2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Kızlar akıntılarınız nasıl ya benim ki beyaz kremsi kokusuz geliyor sizinkiler nasıl günde 4 kere falan geliyor bu şekilde
Benimde var akıntım. Beyaz sarımtrak gibi kokusuz... Sanki arttı gibi... Geçenlerde de böyle oldu ,doktor mantar dedi fitil verei geçti bir hafta sonra gene başladı bu şekilde gelmeye.

öyle değil ben evdeyim raporluyum 10 gün ben çağırdım hatta eve kadını zaten anahtarı ben verdim ona dışarı çıkmam gerekti diye o sende kalsın demiş

Alla alla kirk yilda bi gelmis ne gzl mutlu olsun..bosver sen bebegine yogunlas cnm bende isyerinde bazen nelere gicik oluyorum ama o kdr takarsak olmaz simdi dogumdan sonra sende hincini alirsin

en kızdığım şey evin anahtarı kaynanamlarda vardı biz evde yokken falan kafalarına göre giriyorlardı... üst katta olmalarına ragmen sürekli giriyorlardı... sen yokken girmezlerse kafalarına göre gezinmezlerse... dışarda falan kalınca onlarda bi anahtar bulunması iyi... ama sadece o kdr...

Tabi gene sen bilirsin ama. 32 de yada 34 te ayrıldan bebişin üç aylıkken nisan gibi mart gibi yada haziranın başına kadar 3 ay ücretsiz izin alıp, dönem bitmeden geri dönersin yaz tatilindede maaşını alırsın geri dönene kadar bebeğin bayağı toparlanır sende yanında daha çok kalmış olursun.

ben çalışmayı düşünüyorum canım.evet yorucu ama sonrası da önemli bebeği bırakıp okula gitmek istemiyorum.rapor falan 2. dönemi kapatırım diye düşünüyorum.benim evim okula çok yakın 21 saat dersim var.derste ben de bazen yoruluyorum ama kendimi fazla yıpratmamaya çalışıyorum.son zamanlar daha da zor olacak biliyorum ama allah korusun bir sorun olmadığı sürece çalışabileceğim son güne kadar çalışmak istiyorum sonrası için.evde de bunalıyo insan valla okul yine bi değişiklik oluyo iki insan yüzü görüyosun.ayakta fazla durmamaya çalış bulabildiğin her fırsatta otur.çok fazla bağırma cetvel al eline tahtaya vur benim benim gibi : )

aynen diş hekimleri pek taraf değiller sanki, şahsen bende çekiniyorum antibiyotik almaya ama bebişe bişey olursa diye de korkuyorum
Cok kotuyse dayanamazsan mecbursun canim.mecbur kalininca ameliyaat bile ediyorlar bebis sapasaglam.hamilelkte kullanilan antibiyotikte vardir

Tahtaya vurma hala var mi ya

Aynen canim cok zor bi meslek.ben 4 yil subede calistim.3 yildir genel mudurlukteyim ama yinede cok yorucu tabi

Ben dr öğretmenim 32 de bırakıcam canım
Dayanamıyorum çünlü artık
Sınıfımım biri 4.katta mahvoluyorum ;(
Ben haziran 15 e kadsr ücretsiz izin alıcsm
Sonra da eylül 15 ten ocak 15 r kafar
Yönetmeliii okufum parça parça alınabilir fiyo 147 yi de aradım aynı şeyi pnlar da söyledi

Ben 33.haftaya kadar çalışıp 37.haftaya kadar rapor alicam.....

Günaydınnnn kızlarrr..
Dün akşam 8-9dan beri bebeğim hareket etmio
Gece 1-2kere kıpırdandı gbi ama çok taktm kafaya bgn doktora gtcem dua edin bize oluymuu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…