2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

ben nevresimi beğenmedim canım yaa.o yeşil yerleri saçma olmuş hiç uymamış kombine.yastıklarını yaptırabilirsem almam boş yere.çünkü 3 tane yorgan var evde gereksiz bi tane daha almak

Hımmmmm yazık adamlara ya bi keke tav olcak durumdalar bizim evde de ben kek istiyom herif yapıyor sağolsun
Ooo senin herif marifetliymis :) bizimkide super yemek yapar ;D
Valla hiç düşünmemiştim yemek olacağını, dervişin fikri neyse zikri de odur
Hahaha benimde fikrim oda adamim agrim olur die yanasmio bana ikna edemiom
Bosver canm bebisten senden onemli deil. Ama ev tasirken yorma kendini de bebis erken gelmesin allah korusun
Ama baksana son cümlesine
Kiz opmekten ileri gitmiooooo agrim olursa die korkuo bide bebekten utaniomus askimmm yaaa

Kesinlikle oyle bazen cok ii oluo cik sen dio bazende tutuo ve ben en basta ctesileri calismak istemiyorum esim evde bana zor gelio birde ev is yoruyor demistim tmm gelmezsin demisti sonra oglene kdra dondu sonra bi hafta gel bi hafta gelmeye ama hicbiri uygulanmadi yine ctsleri calisiyorum. Ve suan hamileyim hazirlik yaptigimi bilio bi gunun bana yetmicegnide biliodur ama hamileligime cok bozulmustu kendi bilirm ben ona calisicam demistim ama smdi yari yolda dimdizlak kalsinda gorsun istende anlamio bakalim ne halt edicek.. oyle yap canim 2. Altida koy ver hemsireye

n11den aldım aslında uyku seti var onu da almak istiyom da 250 çok geldi fiyatı bu ay kredi kartını görünce eşimin dudağı uçuklayacak zaten belki sonra
Bende tactan aldim uyku setini 190 a falan geldi cok guzel vesitler var bak istersen canim

Eklentiler

• 20151108_223021.webp
    20,4 KB · Görüntüleme: 142
Sen mavi tac takicak misin gerci kirmizi da olur.. erkeklere icinde bisiler yapiyorlardi ya gormustum
Takicam canim mavi çiçekli yada mavi kurdele ortasinda buyuk incili bi tac ve terlik yapicam. :) erkeklere beyaz zibinlara mavi kurdeleden susluolar ama 3 tane hastane cikisi var gerek duymadm zaten fbyi gydircez diger birinide ebeye veririm onu gydirsin hastaneden verile duzu gydirmesin diye. Artik napalim kismet kiza insallah

Olsun kiz erkek evladi da her eve lazim bandi olmasa da pipisi yeter onun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…