- 2 Mart 2015
- 2.801
- 2.688
- 108
- Konu Sahibi Nurbebekistiyor
-
- #45.021
Dötümü kıskanmaBizim döt seninki kadar büyük değil
Ben taşinsam yaza giderim kız şimdi odadan odaya zor gidiyomAllah iyiligini versin :)) anaamm alekta dhaa yeni sen 5odali ev bakiodun kiz :)) uf ama dubleks yoruyor insani,bnmki de oyle bak benden demesi hee
Canim fiyati nekadarYani karyolanın ölçülerine göre yaptırıyorsun öyle mi? Yatakla katyola arasında 10 ar cm farkediyo e sanki bunu içeriye takacağımız için yarak ölçüsüne göre olması daha mantıklı diil mi? Ben instagramda mybabyhome da yaptırmayı düşünüyorum modeli de ekliyorum. Sen nerde yaptırıyorsun?
Canim suslu tulumunun fotosunu atabilir misin ben henuz karar veremedim ona fikir olmasi acisindan....:)
Aslında biz travel sistem bakıyorduk satıcı bu aklı verdi puseti elde taşımak çok zor ben tasiyamiyorum içinde bebek varken taşıyabilir misin dedi banatabi ben hik mik oldum.bosuna 500 lra buna vereceginize 0 aydan kullanilan oto koltugu alın dedi.
Ayyyy tam bir şerfszmiş bu adam ya pislik şey düşüncesiz insann..bırak canım ya hiçte belli etme bırakcağını kalsın ortada..ben bi kaç kere öle yaptım 2kişiye surat ifadeleri süper oluo nihahahahAyy sorma yaa ben suslemek istiyorum artik bukadr oluo :)
Canim bence yeterli sen ayrica hazfladigin cantaya koy bikactane 4 tane filan cunku ilk dogduklarnda cok batiriolarmis. Hastane genelede sicak olur ama bebekte anne karninda yuksek sicaklikta, dogunca usuyebilir. Istersen hemsireyede alt bitane fazladan ver giydirmezse verir sana. Usumesin bacaklari kizcenin... bende hic gitmek istemiyorum canim. Bide adama acayip gicik oluyorum dengesiz bi gun ole bi gün boyle... isi kurarken kapidan gelip alirdi tabi diplomam lazimdi ctsi numuneci cocuk aradi sen birak ben gelemiyorum dedi. Adam pc deki okeyini birakip beni birakamadi tam 5.30 a kadr bekledim hadi demesini. Snra aradm esimi gel beni al dedim. Buda duydu ii aksamlar dedim aa gidionmi dio serfsz... snra esim geldi suratina bakmadan bindim arabaya esimde slm vermedi. Ve kesin karar dogumdan snra donmicem diplomamida aldim dosyadan bulsun bakalim isi bileni ne halt edecek. Oyuzden hic canim gidip calismak istemio inanki
Dimi yaa bayıldımmm :) bizim odamızın konseptide little princess çok uyumlu olcakk :))Cok güzel sweetcim pofuduk pofuduk gorunuyor:)
Kızlar sabah uyandığımda ellerimde ve bileklerimde ciddi uyuşukluk ve güç kaybı oluyor üstelik bu saat oluyor açılır diyorum açılmıyor böyle bişey yaşayan var mı içinizde gerçi yarın konturolum var ama sanki biri ellerimin kollarımın dermanını almış gb
Kardeşimin bana vereceği oyuncakları nasıl dezenfekte ederiz derken iyi oldu bu fikir...
Ben alcamm sanırımm yaaa :) al sende al kuzucum çok hoş yaa içimizde kalmasınnnaynen yaa keşke b u kadar pahalı olmasa.ben de diğerini alcaktım işte : (
Ben ilkini çok beğendim bibaby galiba kalitesi de çok güzel gözüküyorUstunde taslar var tam belli olmuyor :) hangisini foto cektirirken giysin acaba..benim pijamam da somon rengi takim olalim istiyorum :)
242 9 parça canım sen aldın mı?Canim fiyati nekadar
Nasıl taşınıyonuz ya biz bi komidini diger odaya taşidık içini boşalttim falan bir gunümü aldı
Dimi yaa bayıldımmm :) bizim odamızın konseptide little princess çok uyumlu olcakk :))
Ustunde taslar var tam belli olmuyor :) hangisini foto cektirirken giysin acaba..benim pijamam da somon rengi takim olalim istiyorum :)
Saol canımmm inşallahh :)Güle güle uyusun büyüsün kuzucugun :)
Doğum yaptıktan sonra yapılacak heralde abooo pis pis kokarYemeklik ku ru soğanı kabuklarıyla ikiyi kes ayır birbirine sürttür, ve gögüs uclarına koy, sütyeninin içinde kalsınlar bi gece.. Ertesi gün yine yap...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?