- 25 Ağustos 2011
- 1.411
- 91
- 108
- Konu Sahibi Nurbebekistiyor
-
- #45.141
Degil gibi ama yatirdi iste halada burdayim. Cok skldim. Dikkat edince en yuksek 136 cikti tokluk sekerim. Hormon icin kan testi de yapildi onun sonucunu bekliyorum bakalim. Valla o kadar dengesiz bisey ki yedigin her lokma onemli.. Birde tek kaliyorum yalnizliktan strese girdim iyice
Kızlaaar bu arada facebook'da 2016 Ocak anneleri diye bir grup buldum, katılın siz de mutlaka, çok güzel sohbetler oluyor, hem birbirimizi daha yakından tanımış oluruz..
https://www.kadinlarkulubu.com/1657347847868270/
bende bakayım bari canım çok saol :)Bebeğim bim de hakmarda a101 gibi yerlerde de var. Hasta bezi yazıyor üzerlerinde ben netten aldım, kargo ücretsiz olsun diye ekledim onu da pakete daha uygun fiyata gelirse oralarada bak derim.
bende bakayım bari canım çok saol :)
mavi turuncu renkleri falan var da bir orta boy bide gece boy falan yazıyo hangisi daha ii olur ki acaba?
Merhaba,Kızlar sezaryan olacaklarin da hasta bezi almaları şart mı? Çevrenizde varmi sezaryan olup hasta bezi kullanan ya da kullanmayan
Sabunlu suyla yıkatsın, yoksaki o gögüs ucu acısı var ya, berbat bişi...Doğum yaptıktan sonra yapılacak heralde abooo pis pis kokarn
2 saat çok uzun değil mi.. iyi ki bozulmamış kıyafetler30 da canim.ama 2 saatlik programdi.gerci esim yikadi.ben anlamam camasir makinesindeno cok titiz camasir konusunda birsuru deterjanlari var degisik degisik.bana kalsa tek program uzerinden calistirir dururum.bulasik makinasinda oyle yapiyorum.
Banada oyle geldi yaa aslinda bidaha soyleyimde daha kisa bisey bulsun.sadece hastane cikisim biraz kuculmus geldi.oda irganikdi güyaaa2 saat çok uzun değil mi.. iyi ki bozulmamış kıyafetler
Banada oyle geldi yaa aslinda bidaha soyleyimde daha kisa bisey bulsun.sadece hastane cikisim biraz kuculmus geldi.oda irganikdi güyaaa
Benim tsh gebelikte yuksek çıktı ilaç kullanıyorum düşük olması için. normalde değerlerim normaldi.eğer doğum öncesi tsh düşüklüğü ile ilgili bi sıkıntınız yoksa değerleriniz normalse tsh ınızı düşürmez.
Hımm sezaryen olması bişeyi değiştirmiyo yani. Ayy ben alıp hastane cantama koycaktım annem gerek olursa heryer eczane alma dedi... Aslında pahalı bişey de değil almak mantıklı geliyor bana daBebişim 5 ay önce görümcem oldu, hem bebek bezini ped gibi kullandı hemde hasta bezi kullandı. İlk günler özellikle çok kanama oluyormuş. Ben can pedin 8'lisini aldım ihtiyaç duyarsak gene alınır diye büyük paket almadım.
Yok canim 30 da yikadi gordumde.program uzundu bide devir yuksekdi onla alakali olabilir belki cokda anlamiyorm ama.kiri pisi yok sonucta cok uzun yikamaya gerek yok.dogduklarinda bike pek bi kiri olmayacak kaka ve sut disinda.dedigin gibi organik oldugunu sanmiyorum bende.zatende cok pisman oldum.kiz cocuguna daha cicicli bicili bisey lazim.idil babyde begendim bi tane onu alacam yenidençokta gerekli değil gibi geldi bana o kadar uzun süre ama. bozulur diye korktum ben en kısada yıkadım. yetersiz mi gelmiştir? organik felan palavraymış ya organik olması için kesinlikle üstünde şekil olmaması gerekirmiş ve fiyatı da çok yüksekmiş gerçekten organik olanların.pamuklu olduğu için çekmiş olabilir.bende sırf pamuklu ve boyasında en az kimyasal kullanılanlardan aldım bozulmadı. 30 dan yüksekte mi yıkadı acaba?
Anladım canım cvp in teşekkürler ben de kan sulandırıcı kullanıyorum zaten kafamı karıştıran da o.. Bu durum bünyeden bünyeye de değişiyor sanırımMerhaba,
ben 4 yıl önce sezeryan oldum.
en büyük boy pedler yeterli oldu.
çok fazla bir kanama olmadı.
yani adetin ilk günü gibi, ki ben 250 gün kan sulandırıcı iğne olmama rağmen fazla kanamam olmadı.
hasta bezi iki tane koymuştum çantaya ama, ihtiyaç kalmadı.
Bu ay değil bnm. Toplam 2 buçukben bu ay hiç kilo almamışım yaa
güüüünaaaayyyydıııııınnnn. ben şu facebooktaki gruba katıldım ama doğru yere mi katıldım bilmiyorummm.
mide bulantılarım başladı çok hafif olduğu için etkilemiyoda. mide yanmalarım çoğaldı. huysuz bacak sendromum bütün hızıyla devam ediyor ve sanki yeni hamileymişim gibi çoooook duygusalımonun dışında hareketliyim işten güçten yorulmuyorum ama psikolojik olarak git gide kötüye gidiyo gibi hissediyorum. varmı benim gibi olaaaaan
güüüünaaaayyyydıııııınnnn. ben şu facebooktaki gruba katıldım ama doğru yere mi katıldım bilmiyorummm.
mide bulantılarım başladı çok hafif olduğu için etkilemiyoda. mide yanmalarım çoğaldı. huysuz bacak sendromum bütün hızıyla devam ediyor ve sanki yeni hamileymişim gibi çoooook duygusalımonun dışında hareketliyim işten güçten yorulmuyorum ama psikolojik olarak git gide kötüye gidiyo gibi hissediyorum. varmı benim gibi olaaaaan
evet canım gece daha ii olur ona bakaımda ona göre alaım .. saol kuzummmm :)Bence gece al iyice emici olur diye düşünüyorum bebeğim. Renklerini görmedim. Beden olayı olanlar var dikkat et üzerini oku.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?