunu çok beğendim de acaba yakası çok açık olur mu yaa
http://www.monbagi.com/pijama/lohus...u-acilabilir-lohusa-pijama-sabahlik-set-bondy
ankaradaysan demetevlere bak fiyatları çok uygun ben ordan alıcam aynı gecelikler daha ucuz ordaKızlar benim bakmadığım yer kalmadı gecelik için. Sonda niye takılcak benim çevremdekiler gecelik al deyip duruo
Teşekkür ederiz canım oda yapmak istiodum aslnda içimde kaldıhuzurla, keyifle uyusun bebişin, çok güzelmiş
bence istiyoda çekiniyo.istemese hırka ördürmez.Aynen canim.cok sukurki meslegim var esiminde... kimseye muhtac olmadan herseyimiz oluyor... yapicaz yapicaz dediklerinden insan ister istemez nezaman yapcklr die dusunuo. Hamile kalmadan once kal şöyle yapariz vs diip duruodu. Bana hersey alirdi yine alio ama bole bi garip gareketleri soğuk soguk.. gecen markette birini gorduk artik oraya gidiceksb torun bakmaya dedi hic sesini cikarmadi ya bende bisi demiyorum die cekinio susuyo yada istemio cozemedim. Ama hirkalar filan ormus gulerek gosterio. Acaba benmi hamilelikten kotu görüyorum diorum. Isin icinden cikamiyorumartik ole bole karistik birbirimize katlanicaz
kızlaarrr bugun benım dogumgünümm , her türlü kutlama tebrik kabul edilir
kalsiyum eksikliğinden bende ouyo sütü az içiyom28 haftalik hamileyim arkadaşlar dış etlerimde kanama ve biraz şişme oluyo internetten baktım erken doğum falan yazıyo tedirgin oldum benim gibi olan var mı
kızlar ben ped yerine gazlı bez kullanacam arkadaşma doktor demiş ped değil gazlı bez kullan diyesezeryanda takıyolar baygın olacağın için canım.normal doğumda da bazı hastaneler ameliyat elbisesi giydirmiyor gecelikle alıyor doğuma.Birde doğumdan sonra ilk zamanlar altına ped vs hastabakıcılar koyduğu için gecelik kolay oluyor
Slm canımselam annişler, napıyonuz
ben çok süt içiyorum peynir yoğurt fena yerim ama yine oluyor yine oluyorkalsiyum eksikliğinden bende ouyo sütü az içiyom
ben de bişi yapmak ıstemıyorum. az önce gögsümün tam altında bır oynama, sertlesme oldu.Slm canımOkuldan geldimben hiç bişi yapmak istemiyorum bi ağırlık var üstümde heran uyuyabilirm :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?