- 12 Ekim 2012
- 1.007
- 586
- 123
- Konu Sahibi Nurbebekistiyor
-
- #45.101
İşin aslı ben sadece zıbınları ütülücem. Bit gibi şeyler uyuz olurum ikiz doğurrum walla
Maşallah maşallah canım bebişeee
Kız bide senin ikizmaşallah kız hamarat seni
36. Hafta başlicam ben inşallah
Çok güzel canım Gülegüle kullanın
Kız bebiş kıyafetleri renk verirmi ki yaaadışarıdamı kurutacaksın yoksa içeride mi canım
Ama bebiş kıyafetlerinin renk vermemesi lazımdışarıdamı kurutacaksın canım içerde mi.
Ben 73 olmuşum80 i gözden çıkardım
Vitamin kilo mu aldırıyor yaaa
Maşallah maşallah bebişe canım
40 ından sonra kullanırız ya
Ellerine sağlık canım epey detaylı olmuş Güle güle giysin bebişpeki içerde mi kuruttun kıyafetleri
Tesekkur ederim kizlar. Gozlem altinda tutlmak iyi tabi.. Bebisler icin dayancaz artik. Surekli aclik tokluk sekerime bakiyorlar. Tokluk 142 cikmisti o yuzden yatirdi doktorum aslinda cok degil gibi ( kendimi teselli ediyorum) ama tabi doktorun karari.... Ben burda 3 gunde 5 kilo veririm heralde yemeklerini yiyemiyorum( tokluk sekerim aclik sekere gore daha dusuk cikiyo bu yuzden:))))
benim dr saç boyatmaya acayip karşı, herşeye izin var ona yok, daha sormadan ilk muayenede söyledi. hoş bana zaten endokrin uzm.da boyayı hatta boya yapılan yere girmemi yasakladı çünkü tsh ım düşük, artık doğum sonrası tsh değerime göre karar verecek tedaviyedr izin vermedi mi?
al o zaman hem güleyim hem oynayayımKiz hep aglayip durma bebisi uzceksin
hadi yaa benim de 31'de 1700 dedi, 29'da 1460 dı zayıf die düşündümyok ya ne zayıfı benimki de 31+2 de 1680gr dı dr çok iyi, 1 hafta önde dedi
amin cnmGünaydın kızlaaar, herkese musmutluu haftalar..Haftasonu kızımın kıyafetlerini ütüledik, dolabına yerleştirdik, ben baya eşyası var sanıyodum, dolabına yerleştirince küçücük kaldılar sankiii bebişimi o kıyafetler içinde, o odada yatarken hayal etmesi bile o kadar güzel kii, Allah herkese bu duyguları yaşamayı nasip etsin..
benim dr saç boyatmaya acayip karşı, herşeye izin var ona yok, daha sormadan ilk muayenede söyledi. hoş bana zaten endokrin uzm.da boyayı hatta boya yapılan yere girmemi yasakladı çünkü tsh ım düşük, artık doğum sonrası tsh değerime göre karar verecek tedaviye
32 de 1800 olması lazımmış benim dr öyle demişti. seninki tosun bebek seviyor herhaldehadi yaa benim de 31'de 1700 dedi, 29'da 1460 dı zayıf die düşündüm
Sekersiz meyve ne var ki.ben sut iciyorum aksamlari o cok yukseltiyor ama onun ikamesi ne olabilir ki. Aslinda tatli bisiy yemiyorum 3 gundur ama, normal.yediklerim bile yukseltiyor mesela patates salatasi:)))
benim tsh hamilelik öncesi yapılan tahlillerde düşük çıkmıştı, dr o zamandan yasaklamıştı. yani hamilelikle ilgili değil. hamilelik boyunca da endokrin uzm takip ediyor durumumubenimki de hiç ilaç felan vermeyen bir tip.. hatta folik asit bile içme dedi. ama bu ay kendiliğinden boyat artık saçlarını dedi. benim çevremde herkes boyattı valla inş bişi olmaz :) hamileliğin durumuna göre de değişiyor tabi.tsh a ne etkisi varmış ki boyanın?hamile kuaförler var akşama kadar boya yapıyor...
önemli olan bebişin kilosunun ne olduğu, senin az almanın hiç bi zararı yokKızlar ben 2 buçuk kilo aldım sadece. Bu aya göre çok mu az. Bebeğin kilosu normal dedi doktor
yok ya doktor zayıf demedi zaten benim bir arkadaşmla aynıyız onun bu haftada 1 kg gelmişti kızı, ondan öyle düşündüm demek ki normalmişşş32 de 1800 olması lazımmış benim dr öyle demişti. seninki tosun bebek seviyor herhalde
ben bu ay hiç kilo almamışım yaaKızlar ben 2 buçuk kilo aldım sadece. Bu aya göre çok mu az. Bebeğin kilosu normal dedi doktor
Hay maşallah daha ne olsun annesi sen minoşun tosuncukhadi yaa benim de 31'de 1700 dedi, 29'da 1460 dı zayıf die düşündüm
Tsh ile ne alakasi varmış acaba.? Ben de saçimi kestirip boyatmak istiyorummmm... boyatma konusunda kararsızım ben de ama ihtiyacim var ya uffbenim dr saç boyatmaya acayip karşı, herşeye izin var ona yok, daha sormadan ilk muayenede söyledi. hoş bana zaten endokrin uzm.da boyayı hatta boya yapılan yere girmemi yasakladı çünkü tsh ım düşük, artık doğum sonrası tsh değerime göre karar verecek tedaviye
yok ya doktor zayıf demedi zaten benim bir arkadaşmla aynıyız onun bu haftada 1 kg gelmişti kızı, ondan öyle düşündüm demek ki normalmişşş
çok fena moral oluyor.bugün kendimi güzel hissediyorumTsh ile ne alakasi varmış acaba.? Ben de saçimi kestirip boyatmak istiyorummmm... boyatma konusunda kararsızım ben de ama ihtiyacim var ya uff
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?