- 3 Nisan 2014
- 6.862
- 4.434
- 178
- Konu Sahibi Nurbebekistiyor
-
- #43.881
Senin suyun niye azmis kuzum benim rahmim açık diye azmis okadarda iciyorum ayaklarının aşağıda olması ck zor valla
Hollandaysa değer
Ee almancan varmıydı canım.?
Aminnn inşallahhh :)
Ahhhh koçişler ahhhh4 d fotosu fena cıkmadı.
ama ısrar etmeyın atamam sonra '' nazar değer''
bir yerden hatırladınız mı bu nazar davasını?
Geçer geçer al iznini keyfine bak güzelimKızlar bende 29 haftalığım minik kızım ters dönmüş şiddetli ağrı yapıyor kasıklarıma yürümekte bile zorlanıyorum çoğu zaman bide çalışıyorum izin mi alsam acaba ne dersiniz ama 11 haftada evde geçmez ki ya üffff ne yapsam sizce
Ayyy canım çok sağol ama inanairmisin daha hicbirsey yapmadım.hiç biseyde aklımda yok henüzOy sen neler yaparsın var yaa :) Minnoş minnoş dantellerin aplikelerin var senin :)
Gaziemirdeym, çınarlıya gidiyorumMrb cnm :) bende seni tebrik ederim..karşıyakadanım ben..ege üniversitesine gidiorum sen nereye gidiosun?
Ayyy bende hiç sevmiorum ya almancayı , avusturyalı bi firmada çalışıorum ve içim dışım almanca oldu :))) olsun canım öğrenirsinnyok cnm almancam yok hic de sevmiyorum ztn o dili oghh :)) ama burda ztn kendi dillerini konusyorlar,ogrendim iste baya ogrenmeye devam.. daha cook yolum var bnce hele de bebeyle ama onun sayesnde de kendimi gelistircem sanki
Ayyy bende hiç sevmiorum ya almancayı , avusturyalı bi firmada çalışıorum ve içim dışım almanca oldu :))) olsun canım öğrenirsinn
ben de çınarlıya gidiorm canm doktorun hangisiGaziemirdeym, çınarlıya gidiyorum))) tşk ediyorumm
Aslı hanım tatlım senin.ben de çınarlıya gidiorm canm doktorun hangisi
Canim bebise oda yapacaksaniz biran once karar verip alin cunku mobilyalar 1 ay sonra geliyor ve 1 ayda havalanmasi gerekiyor esini biran once icraate gecirMerhabalar kızlar, Nasılsınız? Bayadir girmiyorum insaAllah hepiniz iyisinizdir. Odalariniz hazir galiba baxilarinizin oh ne guzel. Biz de cumartesi insaAllah modokoya gidip bakicaz . Daha bebisimin odasi boyanacak duvar kagidi istiyorum. Benim kocis ne desem tamam manasinda kafayi salliyor ama icraat yokbakalim sonumuz ne olacak
Gel kuzummmmBenide işe alsana canım sıkılıyooooo
Yok Can'ım allahtan şişmiyo tuzu kestim artık domatese tuz ekmiyorumfazla yorma kendıni
şimdi senın ayaklarında feci şişiyordur eve gelınce.
sarkıtarak oturunca fena şişiyor çünkü
Ama gride güzel durur be mavi baydı artık dimiValla kuzum, size de bir danışayım dedim. Nedense bana boşar gibi geldi
Can'ım salı günü nasipse taşınıyorum artık sonra yatarım evde son günler inşallah bu arada doğurmamHic dikkat etmiyosun kendine.biraz islerini hafiflet bence canim
Can'ım bugünlerde sanırım bebeğin saçları çıkıo eskiler öle derdi bulantı için ne derece doğru bilmiyom koca karı lafıda olabilirKızlar benim çok kötü midem bulanıyor sizinde öyle mi ? Hamileliğimin ilk zamanları gibi
Ay inanırmısın hastane çantasını bagaja koydum direk bişi olursa ıspartaya doktora giderim diyeSonra kocim basim agrio yorulmuom de sen yollarda dogurucan
Başlarda dedim ya beni kendine kuma alcak şişko gördü zayıflatıyo. Alıştım açlığa ben sıkıntı yok tatlımye kızım ya o doktora ben gönderecem domates salatalığı töbe yarebbim bir tek sende görüyorum hamile birini bu kadar aç bırakmayı.Hamilelik şekeri olan arkadaşlarım oldu ama böyle beslenmediler.Evet kısıtluydı ama aç değillerdi .Allah yardımcın olsun ne diyim doktorundan memnunsun çokta bişey demek istemiyorum ama bazen geliyolar böyle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?