2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Fazla zorlama canım
Maşallah bebişe canım :)
ya ben hala ofiste çalışıyorum. sabahtan beri antalyaya heyet götürüp getirdim. geldim ofise oturdum şimdi müşterim aradı toplantı yapalım diye yazık bana ya acıyorum kendimeeeee
Ayyy canım benim yaaa biraz daha sık dişini

Merhabalar kızlar, Nasılsınız? Bayadir girmiyorum insaAllah hepiniz iyisinizdir. Odalariniz hazir galiba baxilarinizin oh ne guzel. Biz de cumartesi insaAllah modokoya gidip bakicaz . Daha bebisimin odasi boyanacak duvar kagidi istiyorum. Benim kocis ne desem tamam manasinda kafayi salliyor ama icraat yok bakalim sonumuz ne olacak

ya ben hala ofiste çalışıyorum. sabahtan beri antalyaya heyet götürüp getirdim. geldim ofise oturdum şimdi müşterim aradı toplantı yapalım diye yazık bana ya acıyorum kendimeeeee
fazla yorma kendıni
şimdi senın ayaklarında feci şişiyordur eve gelınce.
sarkıtarak oturunca fena şişiyor çünkü

organıze et ve '' şu gün şunu alalım, şunu yapalım'' de
o da uysun. yoksa eksıkler tamamlanmıyor :=) artık agırlastık fazla gezme secenegı de yok
ona göre :=)

o da uysun. yoksa eksıkler tamamlanmıyor :=) artık agırlastık fazla gezme secenegı de yok

Kasimda bu isleri halletmemiz lazim diyorum tik yok :) artik haftsonu isleri halledince duvar kagidi falan iyi bi gaz vermem gerek. :)

Kasimda bu isleri halletmemiz lazim diyorum tik yok :) artik haftsonu isleri halledince duvar kagidi falan iyi bi gaz vermem gerek. :)
erkeklere kalsa zamanı var daha :=:)
en yakın tarıhe gün vereceksın ve uyacak ona. ben olsaydım mesela bu hafta sonundan başlardım halletmeye.
neyın ne olacagı bellı olmaz çünkü
iyi ki her seyı halletmısım. gücüm kalmadı artık gezmeye

Aynen haftasonuna starti veriyorum. Havalar bozmadan hallederiz insaAllah. Oh ne guzel halletmissin sen.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…