2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Günaydın kızlar herkese hayırlı cumalar
Uzun zaman olmus girmeyeli umarım herkes de hersey yolundadır
Bu hafta bebek hareketlerim biraz azaldı sanki öyle sert tekmeler yok hafif arada hissediyorum. birde elimi ne zaman karnıma götürsem sağ tarafımda hep bir sertlik sanki kafasını poposunu vb. oraya dayamıs gıbı ordan vazgecmıyor. Sizde de bunu hisseden var mı? Kafam cok karıstı hep orada ve sert oluyor ve belim agrıyorsa hep sag taraf agrıyor. Bunu yasayan var mı?

Günaydın benimki nereyi isterse oraya dayıyor poposunu özellikle dün dönerken nefes alamadım. Derim yirtilacak gibiydi.poposunu dayadığı bobregim ağrıyor benim de ama hareketlerinde azalma yok sayıyor musun günlük hareketini sert olmasına gerek yok hareket etsin yeter

bende de oluyo aynısı dün bütün gün kalbimin alt tarafında bir yerde durdu orası şişti hep nerde rahat ediyolarsa orda duruolar

Hareket ediyor özellikle yemeklerden sonra ama hep aynı tarafta olması beni tedirgin etti :) Sanki oraya yerleşmiş benim miniğim. Haftaya doktor kontrolum var bakalım o ne soyleyecek. Bundan bir hafta önce takla attıgını hareketlerini o kadar bazriz hissediyordumki böyle olunca bir tuhaf geldi sanırım. Belkide aşağıya doğru artık indi. Hayırlısıyla dogsunlar ıns.

Dün kayıt için aile hekimligine gittim ne göreyim3 haftadır evdeyim 4 kilo almışım evde durmayinca kilo almıyormuşum meğer pazartesi kontrol var bakalım bu 4 kilonun ne kadarı kızıma gitmiş
Bende hızlı kilo almaya başladığımı hissdeiyorum. Sanki baya bir genişledim ve göğüslerim aniden büyüdü. tartıya cok yansımadı gibi ama korkuyorum su zamana kadar rahat 10 kilo aldım. Bundan sonra hızlı alırsın diyorlar

Herkese günaydınnnnnn

Ayy okula gitmeliyim ama heryerim agrıyo bütün gecw hiç uyuyamadm bugün de 6 saat dersm var nasl aksam olur ya

Günaydın kızlar... Bugün doktor teyzemize gidiyoruz bakalım nasılmış minnoş...
Kesin sizinde ağrıyordur ama yine de sorayım bel ağrısı... Yatakta sağımdan soluma dönemiyorum yahu... Süt peynir yoğurt desen baya baya tüketiyorum ama normal sanırım....
Bu arada çalışabilir raporu da alıcam ayyy yaklaştık sona doğru...

Günaydınnn,Normal tabi artık, maşallah sana ben pes ediyorum

Günaydınnn,Normal tabi artık, maşallah sana ben pes ediyorum
Canım mecburum bebişle daha çok vakit geçireyim, ücretsiz izne ayrılma gibi bi durumum yok maalesef ki, hem hakimim de bayan olduğu için baya anlayışlı o yüzden çalışayım diyorum bakalım...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…