- 24 Aralık 2013
- 677
- 906
- 103
- Konu Sahibi Nurbebekistiyor
-
- #45.041
Yok henuz almadim242 9 parça canım sen aldın mı?
Ye canimmmm ye sen 8 aydir hakettin bu aniii :)Yaşa kız sen izin verdiysen yerimmmmmm :)
Yazdim artik cok gecİstediği bi yemek yapmış adını yazmıo canımız istemesin diye. Ne sapıksın ne geldi aklına
Ooo senin herif marifetliymis :) bizimkide super yemek yapar ;DHımmmmm yazık adamlara ya bi keke tav olcak durumdalarbizim evde de ben kek istiyom herif yapıyor sağolsun
Hahaha benimde fikrim oda adamim agrim olur die yanasmio bana ikna edemiomValla hiç düşünmemiştim yemek olacağını, dervişin fikri neyse zikri de odur
Bosver canm bebisten senden onemli deil. Ama ev tasirken yorma kendini de bebis erken gelmesin allah korusunKuzum 1 haftalik yillik iznim kalmisti onu kullancam haftaya.sonrada doktor 2 hafta rapor yazacak.agrilarim cok oldugu icin istirahat dedi.32.haftadan sonrada direk izne cikicam zaten.rahime dogru anormal agrilarim oluyor 1hafta 10gundur.igneler batiyo resmen.bu halde nasil ev tasicam oda mechul.dogumdan sonra ucretli ucretsiz tum izinlerimi kullanip geri dönerim artik beni alirlarsa
Kiz opmekten ileri gitmiooooo agrim olursa die korkuo bide bebekten utaniomus askimmm yaaaAma baksana son cümlesine
Tesekkur ederiz cnmben bayildim bunlara
Cicekliyi gydir cok kokosss yaaaUstunde taslar var tam belli olmuyor :) hangisini foto cektirirken giysin acaba..benim pijamam da somon rengi takim olalim istiyorum :)
Kesinlikle oyle bazen cok ii oluo cik sen dio bazende tutuo ve ben en basta ctesileri calismak istemiyorum esim evde bana zor gelio birde ev is yoruyor demistim tmm gelmezsin demisti sonra oglene kdra dondu sonra bi hafta gel bi hafta gelmeye ama hicbiri uygulanmadi yine ctsleri calisiyorum. Ve suan hamileyim hazirlik yaptigimi bilio bi gunun bana yetmicegnide biliodur ama hamileligime cok bozulmustu kendi bilirm ben ona calisicam demistim ama smdi yari yolda dimdizlak kalsinda gorsun istende anlamio bakalim ne halt edicek.. oyle yap canim 2. Altida koy ver hemsireyeAyyyy tam bir şerfszmiş bu adam ya pislik şey düşüncesiz insann..bırak canım ya hiçte belli etme bırakcağını kalsın ortada..ben bi kaç kere öle yaptım 2kişiye surat ifadeleri süper oluo nihahahah
Bez çantaya ayrıca koycammm bu sadece hemşireye ilk giydirirken verceğim kıyafetler canımbi tane daha alt koyayım ben en iisi
Yerim ben onuuuuu bantlarda aldinmi annesiiiiiiKokosum benim yaaa
Ben ilkini çok beğendim bibaby galiba kalitesi de çok güzel gözüküyor
Yerim ben onuuuuu bantlarda aldinmi annesiiiiii
Ayy bende ogluma mavi mi taksam naapsam :) erkek oldugu da anlasilir hevesimde kalmazEvet aldimmmm :) bidekendime lohusa taci yaptircam aynisindan takim da ona
Biz bunu aldik canım
http://mobil.e-bebek.com/kraft-london-xl-baston-bebek-arabasi_KRA-1507872
Traval almadim araba için 0 dan itibaren kullanılan oto koltuğu alicaz
Ayy bende ogluma mavi mi taksam naapsam :) erkek oldugu da anlasilir hevesimde kalmaz
Bende tactan aldim uyku setini 190 a falan geldi cok guzel vesitler var bak istersen canimn11den aldım aslında uyku seti var onu da almak istiyom da 250 çok geldi fiyatı bu ay kredi kartını görünce eşimin dudağı uçuklayacak zaten belki sonra
Takicam canim mavi çiçekli yada mavi kurdele ortasinda buyuk incili bi tac ve terlik yapicam. :) erkeklere beyaz zibinlara mavi kurdeleden susluolar ama 3 tane hastane cikisi var gerek duymadm zaten fbyi gydircez diger birinide ebeye veririm onu gydirsin hastaneden verile duzu gydirmesin diye. Artik napalim kismet kiza insallahSen mavi tac takicak misin gerci kirmizi da olur.. erkeklere icinde bisiler yapiyorlardi ya gormustum
Takicam canim mavi çiçekli yada mavi kurdele ortasinda buyuk incili bi tac ve terlik yapicam. :) erkeklere beyaz zibinlara mavi kurdeleden susluolar ama 3 tane hastane cikisi var gerek duymadm zaten fbyi gydircez diger birinide ebeye veririm onu gydirsin hastaneden verile duzu gydirmesin diye. Artik napalim kismet kiza insallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?