2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Ohhh ne guzel 32 de cikicaksin dimi. Dogumdan snra dvm etmicekmisin canim

Kuzum 1 haftalik yillik iznim kalmisti onu kullancam haftaya.sonrada doktor 2 hafta rapor yazacak.agrilarim cok oldugu icin istirahat dedi.32.haftadan sonrada direk izne cikicam zaten.rahime dogru anormal agrilarim oluyor 1hafta 10gundur.igneler batiyo resmen.bu halde nasil ev tasicam oda mechul.dogumdan sonra ucretli ucretsiz tum izinlerimi kullanip geri dönerim artik beni alirlarsa

Kız bütün hamişler ev taşımak için doğurmadan 1 ay önceyi mi beklediniz

Yani karyolanın ölçülerine göre yaptırıyorsun öyle mi? Yatakla katyola arasında 10 ar cm farkediyo e sanki bunu içeriye takacağımız için yarak ölçüsüne göre olması daha mantıklı diil mi? Ben instagramda mybabyhome da yaptırmayı düşünüyorum modeli de ekliyorum. Sen nerde yaptırıyorsun?

Eklentiler

• image.webp
    22 KB · Görüntüleme: 74
Kız bütün hamişler ev taşımak için doğurmadan 1 ay önceyi mi beklediniz

Evet ya bizim ocak annelerinin nerdeyse yarisi taşindi :)) ben avrupa yakasinda calisiyorum .erken tasinsaydim sabah aksam kopru trafigi cekicektim.bari son zamana kadar rahat ediyim diye son aya kadar bekledim ama simdide tasinmak icin yeterli gücü bulamiyorum kendimde:)))

Nasıl taşınıyonuz ya biz bi komidini diger odaya taşidık içini boşalttim falan bir gunümü aldı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…