- 31 Ekim 2015
- 240
- 473
- 18
- 38
- Konu Sahibi Nurbebekistiyor
-
- #43.861
Bende oluyorKızlar selamlar. Kasiklarimda ve vajinamda ağrım var. Doktorumla görüştüm. Yarın gel dedi. İnşallah olumsuz bir şey yoktur.2 gündür biraz yürüyüş yapiyım dedim.hiç yuruyemiyorum.ağrım fazla sizde de oluyormu yürürken ağrı.
Mrb cnm :) bende seni tebrik ederim..karşıyakadanım ben..ege üniversitesine gidiorum sen nereye gidiosun?Mrb tatlı kız tebrik ederin,nasıl gidiyor,neredensin, kime gidiyosnn
Kızlar benim çok kötü midem bulanıyor sizinde öyle mi ? Hamileliğimin ilk zamanları gibi
Sonra kocim basim agrio yorulmuom de sen yollarda dogurucanya ben hala ofiste çalışıyorum. sabahtan beri antalyaya heyet götürüp getirdim. geldim ofise oturdum şimdi müşterim aradı toplantı yapalım diye yazık bana ya acıyorum kendimeeeee
Var canım ya bulamadın mı barmara baktnmı?Canim malzeme bbaktim ama çerçeveden bulamadim
evet, baskının nedeni hem agırlıkAyyy o baskılar oyüzdenmiymişşş :) benimkide dönmüş olabilir mi acaba.?salı günü gtcem bende off daha çok var yaaa
ben de gündüzleri oluyor. çok kötü degıl ama bulantılar başladı yıneKızlar benim çok kötü midem bulanıyor sizinde öyle mi ? Hamileliğimin ilk zamanları gibi
Baktım canim çerçevenin bulsam gerisini yaparm belki amaVar canım ya bulamadın mı barmara baktnmı?
Benimde 3 gundur bulaniyor.tahlil yaptirdim kan idrar bisey cikmadi.doktorda bisey demiyor anlamadim.Kızlar benim çok kötü midem bulanıyor sizinde öyle mi ? Hamileliğimin ilk zamanları gibi
Amincanım amin. Hepimize sağ salim nasip etsin inşallah :) evet çok mutlu oldum yaaaa çok minnoş çokOy ne güzel valla, yeni dooğmuş bebişi de gördün kabar kabarmışsındır kucağına almak için :))
Allah uzun sağlıklı ömürler versin yeni bebişede.
Ayyyy gerçektenmiii
Süpersn valla canımm ben doğru düzgün hazırlanmıorum yaa
Hangi ülkedesn sen canım :)
ye kızım ya o doktora ben gönderecem domates salatalığı töbe yarebbim bir tek sende görüyorum hamile birini bu kadar aç bırakmayı.Hamilelik şekeri olan arkadaşlarım oldu ama böyle beslenmediler.Evet kısıtluydı ama aç değillerdi .Allah yardımcın olsun ne diyim doktorundan memnunsun çokta bişey demek istemiyorum ama bazen geliyolar böyleYorulmak değil ya açım artıkk aççççç midem sırtımda geziom
Çok tesekkurlerAhseninannesi canım ben sana instagramdan iki sayfa yolladım biri modabulutu biri de buluttasarım bu ikisi süslemeden yapıp satıyo ben bu şekilde alıcam hem daha ucuza geliyo hem de nasıl istersem öyle süslicem ama malzeme istersen de gene instagramdan binbirceşit sabun_kalıpları sayfalarına bakabilirsin. Bebek tulumu alıp süslemek isteyenler de baby garage sayfasına bakabilir:)
Aslında benimki çok oynak başta düzdü sonra ters döndü sonra tekrar düz döndü şuan ters doktor dahada dönmez dedi ama bakalım inş döner ikimznkide aciyo cunku
Hollandaysa değerhollanda ttlim.. evet herkesn gonlune gore versn Allah ins :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?