2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Senin suyun niye azmis kuzum benim rahmim açık diye azmis okadarda iciyorum ayaklarının aşağıda olması ck zor valla

benim birden oldu canım, aslında suyum iyiydi ama taşınma faslı oldu ve ben çok yordum kendimi haddinden fazla yordum o yüzden azalmış suyum, ama doktor bol bol su iç dedi,deveci armutu ve havuç dedi hergün, ozamana göre biraz daha iyi canım, sende de azlık varsa armutla havuç ye canım hergün

Hollandaysa değer
Ee almancan varmıydı canım.?
Aminnn inşallahhh :)

yok cnm almancam yok hic de sevmiyorum ztn o dili oghh :)) ama burda ztn kendi dillerini konusyorlar,ogrendim iste baya ogrenmeye devam.. daha cook yolum var bnce hele de bebeyle ama onun sayesnde de kendimi gelistircem sanki

Geçer geçer al iznini keyfine bak güzelim

yok cnm almancam yok hic de sevmiyorum ztn o dili oghh :)) ama burda ztn kendi dillerini konusyorlar,ogrendim iste baya ogrenmeye devam.. daha cook yolum var bnce hele de bebeyle ama onun sayesnde de kendimi gelistircem sanki
Ayyy bende hiç sevmiorum ya almancayı , avusturyalı bi firmada çalışıorum ve içim dışım almanca oldu :))) olsun canım öğrenirsinn

Canim bebise oda yapacaksaniz biran once karar verip alin cunku mobilyalar 1 ay sonra geliyor ve 1 ayda havalanmasi gerekiyor esini biran once icraate gecir

Başlarda dedim ya beni kendine kuma alcak şişko gördü zayıflatıyo. Alıştım açlığa ben sıkıntı yok tatlım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…