2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

normal mı sezeryanmı oldunuz
Merhaba zorunlu sezaryen oldum :)

Teşekkür ederim darısı size inşallah :)
1- Eskişehirdeyim Üniversite Hastanesinde doğum yaptım ve çok memnun kaldım, doktorum çok iyiydi :)
2- Mecburi sezaryen oldum, kızım 38+2 sabahı dayanamadı geldi :) Suyum geldi evde ama sancım yoktu yarım gün beklendi sancı gelmeyince suni sancı verdiler ve maalesef açılmam olmadı, bebeğimin başında da ödem oluşmuştu, doktorumla birlikte karar verdik ve oldu :) Normal doğumu çok istiyordum, çatım da çok müsaitti ama olmayınca olmuyor, kendinizi çok şartlamayın derim, bebek karar veriyor bu işe :):) Genel anestezi ile oldum ilk 3 gün çok iyidim, sonraki bir hafta hafif ağrılarım oldu ama şöyle diyeyim 10. gün evi süpürüp silmiştim :):)
3-Ben ameliyattan çıkınca gecelik giydim, ertesi gün de lohusa pijama takımı. Yeterli oldu bana, ama tavsiyem ilk gece gecelik giyilmesi her anlamda rahat oluyor, bu arada kesinlikle sabahlık ve kalın çoraplar olmalı ve de rahat bir terlik :)
4- Ben 2 tane götürdüm ama kızım baya batırdı üstünü başını 3. yü eşim getirdi eşim en az 3 alt pijama olmalı.
5- Doğru yapıyorsunuz hemen büyüyor zaten :) Ama en çok çıt çıtlı badi lazım oluyor, ben ilk ay çoğunlukla tulum kullandım, ama alt değiştirirken alt üst takım daha rahat oluyor. ilk ay için benim 5 takım kıyafetim vardı :)

Ben de ingilizceciyim. İnşallah bekleyen herkes en kisa zamanda atanır
Bende İngilizce öğretmeniyim, haftaya cuma sıkıntı çıkmazsa çalışır raporu alcam, inşallah sıkıntı cikmazda ikinci dönem işime yarar, zaten su aralar pek çıkmasın istiyorum sardı korkular gelecek yıllar...

Belkide en rahat pozisyonu bulmustur..eskisi kadar cok.donemez.zaten.demisti doktor,yerleri daralmis minnoslarin

normal normal canım sıkıp çıkarmaya çalışma ama kesinlikle çünkü beyne sinyal gönderiyomuş erken doğuma sebep oluyomuş
Sikmadim canim bende erken dgmdan korkuyorumfarkedince korktum ama cok azdi
Ayy aksam benide doguma aliolardi ama evde oluomus kocaman bi igne vardi adam diodu 5.30 da toplantim var hadi dogur gec. Bi sandalyede oturuodum e benim sancim yokki dedim ozaman sezeryan alicaz dedi. Ama ben daha 32 haftaligim bebek alinmazki daha 8 hafta var dedim ii ozaman ben gidim 8 hafta snra goruselm dedi. Ama cok korktum. Hep pskolojik ruyalarimiz su son zamanlar bu dusuncelerden gecmiomus demekki

Sut gelmesi normal,sakir sakir gelmwdigi surece gelir diyorlar. Ne.guzel.iste demekki bebis.dogar dogmaz senin.acik.bufe sutun.tadina.varacak:)

Ben de panik atak oluyorum sanki ya bi değişik hallerdeyim korkuyom mu yoksa
kollarım uyuşuyor kalbim çarpıyor nefesim daralıyor elim ayağım boşalıyor. Havalar bulutlu ondan da olabilir bilemiyorum.

Kizlar gunaydin bugun dr kont vardi 9 da ama ameliyatta olucakmis aradilar 11.35 e kaldi. Bende gtmedi m ise evin tozunu aldim banyoyu yikadm smdi kahvaltimi yaptim evi supurucem. Bugun ayni zamanda bizim evlilik yildonumumuz 6. Yila giriyoruz ama aksam 10 dan beri oglumun hareketlerinde azalma var aksam 11 de durttum sagdan soldan az tepki verdi. Bu sabahta uyandm hic harekt etmiodu yine durtelemdm hareketlendi. Az oncede biraz oldu ama dun yada oncekiler gbi deil. Korktum acikcasi kotu kotude ruyalar gordum. Sabah esim surat ifademden anladı yokmu hareket dedi yok dedim. Kac kere aradi aklim sizde die o ara hareket var dedim hem olmustu hemde o daha cok evhamli die. Dr da kotu bisiyle karsilasicam die cok korkuyorumsabah 6dan beri dua ediyorum Rabbim e beni bununla sinama die. Saat 11.30 olsada gorsek oglumuzu

hayrolsun canım

Bende toplam 10 kilo almış oluyorum 4 kiloyla birlikte çok değil aslında

canım yaaaa gönlünü ferah tut, inşallah her şey yolundadır. iş yapma bence yat dinlen, bir bardak süt iç yada meyve suyu, tatlı bir şeyler ye sonra uzan, bak bakalım 2 saat içinde kaç kere hareket edecek dr gittiğinde de bilgi verirsin iki saatte şu kadar hareket etti diye

Ben de panik atak oluyorum sanki ya bi değişik hallerdeyim korkuyom mu yoksa
kollarım uyuşuyor kalbim çarpıyor nefesim daralıyor elim ayağım boşalıyor. Havalar bulutlu ondan da olabilir bilemiyorum.
dün akşam ben de aynı durumdaydım. panik atak mı geçiriyorum falan dedim. sonra kalktım biraz dolandım, kafamı dağıtacak şeylerle ilgilendim. yoksa her an panik atağın sınırında gibiyim.

Çok iyi bir dr canım çok şanslısın...32+1 iz bgn çok şükür...haftaya kntrolüm var peki sen?
Canım biz de 29+2 deyiz 2 hafta var aramızda siz bizden öndesiniz aslı hanım da iyiymiş 2 arkadasm da ona gidiyor cok memnunlar ben ilk tesadüfen güngör beye gitmiştim sonra da memnun kaldm başka doktor aramadım senin doğum ne zaman canm tahmini, normal mi istiyorsun

korkma tatlım bazen öyle azalabiliyo doktora gittiğinde bize haber ver mutlaka olur mu :) evham yapma kendine

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…