2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Ahseninannesi canım ben sana instagramdan iki sayfa yolladım biri modabulutu biri de buluttasarım bu ikisi süslemeden yapıp satıyo ben bu şekilde alıcam hem daha ucuza geliyo hem de nasıl istersem öyle süslicem ama malzeme istersen de gene instagramdan binbirceşit sabun_kalıpları sayfalarına bakabilirsin. Bebek tulumu alıp süslemek isteyenler de baby garage sayfasına bakabilir:)

Oy ne güzel valla, yeni dooğmuş bebişi de gördün kabar kabarmışsındır kucağına almak için :))
Allah uzun sağlıklı ömürler versin yeni bebişede.
Amincanım amin. Hepimize sağ salim nasip etsin inşallah :) evet çok mutlu oldum yaaaa çok minnoş çok

Kızlar bende 29 haftalığım minik kızım ters dönmüş şiddetli ağrı yapıyor kasıklarıma yürümekte bile zorlanıyorum çoğu zaman bide çalışıyorum izin mi alsam acaba ne dersiniz ama 11 haftada evde geçmez ki ya üffff ne yapsam sizce

Yorulmak değil ya açım artıkk aççççç midem sırtımda geziom
ye kızım ya o doktora ben gönderecem domates salatalığı töbe yarebbim bir tek sende görüyorum hamile birini bu kadar aç bırakmayı.Hamilelik şekeri olan arkadaşlarım oldu ama böyle beslenmediler.Evet kısıtluydı ama aç değillerdi .Allah yardımcın olsun ne diyim doktorundan memnunsun çokta bişey demek istemiyorum ama bazen geliyolar böyle

Çok tesekkurler

Aslında benimki çok oynak başta düzdü sonra ters döndü sonra tekrar düz döndü şuan ters doktor dahada dönmez dedi ama bakalım inş döner ikimznkide aciyo cunku

ay kıyamam ya ne tatlıymış habire dönmüş maaşallah yeterki sağlıklı olsunda :)) brnimki başından beri ters canım ya ama inş dönerler :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…