- 27 Aralık 2011
- 63.357
- 61.089
- 898
- Konu Sahibi Nurbebekistiyor
-
- #43.841
zaman gectıkce cok yoruluyormusuzAynen haftasonuna starti veriyorum. Havalar bozmadan hallederiz insaAllah. Oh ne guzel halletmissin sen.
zaman gectıkce cok yoruluyormusuz
ben de bir yerden basladım ve bitti :=)
sabun ya köpürmesi normal değil mi? Normalden çok mu köpürüyor anlamadım? Çok köpürüyorsa çok koymuşsundur, temizlik malzemelerinin köpük oluşturmasının nedeni köpüklerin arasına kiri hapsetmeleri çok kirli ise köpük daha az olur, temizlendikçe daha çok köpürmeye başlar, sanırım bebiş kıyafetleri çok kirli olmadığından azcık deterjanla çok köpürüyor
Ben makineden aldıktan sonra bi kere daha duruladım bütün çamaşırları, çünkü böyle kaygan kayganmış gibi geldi çamaşırlar elime. Tekrar durulayınca yine de leğendeki su beyaz bulanık bişey oldu, demekki yine de kalıyor deterjan kalıntısı.
evet güzel oldu canım... ben birde program indirdim üzerinde oynamalar yapıorum. belki bir albüm bastırırım...
Teşekkür ederim kızlarçok koymuşsundur canım ben az koyuyorum kalmıyo bişi
Mrb tatlı kız tebrik ederin,nasıl gidiyor,neredensin, kime gidiyosnnbende izmirdenimmm :)
Guzel olmus canim bende yaptim da daha tulumunu bitirmedim bitsin paylasicam bendeKızlar nihayet hastane odası için lohusa terliği yapabildim, çok mu gelin işi olmuş yaPijamayı geceliği almadığım için daha beyaz yapayım hepsiyle uyumlu olur didim ama sizce nasıl?
Yok tatlım merak ettim, belki aynı hastaneye gidiyoruzdur vs vsBen varım
Bişey mi lazım canım ?
Ellerine sağlık cok guzel olmus.bende beyaz böyle sade birsey yapmayı dusunuyorum.Kızlar nihayet hastane odası için lohusa terliği yapabildim, çok mu gelin işi olmuş yaPijamayı geceliği almadığım için daha beyaz yapayım hepsiyle uyumlu olur didim ama sizce nasıl?
Oyy seninki daha minnoş olmuş vallahi, hala içime tam sinmedi benimki gelin terliği gibi oldu :)) Seninki daha lohusamsı olmuş daha minnoşşşş
cümlemizin :=)Simdilik enerjim var insaAllah isleri halletmeye bana yeter :) saglikla büyüsün icinde prensesin.
Canim malzeme bbaktim ama çerçeveden bulamadimÇok pahalı canımmm 10tane alsan 40-50tl yapar senin 50tanesi için alcağın malzemeler snca okadar tutar ztn
Ellerine sağlık cok guzel olmus.bende beyaz böyle sade birsey yapmayı dusunuyorum.
Canim 2 liraya yapan link verirmisin bende bundan yapmak istiyorum ama malzeme bulamadimGünaydınnnAhseninannesi instagramda sadece yapıp satanlar var süslemeden ben de bu çerçeveyi çok beğendim tanesini 2 liraya yapıyorlar sonra sen nasıl istersen öyle süsle bi çerçeve daha var bunun ebatları çok büyük onu da 1.10 liraya bulut tasarım modabulutu bunlara bi bak derim:) @eymentaa iyi haberler ver inşallahhhh
Canim malzeme bbaktim ama çerçeveden bulamadim
Canim link açılmadı patikli çerçeveden almak istiyorumCanım o çerçeveden mi almak istiyorsun? Bak burda sabun yapanlar grubu var satıyorlar çok uygun fiyatlara sabun ve kokulu taş kalıplarını
https://www.kadinlarkulubu.com/sabuncularburada/?fref=ts
Guzel olmus canim bende yaptim da daha tulumunu bitirmedim bitsin paylasicam bende
Canim link açılmadı patikli çerçeveden almak istiyorum
Ayyyy gerçektenmiiiyakaladim :) ben de ing ogretmenym,ilk giriste atanmistm hem de adanaya-adanaliyim da.. zoru basardkk ama ilk donemde birakip evlendm buraya geldim. ins hemen atanirsin cnm rhaatlarsn bebisinin kismeti olsun ins
Ayyy o baskılar oyüzdenmiymişşş :) benimkide dönmüş olabilir mi acaba.?salı günü gtcem bende off daha çok var yaaabu arada bebiş dogum pozısyonunu almıs. boşuna degıl o baskı hisleri
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?