2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğim vajinanın dışında yada başka bir yerde yok, sadece 1 tane rahimin içinde var, hamile olduğum için yakılamıyor. Doğum sonrasına bırakıldı. Ve smear testinde 1 ay öncesinde yaptırdığımda çıkmamıştı. Hamileyim diyince doktor smear testi istemişti tesadüfen 1 ay sonra yapılan smear testinde çıktı

benim tsh hamilelik öncesi yapılan tahlillerde düşük çıkmıştı, dr o zamandan yasaklamıştı. yani hamilelikle ilgili değil. hamilelik boyunca da endokrin uzm takip ediyor durumumu
saç boyası tsh hormonlarına etki mi ediyor yani? ne enteresan.. anneme de boya yapıyoruz tsh ı düşük de.. ondan soruyorum

Kızlar sezaryan olacaklarin da hasta bezi almaları şart mı? Çevrenizde varmi sezaryan olup hasta bezi kullanan ya da kullanmayan

Degil gibi ama yatirdi iste halada burdayim. Cok skldim. Dikkat edince en yuksek 136 cikti tokluk sekerim. Hormon icin kan testi de yapildi onun sonucunu bekliyorum bakalim. Valla o kadar dengesiz bisey ki yedigin her lokma onemli.. Birde tek kaliyorum yalnizliktan strese girdim iyice

Bende tactan aldim uyku setini 190 a falan geldi cok guzel vesitler var bak istersen canim

ayy çok güzelmiş güle güle yatsın içinde minnoşlar.canım yorgan yastık dolu evde ondan almak istemiyom uyku setlerim de var 2 tane hem de.arkasaşım verdi yepyeni.ondan almak istemedim.ama ilerleyen zamanlarda düşünüyorum.taçtan bakayım o zaman çok hoşmuş

Kızlar sezaryan olacaklarin da hasta bezi almaları şart mı? Çevrenizde varmi sezaryan olup hasta bezi kullanan ya da kullanmayan

Bebişim 5 ay önce görümcem oldu, hem bebek bezini ped gibi kullandı hemde hasta bezi kullandı. İlk günler özellikle çok kanama oluyormuş. Ben can pedin 8'lisini aldım ihtiyaç duyarsak gene alınır diye büyük paket almadım.

Eklentiler

• Canped_Belbantli_Orta_Boy_Hasta_Bezi_9_lu__________________-600x600.webp
    25,8 KB · Görüntüleme: 48
canım peki bu mavi olandan mı almak gerekiyor bende alaım bari bu gün :)

Günaydın kızlar, bebeğin kilo alması için ne yapmak lazım acaba 1700 gr 41 cm zayıf haftasından geride bir kaç gün

hadi yaa benim de 31'de 1700 dedi, 29'da 1460 dı zayıf die düşündüm

valla benim detaylı için gittiğim doktor bebeğe gereksiz kilo aldırma sakın diye tembihledi beni.sonra büyüdüğünde kilosunu etkiler normal kilosunda olsun yeter sağlıklı şeyler yemeye bak sırf bebeğe kilo aldırcam diye uğraşma dedi.o yüzden hiç üzülmeyin.sınırın altında olmadığı sürece ya da her gittiğinizde kilo aldığını gördüğünüz sürece kafaya takmayın çok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…