- 4 Şubat 2012
- 2.745
- 2.061
- 133
- Konu Sahibi Nurbebekistiyor
-
- #45.481
Ayyy inanmıyorum ben hala saydam bisi hayal ediyordum yavrum benm yaa bezi bile buyuk gelmis
Kızlar gunaydnnn su geldi benden yine ve kahverengi akıntı sonra baya midem bulandi belli belirsiz sancılar aralıklı sürekli lavaboya gitmeleri bebeğim ters bide biliyosnz hiç hareketini hissedemyrm artk doktoru aradım yalancı sancı dedi bekliodm dedi doğuma az kaldı doğum sancısı olrsa hemen gel dedi saniye tut dedi ayy 10kasimda doğmasın kızım babsi törende calisiyo zaten sezaryan alçak bebek ters ama doktor ne kadar içerde kalırsa okadar iyi diyo ama senin zilli çıkacak dışarı diyo kızlar dua edin @sweetgirl canım sakin ol benim 2gun hissetmedgm oluyodu ne yazıkki seninki çok az buyuyodr yer degstrmistr siz okadar ck hissediyo musunuz ya ay ck korkuyorum canlarim
147 den ne öğreniliyormuş?Canim 147 ogretmenler icinmi yoksa sgkli calisanlarda arayabiliomu..
Gunaydin canim dualarim seninle... bu bebekler nie bizi korkutuo anlamiyorum benmkide hareket etmiodu ama usg de masallahi vardi. Asagi dustukce hareketini az hissederimisiz insallah senin cimcimede iyidir iyi haberlerle gel insallah
Ayyyy canim yaaa valla senin zilli durmicak. Yaninda kimse yokmu tek misin
Ben çalışıcam canım dayanabildiğim yere kadar, zaten 2. Dönemi kapatmam 1 ay heyet gerekecek, sen şu an gidip sağlık ocağından rapor alsana 32.haftaya kadar... sonra gidebilDigi yere kadar çalışırsin.
Mat öğretmeniyim branşım gereği sürekli ayaktayim, üstelik okulum evime 60 km uzakta her gün arabayla git gel yapıyorum
Çok şahıbeli bi konu bu rapor, 32 den sonra herhangi bir yerden asla rapor kabul edilmiyor yönetmeliğe göre ama Kimi yerler kabul ediyor kimileri kabul etmiyor işte. ...
32 den sonra rapor yazan doktorda suçlu oluyor tabi bu durumda
Kızlar gunaydnnn su geldi benden yine ve kahverengi akıntı sonra baya midem bulandi belli belirsiz sancılar aralıklı sürekli lavaboya gitmeleri bebeğim ters bide biliyosnz hiç hareketini hissedemyrm artk doktoru aradım yalancı sancı dedi bekliodm dedi doğuma az kaldı doğum sancısı olrsa hemen gel dedi saniye tut dedi ayy 10kasimda doğmasın kızım babsi törende calisiyo zaten sezaryan alçak bebek ters ama doktor ne kadar içerde kalırsa okadar iyi diyo ama senin zilli çıkacak dışarı diyo kızlar dua edin @sweetgirl canım sakin ol benim 2gun hissetmedgm oluyodu ne yazıkki seninki çok az buyuyodr yer degstrmistr siz okadar ck hissediyo musunuz ya ay ck korkuyorum canlarim
Vallahi oyle oldular biz 3 boyutlu mak gore gore anlayamioruz delikanlilari :)Çoktan mıncırmalık bebişler oldular bile ama biz hala minnak bir şeyler sanıyoruz koca adam oldular teyzesi
Canim sanirim bu hamilelikle ilgili prosedurleri147 den ne öğreniliyormuş?
niye ya benim aile hekimim gel hallederiz dedi suçlu mu olcak şimdi
niye tereddüt ettiki canım sonucta rısklı bir durumun vardün ben de iki gün alabildim rapor canım. haftaya pazartesi 32 olucam. doktor tereddüt etti verirken raporu,düşün daha bir hafta varken
Canim kendini yormussubdur belki bazen oyle yapabiliyir bebisler insallah guzel haberlwrle geleceksin doktordanGünaydınnnn kızlarrr..
Dün akşam 8-9dan beri bebeğim hareket etmio
Gece 1-2kere kıpırdandı gbi ama çok taktm kafayabgn doktora gtcem dua edin bize oluymuu
niye tereddüt ettiki canım sonucta rısklı bir durumun var
Ici polarliysa iyi o zaman canim bende bakmistim mothercare de ama internetten almaya guvenemedim ayrica her ayin 15 gibi indirimler olyor mothercare deDaha gelmedi canım bekliorum ama aynısına mothercarede baktm ben içi polarlıydı
dün ben de iki gün alabildim rapor canım. haftaya pazartesi 32 olucam. doktor tereddüt etti verirken raporu,düşün daha bir hafta varken
bende rapor alıp bıkac gun gelmek ıstemıyorum ama bu sıfatsızın sıfatınıda cekmek ıstemıyorum. artık bı cınlıkler dusunucem bakalımbende iki günden fazla almıyorum hiç zaten canım.aile hekimin hiç tereddüt etmiyor ama hallederiz dedi sağ olsun bende anlamadım bakalım perş alıcam birgün. cuma da tekrar dr a gidicez.vizite alıyorum o zamandasizde öyle yapın
umarım mağazadakinin aynısı gelir canımIci polarliysa iyi o zaman canim bende bakmistim mothercare de ama internetten almaya guvenemedim ayrica her ayin 15 gibi indirimler olyor mothercare de
bende iki günden fazla almıyorum hiç zaten canım.aile hekimin hiç tereddüt etmiyor ama hallederiz dedi sağ olsun bende anlamadım bakalım perş alıcam birgün. cuma da tekrar dr a gidicez.vizite alıyorum o zamandasizde öyle yapın
ohhh yap tabi yaa :)gerçi ben haftaya 32.haftamda çıkıcam doğum iznine biraz dinleneyim tatil yapayım gezeyim :))
ohh gez gezz bende gezmek ıstıyorum ama burda nası gezıcem esımsızgerçi ben haftaya 32.haftamda çıkıcam doğum iznine biraz dinleneyim tatil yapayım gezeyim :))
çok şiddetli değilse normaldir canım ara ara benimde oluo öle çünkü korkmakızlar yaa kasıklarımda bı agrı var adet agrısı gıbı bıde oramın kemıklerı acıo sankı.. smdı dr u arasam normal dıcek sancı fılan deıldır heralde dımı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?