- 28 Nisan 2015
- 2.178
- 1.704
- 63
- 42
- Konu Sahibi Nurbebekistiyor
-
- #43.901
Insallah canim dikkat et.artik bu saatten sonra ne geliyosa yorgunluktan basimiza geliyo.sag salim bi tasin ondan sonra gel keyfimCan'ım salı günü nasipse taşınıyorum artık sonra yatarım evde son günler inşallah bu arada doğurmam
domates de tuzsuz pek tatsız oluyor dımıYok Can'ım allahtan şişmiyo tuzu kestim artık domatese tuz ekmiyorum
domates de tuzsuz pek tatsız oluyor dımı
öyle bişi demedi. o söyleyınce ben pek soru sormadım zaten.senin minnos da pozisyonu almis ya,tekrar donebilir dedi mi doktorun?
öyle bişi demedi. o söyleyınce ben pek soru sormadım zaten.
dönmüş olması iyi mi kötü mü bilemedımtuvaletım gelmıs hissi verıyor
hakkımızda hayırlısı olsun.normal dogum icin iyi :) ama baski kotu hissettiriyordur,bana arada oluyo oy oy diye diye zor kalkiyorum ki bnmki daha kafasina gore takiliyor pozisyonlarda..ondan merak ettm,kimisi donse de tekrar degistirir fln diyo da bakalim napcaklar
Aynen bitanemmmInsallah canim dikkat et.artik bu saatten sonra ne geliyosa yorgunluktan basimiza geliyo.sag salim bi tasin ondan sonra gel keyfim
Kız domatesten tiksindim valla bu aralar brokoliye dadandım 1 ayda onu yerimdomates de tuzsuz pek tatsız oluyor dımı
Valla bravo kendin mi gidicen bisi olsa deluuuuuuuAy inanırmısın hastane çantasını bagaja koydum direk bişi olursa ıspartaya doktora giderim diye
Benimde oyle ya surekli tuvaletim var gbi oluo donmusmu demek buöyle bişi demedi. o söyleyınce ben pek soru sormadım zaten.
dönmüş olması iyi mi kötü mü bilemedımtuvaletım gelmıs hissi verıyor
Ondan sonra portlatip yersin tatlilari seni cakkkalllllKız domatesten tiksindim valla bu aralar brokoliye dadandım 1 ayda onu yerimbenim yerimede yiyin çeşit çeşit
brokolı ıyıdır; çorbası, salatası, haşlaması, yemegı, fırında. bunları denersın sıraylaKız domatesten tiksindim valla bu aralar brokoliye dadandım 1 ayda onu yerimbenim yerimede yiyin çeşit çeşit
demek ki..Valla bravo kendin mi gidicen bisi olsa deluuuuuuuaman zamanindan once olmasin allah korusun
Benimde oyle ya surekli tuvaletim var gbi oluo donmusmu demek buyarin belli olur artik
Senin bwbis.ocagi bekler miray koy:))))biz de mirayi cok dusunduk ama beklemez bizim simarik prenses araligi zor cikarirama insallah zamaninda gelir.nevin ismine 2. isim alya, mira ve miray arasında kaldım, sizce hangisi güzel ?
Senin bwbis.ocagi bekler miray koy:))))biz de mirayi cok dusunduk ama beklemez bizim simarik prenses araligi zor cikarirama insallah zamaninda gelir.[/QUO
teşekkürler canım fikrin için
Ne bilim bitanem o an ne gerekiyosa onu yaparım herhalde .Valla bravo kendin mi gidicen bisi olsa deluuuuuuuaman zamanindan once olmasin allah korusun
Benimde oyle ya surekli tuvaletim var gbi oluo donmusmu demek buyarin belli olur artik
Emeydin kızKizceler 2 gundr sol gogsum aciodu bi baktim ki az sut gelmis normalmidir ki
Aynen zaten 1 ay geçer ölebrokolı ıyıdır; çorbası, salatası, haşlaması, yemegı, fırında. bunları denersın sırayla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?