- 24 Kasım 2014
- 3.165
- 1.870
- 133
- 44
- Konu Sahibi Nurbebekistiyor
-
- #45.001
Yaşa kız sen izin verdiysen yerimmmmmm :)Oyyy yavrummm kiyamam ye kiz ye sonra limonlu yogurt yersin
Çok güzeller tatlımmm güle güle kullansın prenses :)
Bizim odamızın takımı little princess uyku setide öle kokulu taşlarıda
Bu çok uyumlu olurmuş bizim odamıza da
İstediği bi yemek yapmış adını yazmıo canımız istemesin diye. Ne sapıksın ne geldi aklınaKız eşini nasıl ödüllendirdin çok merak ettim
Hımmmmm yazık adamlara ya bi keke tav olcak durumdalarHahahah canim yaaa uzun zamandir kek istiodu cani yapamamistim onu yaptim. Basi agriodu uyuodu kokuya uyandi optu optu beni
Ohhh ne guzel 32 de cikicaksin dimi. Dogumdan snra dvm etmicekmisin canim
Valla hiç düşünmemiştim yemek olacağını, dervişin fikri neyse zikri de odurİstediği bi yemek yapmış adını yazmıo canımız istemesin diye. Ne sapıksın ne geldi aklına
Ayyy kızlarrr buna bayıldımmmm :))
Arkadaşım bu beşikten verdi bana ama iç kısmı berbat durumda bende içini alcam, bu nasıl sizce biraz pahalı ama çok beğendim yaaa
http://m.n11.com/aybi-baby-besik-uyku-seti-little-princess-P78701036
Kız bütün hamişler ev taşımak için doğurmadan 1 ay önceyi mi bekledinizKuzum 1 haftalik yillik iznim kalmisti onu kullancam haftaya.sonrada doktor 2 hafta rapor yazacak.agrilarim cok oldugu icin istirahat dedi.32.haftadan sonrada direk izne cikicam zaten.rahime dogru anormal agrilarim oluyor 1hafta 10gundur.igneler batiyo resmen.bu halde nasil ev tasicam oda mechul.dogumdan sonra ucretli ucretsiz tum izinlerimi kullanip geri dönerim artik beni alirlarsa
Ben de bir aksilik olmazsa aralığın ilk haftası taşınacağım. Allah kolaylık versin hepimize.Kız bütün hamişler ev taşımak için doğurmadan 1 ay önceyi mi beklediniz
Yani karyolanın ölçülerine göre yaptırıyorsun öyle mi? Yatakla katyola arasında 10 ar cm farkediyo e sanki bunu içeriye takacağımız için yarak ölçüsüne göre olması daha mantıklı diil mi? Ben instagramda mybabyhome da yaptırmayı düşünüyorum modeli de ekliyorum. Sen nerde yaptırıyorsun?Canım benim beşşiğimin ölçüsü 80_1.40 ben baş kısmına ve parmaklıklı kısmına yaptırıyorum diğer tarafımızda kapitone var ayak kısmınada gerek yok diye yaptırmıyorum.hazır takımlarda 40 yada 45 cm oluyomuş korumalıkların boy uzunluğu en uzunluğuda beşşiğe uygun 80_1.40 olucak.ben instagramda yapan biyer buldum makinalarının bakımda olduğunu sipariş almadığını söyledi yaşadığım şehirdede çok ucuk fiyatlar söylediler bir nevresim takımı 2 korumalık için malzemeler hariç 500 tl isteyen bile oldu şimdi çok uygun fiyata yapan buldum bu hafta içi teslim alıcam inşallah gönlüme göre olmuştur sen nereye yaptırıcaksın
Hahahah canim yaaa uzun zamandir kek istiodu cani yapamamistim onu yaptim. Basi agriodu uyuodu kokuya uyandi optu optu beni
Ama baksana son cümlesineİstediği bi yemek yapmış adını yazmıo canımız istemesin diye. Ne sapıksın ne geldi aklına
Kız bütün hamişler ev taşımak için doğurmadan 1 ay önceyi mi beklediniz
Nasıl taşınıyonuz ya biz bi komidini diger odaya taşidık içini boşalttim falan bir gunümü aldıEvet ya bizim ocak annelerinin nerdeyse yarisi taşindi :)) ben avrupa yakasinda calisiyorum .erken tasinsaydim sabah aksam kopru trafigi cekicektim.bari son zamana kadar rahat ediyim diye son aya kadar bekledim ama simdide tasinmak icin yeterli gücü bulamiyorum kendimde:)))
Valla hiç düşünmemiştim yemek olacağını, dervişin fikri neyse zikri de odur
Ben 2 sokak öteye gidiom :)tasincaklarin bebisleri gezginci olcak yav
Bizim döt seninki kadar büyük değilNasıl taşınıyonuz ya biz bi komidini diger odaya taşidık içini boşalttim falan bir gunümü aldı
Nasıl taşınıyonuz ya biz bi komidini diger odaya taşidık içini boşalttim falan bir gunümü aldı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?