- 3 Mayıs 2015
- 977
- 589
- 303
- Konu Sahibi Nurbebekistiyor
-
- #45.441
Doğumdan sonra tanışma kahvaltısı düzenleyelim.Kullanmiyorum canm sorayim ozaman dr uma
Canim burda gercekten iliskler cok guzel herkesi cok seviyorum biraz bakamasam merak ediyorum keske yuzyuzede tanisabulsek biyerdr toplanio
Benimde var akıntım. Beyaz sarımtrak gibi kokusuz... Sanki arttı gibi... Geçenlerde de böyle oldu ,doktor mantar dedi fitil verei geçti bir hafta sonra gene başladı bu şekilde gelmeye.Kızlar akıntılarınız nasıl ya benim ki beyaz kremsi kokusuz geliyor sizinkiler nasıl günde 4 kere falan geliyor bu şekilde
öyle değil ben evdeyim raporluyum 10 gün ben çağırdım hatta eve kadını zaten anahtarı ben verdim ona dışarı çıkmam gerekti diye o sende kalsın demiş
Aaayy keske nerde olcak kki amaaaDoğumdan sonra tanışma kahvaltısı düzenleyelim.
en kızdığım şey evin anahtarı kaynanamlarda vardı biz evde yokken falan kafalarına göre giriyorlardı... üst katta olmalarına ragmen sürekli giriyorlardı... sen yokken girmezlerse kafalarına göre gezinmezlerse... dışarda falan kalınca onlarda bi anahtar bulunması iyi... ama sadece o kdr...kızlar size bir şey soracağım benim için önemli bir konu
eşim benden habersiz annesine bizim evin anahtarını vermiş anneside bana söyledi ben almadım kızım ihtiyacım yok falan diye benim sinir olduğum evlendiğimizde aynı olayı yaşadık ve kavga ettik bende benden habersiz böyle şeyler yapamazsın demiştim aynı olay bir daha oldu kayınvalidem evde olduğu için konuşamıyoruzda oda haberim olduğunu bilmiyor ama sinirden kuduruyorum resmen ateş fışkırıyor başımdan ne yapıyım iyi davransam bana hakaret gibi kötü davransam annesine ayıp geliyor sizin fikriniz nedir ?
Tabi gene sen bilirsin ama. 32 de yada 34 te ayrıldan bebişin üç aylıkken nisan gibi mart gibi yada haziranın başına kadar 3 ay ücretsiz izin alıp, dönem bitmeden geri dönersin yaz tatilindede maaşını alırsın geri dönene kadar bebeğin bayağı toparlanır sende yanında daha çok kalmış olursun.Kızlarrrrrrrrrrr aranızda öğretmen olup 37. Haftaya kadar çalışmak isteyen var mı?
Dayanabiliyor musunuz ? Sürekli ayaktayim sınıflar 35 kişi çok sinirleniyorum bebişim etkilenir mi ?
Bu hafta artık yoruldugumu hissediyorum
Öte yandan 37 haftaya kadar calismazsam bebiş 2 aylikken çalışmak daha zor gelecek
Sizler de durum nasıl ?
Bende alcaktim ole duydum cok rahatsizmisCok hosuma gidiyodu aldim ama cevremdekiler giymez falan diyodu hep
Ikiside var dedim yawru hafıfledı valla şurubu içince herzamankinden farklıydı valla Reflüm var zaten benim ama kendini şurubu zor yetiştirdim...Ağrı diyosun ama yanma olsa tamamda. Du bakalım geçcek mi
Kızlarrrrrrrrrrr aranızda öğretmen olup 37. Haftaya kadar çalışmak isteyen var mı?
Dayanabiliyor musunuz ? Sürekli ayaktayim sınıflar 35 kişi çok sinirleniyorum bebişim etkilenir mi ?
Öte yandan 37 haftaya kadar calismazsam bebiş 2 aylikken çalışmak daha zor gelecek
Sizler de durum nasıl ?
Cok kotuyse dayanamazsan mecbursun canim.mecbur kalininca ameliyaat bile ediyorlar bebis sapasaglam.hamilelkte kullanilan antibiyotikte vardiraynen diş hekimleri pek taraf değiller sanki, şahsen bende çekiniyorum antibiyotik almaya ama bebişe bişey olursa diye de korkuyorum
Anca oyle olur herhalde bebislerle ne tatli olurİstanbulda
Tahtaya vurma hala var mi yaben çalışmayı düşünüyorum canım.evet yorucu ama sonrası da önemli bebeği bırakıp okula gitmek istemiyorum.benim evim okula çok yakın 21 saat dersim var.derste ben de bazen yoruluyorum ama kendimi fazla yıpratmamaya çalışıyorum.son zamanlar daha da zor olacak biliyorum ama allah korusun bir sorun olmadığı sürece çalışabileceğim son güne kadar çalışmak istiyorum sonrası için.evde de bunalıyo insan valla okul yine bi değişiklik oluyo iki insan yüzü görüyosun.ayakta fazla durmamaya çalış bulabildiğin her fırsatta otur.çok fazla bağırma cetvel al eline tahtaya vur benim benim gibi : )
Ay banka işi çok zor ya bi milyon insanın derdi biter mi? Ben daralıyorum bankalarda. Gişeler ne kalabalık oluyo. Biz 5.30 da bankalar kapanıyor biliyoruz ama o gün benim kobici 7 de aradı gel kredin hazır imzala diye. Dedim napıon bu saatte orda E anca çıkıyoruz diyo. Allah kolaylık versin. En nefret ettiğim şey özellikle para saymaktır
Ben dr öğretmenim 32 de bırakıcam canımKızlarrrrrrrrrrr aranızda öğretmen olup 37. Haftaya kadar çalışmak isteyen var mı?
Sizler de durum nasıl ?
Ben 33.haftaya kadar çalışıp 37.haftaya kadar rapor alicam.....Kızlarrrrrrrrrrr aranızda öğretmen olup 37. Haftaya kadar çalışmak isteyen var mı?
Sizler de durum nasıl ?
Daha gelmedi canım bekliorum ama aynısına mothercarede baktm ben içi polarlıydısweetgiirl canim aldigin astronot kiyafetinin ic tarafi nasil astar mi var yoksa polarli mi bende alacaktim ama cesaret edemedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?