2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Ya kızlar benim kociş kücukken havuc kafaymış bunlarin genlerde var kızil turuncu saclı renkli gözlüler. Esim simdi kumral gerci buyudukce kayboluyo havucluk.
Ama ben istemiyorum oglum turuncu kızıl kafa olsun ya kiza yakışir eltimin bebeği öyle çok tatlı. Ama oglan çocuğu bilemiyorum bi de çilliymiş eşim bebekken
Bakalım nası bişey çıkacak.

Canim fiyati nekadar

Canim suslu tulumunun fotosunu atabilir misin ben henuz karar veremedim ona fikir olmasi acisindan....:)

Ustunde taslar var tam belli olmuyor :) hangisini foto cektirirken giysin acaba..benim pijamam da somon rengi takim olalim istiyorum :)

Eklentiler

• IMG_20151108_211405.webp
    18,8 KB · Görüntüleme: 128
  • IMG_20151108_211429.webp
    22,4 KB · Görüntüleme: 120
  • IMG_20151108_211209.webp
    20,9 KB · Görüntüleme: 124
  • IMG_20151108_211118.webp
    20,9 KB · Görüntüleme: 111

mantıklı canım ya bende eşimle konuştum seninkinden alabiliriz :)))

Ayyyy tam bir şerfszmiş bu adam ya pislik şey düşüncesiz insann..bırak canım ya hiçte belli etme bırakcağını kalsın ortada..ben bi kaç kere öle yaptım 2kişiye surat ifadeleri süper oluo nihahahah
Bez çantaya ayrıca koycammm bu sadece hemşireye ilk giydirirken verceğim kıyafetler canım bi tane daha alt koyayım ben en iisi

Ben çok yaşıyorum bu durumu, ama elimi aç kapa yaptığım da geçiyor, doktorum da normal olduğunu söyledi, ödemden kaynaklaniyorMuş, cok tuzlu yiyince artıyor. ..
Kardeşimin bana vereceği oyuncakları nasıl dezenfekte ederiz derken iyi oldu bu fikir...

Kızlar bu arada biberon almayan varsa aventin natural biberonu e bebekte indirime düşmüş , ikilisi daha hesaplı haberiniz olsun

Slm kizlarr benim kuzunun hareketleri bu hafta sanki biraz yavasti cok oynasmadi randevum cumartesi nasil beklicem bilmiyorum keyfimi yokk?? Yoksa yerimi kuculdu??? Oofff zor gunlerrr

Nasıl taşınıyonuz ya biz bi komidini diger odaya taşidık içini boşalttim falan bir gunümü aldı

Hahaha sorma kuzu valla nasil gözümde büyüyo anlatamam.bi tasinma sirketi tutucam.herseyi kendileri paketleyip yerlestiriolar.ama yinede ister istemez yorulacam artik yapcak bisey yok:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…