- 27 Aralık 2011
- 63.357
- 61.089
- 898
- Konu Sahibi Nurbebekistiyor
-
- #43.821
7 bittimi başındamıyız7yüz cnm senle ben aynı gün çünkü
senceKızlar bebek odasını kocama 2 kat önce maviye boyattım içime sinmedi sonra bir beşiğin konulduğu yeri duvar kağıdı yaptırdım. Ama mavi yerler içime sinmiyor kocama açık gri tonları boya dersem sizce beni boşar mı
bi doğamadılar nedir bu acele anlamadım kibu arada bebiş dogum pozısyonunu almıs. boşuna degıl o baskı hisleri
Benide işe alsana canım sıkılıyoooooya ben hala ofiste çalışıyorum. sabahtan beri antalyaya heyet götürüp getirdim. geldim ofise oturdum şimdi müşterim aradı toplantı yapalım diye yazık bana ya acıyorum kendimeeeee
şaka maka az kaldıbi doğamadılar nedir bu acele anlamadım ki
Fazla zorlama canımKızlar bebek odasını kocama 2 kat önce maviye boyattım içime sinmedi sonra bir beşiğin konulduğu yeri duvar kağıdı yaptırdım. Ama mavi yerler içime sinmiyor kocama açık gri tonları boya dersem sizce beni boşar mı
Maşallah bebişe canım :)pardon
30+2
Ayyy canım benim yaaa biraz daha sık dişiniya ben hala ofiste çalışıyorum. sabahtan beri antalyaya heyet götürüp getirdim. geldim ofise oturdum şimdi müşterim aradı toplantı yapalım diye yazık bana ya acıyorum kendimeeeee
fazla yorma kendıniya ben hala ofiste çalışıyorum. sabahtan beri antalyaya heyet götürüp getirdim. geldim ofise oturdum şimdi müşterim aradı toplantı yapalım diye yazık bana ya acıyorum kendimeeeee
organıze et ve '' şu gün şunu alalım, şunu yapalım'' deMerhabalar kızlar, Nasılsınız? Bayadir girmiyorum insaAllah hepiniz iyisinizdir. Odalariniz hazir galiba baxilarinizin oh ne guzel. Biz de cumartesi insaAllah modokoya gidip bakicaz . Daha bebisimin odasi boyanacak duvar kagidi istiyorum. Benim kocis ne desem tamam manasinda kafayi salliyor ama icraat yokbakalim sonumuz ne olacak
Bugün yeğenimden sonra ben de biran önce kucağıma almak istedim yaaaaaaa :) zamanında olsun tabi inşallahşaka maka az kaldı
çok korkuyorum doktor
organıze et ve '' şu gün şunu alalım, şunu yapalım'' de
o da uysun. yoksa eksıkler tamamlanmıyor :=) artık agırlastık fazla gezme secenegı de yok
ona göre :=)
organıze et ve '' şu gün şunu alalım, şunu yapalım'' de
o da uysun. yoksa eksıkler tamamlanmıyor :=) artık agırlastık fazla gezme secenegı de yok
ona göre :=)
Bugün yeğenimden sonra ben de biran önce kucağıma almak istedim yaaaaaaa :) zamanında olsun tabi inşallah
Valla kuzum, size de bir danışayım dedim. Nedense bana boşar gibi geldi
Vallaha benimki boşardiKızlar bebek odasını kocama 2 kat önce maviye boyattım içime sinmedi sonra bir beşiğin konulduğu yeri duvar kağıdı yaptırdım. Ama mavi yerler içime sinmiyor kocama açık gri tonları boya dersem sizce beni boşar mı
erkeklere kalsa zamanı var daha :=:)Kasimda bu isleri halletmemiz lazim diyorum tik yok :) artik haftsonu isleri halledince duvar kagidi falan iyi bi gaz vermem gerek. :)
Hic dikkat etmiyosun kendine.biraz islerini hafiflet bence canimya ben hala ofiste çalışıyorum. sabahtan beri antalyaya heyet götürüp getirdim. geldim ofise oturdum şimdi müşterim aradı toplantı yapalım diye yazık bana ya acıyorum kendimeeeee
erkeklere kalsa zamanı var daha :=:)
en yakın tarıhe gün vereceksın ve uyacak ona. ben olsaydım mesela bu hafta sonundan başlardım halletmeye.
neyın ne olacagı bellı olmaz çünkü
iyi ki her seyı halletmısım. gücüm kalmadı artık gezmeye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?