2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

canlarım hepinize teşekkür ediyorumm yaa düşünmeniz yeterli bizi..
dün gece korktum biraz normalde hiç durmuo çok hareketli o beni tedirgin etti sanırım , akşam yemeğinden sonra çok hareketsizdi eşimede belli etmemeye çalıştım o çok panik olur çok kafaya takar beni daha da tedirgin eder diye.. gece uyandığımda da hareket ederdi ama yine göremedim kalktım tatlı falan yedim yine yok o yüzden sabah panik haldeydim biraz :) ama şimdi ii bebeğim hareket edio yine çok şükür :)
bugün saat 4te doktor amcamızla randevumuz var hem rapor alıcam hem kontrol bakalım napıomuş içerde bıdığımız.. belki dönmüş olabilir yukarılara vuruodu şimdi aşağılara vuruo yine :)
CRAZYBEL canım benimmm dua ediorum senin için içini ferah tut inşallahhh bebeğin içeride okadar açıklığa rağmen duruo bak buda güzel bişi.. 33 haftadasın artık inşallahh doğsada sağsalim bi şekilde kucağına alcaksın merak etme

canım dualarım seninle.minnoşu öperim.ne güzel kavuscaksınız :) bakıma ihtiyacı olcak mı küvezde peki, olur herhalde.eşin başka şehirde mi görevli?. aynı yerdeseyse yetişir sana

147 den ne öğreniliyormuş?

niye ya benim aile hekimim gel hallederiz dedi suçlu mu olcak şimdi

ayy canım kıyamam ya inş bebeğin biraz daha durur içerde

dün ben de iki gün alabildim rapor canım. haftaya pazartesi 32 olucam. doktor tereddüt etti verirken raporu,düşün daha bir hafta varken

bende iki günden fazla almıyorum hiç zaten canım.aile hekimin hiç tereddüt etmiyor ama hallederiz dedi sağ olsun bende anlamadım bakalım perş alıcam birgün. cuma da tekrar dr a gidicez.vizite alıyorum o zamanda sizde öyle yapın

bende rapor alıp bıkac gun gelmek ıstemıyorum ama bu sıfatsızın sıfatınıda cekmek ıstemıyorum. artık bı cınlıkler dusunucem bakalım

gerçi ben haftaya 32.haftamda çıkıcam doğum iznine biraz dinleneyim tatil yapayım gezeyim :))

kızlar yaa kasıklarımda bı agrı var adet agrısı gıbı bıde oramın kemıklerı acıo sankı.. smdı dr u arasam normal dıcek sancı fılan deıldır heralde dımı

gerçi ben haftaya 32.haftamda çıkıcam doğum iznine biraz dinleneyim tatil yapayım gezeyim :))
ohh gez gezz bende gezmek ıstıyorum ama burda nası gezıcem esımsız otobuse bınsem dert metro dert... yalovada olsam cıkarım yuruyerek gezınıp dururum ahh guzel memleketım ahhh kıyetını bılemedım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…