2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

iyi geceler kızlar,

bu gece bebek hareketlerinde biraz azalma hissettim. bunu yasayan var mı resmen sarsıyorum bı tepki versin diye :)
ama yok acile gitmelimiyim kafam karıstı evham mı yaptım bilemedım
Canim 3 gun once benmde ayniydi karnimi salladikca bi vurmustu gece boyunca 3 kere harketi olmstu. Ertesi gn gidince sordum dr a hareket onemli dedi. Ama usgde hareket ediodu. Hic durmuodu ama ben hissedememistim. Cok sukurki bidaha gecti
Dr bana cokmi yordun kendini demistim sen yordunmi kendini. Eger yormadysan git bence dr a ihmale gelmez.. o gece ne cektigimi biliyorum ve seni cok ii anliyorum. Eger hareket etmezse sabah muhakkak git

iyi geceler kızlar,

bu gece bebek hareketlerinde biraz azalma hissettim. bunu yasayan var mı resmen sarsıyorum bı tepki versin diye :)
ama yok acile gitmelimiyim kafam karıstı evham mı yaptım bilemedım
Canım tatlı bişeyler ye hemen harekete başlıyorlar... Birde bugun kendini çok yorduysan ondanda oluyor bebişlerde yoruluyor

Kızlar bazilariniz strese girmiş ben önceki kızımda da okudum bu duaları faydası olmuştur herhalde sizlerin de aklınızda olsun içinizi ferah tutun güzel şeyler düşünün bunları da okumak rahatlatabilir

Eklentiler

• Screenshot_2015-11-08-23-07-10.webp
    49,8 KB · Görüntüleme: 161
Olsun kiz erkek evladi da her eve lazim bandi olmasa da pipisi yeter onun
Hahaha yerim onun pipisini ;D rabbim hayirli evlatlar nasip etsin insallah biz istiyoruz da hayirmi ser mi düşünmüyoruz. Tabi sagliklisinida... bu arada saatler olsn canimmm gule gule kullan. Boyatmak sakincali deilmiydiki yaa organik boyami kullandın

Oooyy mis gibiler yaaa :) amin cnm hayirlisini versin rabbim.7. Aydan sonra etkisi yokmus.hayir organiklerde de kimyasal varmis bosa para verme dedi kuzenim kuafor.kolestonla boyadik.surekli hamilelere boya yapiyorlarmis.

Oooyy mis gibiler yaaa :) amin cnm hayirlisini versin rabbim.7. Aydan sonra etkisi yokmus.hayir organiklerde de kimyasal varmis bosa para verme dedi kuzenim kuafor.kolestonla boyadik.surekli hamilelere boya yapiyorlarmis.
Ben hic boyamadm sacimida gorumcem diodu ilkinde cok boyattim ona cok pismanim organiktede kimyasal varmis diye. 2. De boyatmicam kesinlikle ama dipleri napcaz 9 ay bilmiyorum diodu :) saatler olsun canikom tekrardan bende dogurayim kestircem hemen cok uzadi

Yengem hep boyadi.dipler kezban gibi yeter artik ya ins kotu bi etkisi olmaz.. hamilelige gore degisir zaten dr onermezdi ole olsa.tesekkur ederim cnm demin yazmayi unutmusum :) ben yarinda kestircem sen hurafeye mi inaniyorsun yoksa.

Icine capraz ic zibin giydirilir citcitsiz o diye dusundum.onun ustune badi onun ustune tulum.. aayy biri bizi aydinlatsin tam olarak ne lazim ebelere vermeye
Canim alt üst zaten giydirince altın beli gobegine denk gelmiyor o hastane çıkışları kocaman kocaman oluyor içinde kayboluyorlar göbek bagina zararı olmuyor bide sen ver takımı onlara onlar sırayla giydiriyorlar zaten giydirmediklerini geri veriyorlar ama herseyden 1 tane ver 1 çorap 1 şapka gibi dert etme onlar hallediyorlar 10lu hastane çıkışları var ya onu götür içinde ince battaniye oluyor bide ayrıca kalın battaniye götür onlara sarılmış geliyor zaten sen de emzirmek için hep o ince battaniye ile alacaksın kucağına hastaneler çok sıcak oluyor zaten çantana yedek koyarsin yine de ama hiç gerek kalmıyor ilk günler terlemiyor zaten aman aman da kaka yapmıyor benden bebek bezi bile almamislardi bu arada ama sen yine de çantana koy bide ilk verecegin kıyafet posetine de bi tane koy hastaneden hastaneye değişebilir

Yengem hep boyadi.dipler kezban gibi yeter artik ya ins kotu bi etkisi olmaz.. hamilelige gore degisir zaten dr onermezdi ole olsa.tesekkur ederim cnm demin yazmayi unutmusum :) ben yarinda kestircem sen hurafeye mi inaniyorsun yoksa.
İnanıyorum valla canim sacma da gelio ama kiyamiyorum. Aslinda dogum ustu kestirim diorum ama sonra ya dogruysa diorumm artik mevlude kestiririm

Tamam canim cok makbule gecti inanki tulum giydirirlerse icine usumesin diye tek alt giydirirler mi peki ole bisi de koyiimmi ayrica.bi hastane cikisinin battaniyesi bide ayrica kalin battaniye de koyayim madem..

Haklısın ben hiç boşlukları düşünmemiştim yaptıracak yeri zar zor bulunca onu akıl edemedim ama ben 4 tarafı çevirmeyeceğim için büyükte gelsede benim için problem olmaz gibi geliyo benim yaptırdığım yer başka firmalara bebek uyku seti yapan ama daha önce benim istediğim modeli hiç yapmamış küçük bi dükkan benim derdim istediğim modeli bulamamak değil rengi bulamamaktı çünkü.

Senin yaptırdığın yerde varmış istediğim renk o kadar arayıp bulamamıştım nasip artık şimdiden güle güle kullansın bebeğin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…