- 8 Mart 2015
- 2.420
- 2.620
- 78
- 34
- Konu Sahibi Nurbebekistiyor
-
- #45.121
Canım rahimde mi yoksa vajinanın dış taraflarında mı çıkmıştı. Aynısı bende de olmuştu yakıldı hemen ve 3 aşı yapıldı. Her yıl smear testi yaptırıyorum. Benimki dıştaydı ve maalesef virüsü yanlışlıkla bir kızın jiletinden kaptım5 yıl önce
saç boyası tsh hormonlarına etki mi ediyor yani? ne enteresan.. anneme de boya yapıyoruz tsh ı düşük de.. ondan soruyorumbenim tsh hamilelik öncesi yapılan tahlillerde düşük çıkmıştı, dr o zamandan yasaklamıştı. yani hamilelikle ilgili değil. hamilelik boyunca da endokrin uzm takip ediyor durumumu
Boyattin mı sen de? Ya benim karameldi diplerden koyular geldi sabrettim sabrettim daha da sabredemiyorum artik canımı sıkıyor. Ama zararliysa yapcak bişey yokçok fena moral oluyor.bugün kendimi güzel hissediyorum
evet öyleymiş benim gittiğim endokrin uzmanı kesinlikle boyatmıcan hatta boya kokusu dahi solumayacaksın dedi. siz de annenin dr bi sorun isterseniz.saç boyası tsh hormonlarına etki mi ediyor yani? ne enteresan.. anneme de boya yapıyoruz tsh ı düşük de.. ondan soruyorum
evet öyleymiş benim gittiğim endokrin uzmanı kesinlikle boyatmıcan hatta boya kokusu dahi solumayacaksın dedi. siz de annenin dr bi sorun isterseniz.
eğer doğum öncesi tsh düşüklüğü ile ilgili bi sıkıntınız yoksa değerleriniz normalse tsh ınızı düşürmez.Tsh ile ne alakasi varmış acaba.? Ben de saçimi kestirip boyatmak istiyorummmm... boyatma konusunda kararsızım ben de ama ihtiyacim var ya uff
Degil gibi ama yatirdi iste halada burdayim. Cok skldim. Dikkat edince en yuksek 136 cikti tokluk sekerim. Hormon icin kan testi de yapildi onun sonucunu bekliyorum bakalim. Valla o kadar dengesiz bisey ki yedigin her lokma onemli.. Birde tek kaliyorum yalnizliktan strese girdim iyiceCanım 142 çok yüksek diil sanki yaa, benim de arada yükseldiği oluyor, doktor da bakıyor sonuçlarıma ama hiç hastaneye yatırmaktan bahsetmedi bana, korktum şimdi ben de yaa demek ki çok dikkat etmek lazım, arada kaçamak yapıyodum ben ama
Bende tactan aldim uyku setini 190 a falan geldi cok guzel vesitler var bak istersen canim
Kızlar sezaryan olacaklarin da hasta bezi almaları şart mı? Çevrenizde varmi sezaryan olup hasta bezi kullanan ya da kullanmayan
canım peki bu mavi olandan mı almak gerekiyor bende alaım bari bu gün :)Bebişim 5 ay önce görümcem oldu, hem bebek bezini ped gibi kullandı hemde hasta bezi kullandı. İlk günler özellikle çok kanama oluyormuş. Ben can pedin 8'lisini aldım ihtiyaç duyarsak gene alınır diye büyük paket almadım.
Kızlaaar bu arada facebook'da 2016 Ocak anneleri diye bir grup buldum, katılın siz de mutlaka, çok güzel sohbetler oluyor, hem birbirimizi daha yakından tanımış oluruz..
https://www.kadinlarkulubu.com/1657347847868270/
Günaydın kızlar, bebeğin kilo alması için ne yapmak lazım acaba 1700 gr 41 cm zayıf haftasından geride bir kaç gün
hadi yaa benim de 31'de 1700 dedi, 29'da 1460 dı zayıf die düşündüm
Bebeğim bim de hakmarda a101 gibi yerlerde de var. Hasta bezi yazıyor üzerlerinde ben netten aldım, kargo ücretsiz olsun diye ekledim onu da pakete daha uygun fiyata gelirse oralarada bak derim.canım peki bu mavi olandan mı almak gerekiyor bende alaım bari bu gün :)
Kızlaaar bu arada facebook'da 2016 Ocak anneleri diye bir grup buldum, katılın siz de mutlaka, çok güzel sohbetler oluyor, hem birbirimizi daha yakından tanımış oluruz..
Ben de katıldım gruba kızlar. Sohbet ve paylaşımlar çok faydalı gibi görünüyorKızlaaar bu arada facebook'da 2016 Ocak anneleri diye bir grup buldum, katılın siz de mutlaka, çok güzel sohbetler oluyor, hem birbirimizi daha yakından tanımış oluruz..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?