2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Canım evet renk vermemesi lazım, zaten 30 derecede yıkanıyor ama ben riske atmak istemedim yine de..

Canım 142 çok yüksek diil sanki yaa, benim de arada yükseldiği oluyor, doktor da bakıyor sonuçlarıma ama hiç hastaneye yatırmaktan bahsetmedi bana, korktum şimdi ben de yaa demek ki çok dikkat etmek lazım, arada kaçamak yapıyodum ben ama

dr izin vermedi mi?
benim dr saç boyatmaya acayip karşı, herşeye izin var ona yok, daha sormadan ilk muayenede söyledi. hoş bana zaten endokrin uzm.da boyayı hatta boya yapılan yere girmemi yasakladı çünkü tsh ım düşük, artık doğum sonrası tsh değerime göre karar verecek tedaviye

Günaydın kızlaaar, herkese musmutluu haftalar.. Haftasonu kızımın kıyafetlerini ütüledik, dolabına yerleştirdik, ben baya eşyası var sanıyodum, dolabına yerleştirince küçücük kaldılar sankiii bebişimi o kıyafetler içinde, o odada yatarken hayal etmesi bile o kadar güzel kii, Allah herkese bu duyguları yaşamayı nasip etsin..

amin cnm

benimki de hiç ilaç felan vermeyen bir tip.. hatta folik asit bile içme dedi. ama bu ay kendiliğinden boyat artık saçlarını dedi. benim çevremde herkes boyattı valla inş bişi olmaz :) hamileliğin durumuna göre de değişiyor tabi.tsh a ne etkisi varmış ki boyanın?hamile kuaförler var akşama kadar boya yapıyor...

Sekersiz meyve ne var ki.ben sut iciyorum aksamlari o cok yukseltiyor ama onun ikamesi ne olabilir ki. Aslinda tatli bisiy yemiyorum 3 gundur ama, normal.yediklerim bile yukseltiyor mesela patates salatasi:)))

Patates yasak canım, yağlı veya yağsız hiçbir şekilde yemeyeceksin dedi bana diyetisyen

Kızlar ben 2 buçuk kilo aldım sadece. Bu aya göre çok mu az. Bebeğin kilosu normal dedi doktor

benim tsh hamilelik öncesi yapılan tahlillerde düşük çıkmıştı, dr o zamandan yasaklamıştı. yani hamilelikle ilgili değil. hamilelik boyunca da endokrin uzm takip ediyor durumumu

Tsh ile ne alakasi varmış acaba.? Ben de saçimi kestirip boyatmak istiyorummmm... boyatma konusunda kararsızım ben de ama ihtiyacim var ya uff

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…