- 8 Mart 2015
- 2.420
- 2.620
- 78
- 34
- Konu Sahibi Nurbebekistiyor
-
- #45.521
kızlar yaa kasıklarımda bı agrı var adet agrısı gıbı bıde oramın kemıklerı acıo sankı.. smdı dr u arasam normal dıcek sancı fılan deıldır heralde dımı
benimkide bişey sorduğumda dinlenmeye devam diyor.zaten bişey yaptığım yokki.sonunda gidicem ilaçla uyutucam kendimi doğuma kadardoktorlara ölüyorum koş yetiş desek hamilelikte normal diyecek zaten
canım bizim ki tek erkek .. ben koymazsam gönül koyarlar dedi.. umrumda olmaz istediğini koysunlar dedim.. onlar mı doğuracak dedim .. bi daha bu konu açılmasın dedimSakın canımmm bir ara benimki de dillendirdi. Ama diş geçiremedi bana. Dediğim tek cevap sen doğurursan bir gün istediğin ismi koyarsın.
ben koydurmam dedim canım.. isterse benle görüşmesinler hiçççç umrumda değil inan zerre kadar hatta işime gelir..Günaydın Eymentaa'cım. Bir insan çocuğuna seslenirken babasının veya dedesinin ismiyle nasıl seslenir? Ya da kızdığında.. Şahsen çok karşıyım böyle şeylere. Eşine makul bir şekilde anlat. O kadar zorluğu da ayrıca sen çektin..
canım bizim ki tek erkek .. ben koymazsam gönül koyarlar dedi.. umrumda olmaz istediğini koysunlar dedim.. onlar mı doğuracak dedim .. bi daha bu konu açılmasın dedim
ya bilmiyorum ki hangi taraf anormal ben çözemedimbenimkide bişey sorduğumda dinlenmeye devam diyor.zaten bişey yaptığım yokki.sonunda gidicem ilaçla uyutucam kendimi doğuma kadar
Cok sinir bir durum yaa, aile buyuklerini de anlamak zor, zorla o ismi koydurunca cok mu memnun olacaklar.. Isteyen zaten icinden geldigi icin koyar o ismi.. Baskiyla falan olacak isler degil bence. Iyi ki net konusmussun esinle.. Bizde iki taraftan da Allahtan oyle bir talep gelmedikızlar inanmazsınız belki ama kcamla kavga ettim .. illa çocuğuma babasının ismini koyacakmış.. şimdiye kadar da anlaşmamız vardı ana baba ismi konmayacak diye.. adam 1 haftadır babamın ismini koyacam diye tutturdu..hiçte sevmem kayınpederimi Allah var yani.. o da biliyo bunu.. ama kocama baskı yapıyolar anladığım kadarıyla.. bende rest çektim.. ben doğuracam adını ailen mı koyacak dedim...çok sinirlendim
ismi de Cevdet.. cevdet ne la öle bebek mi olur.. töbe Allahım günah yazmasın.. çocuğa bağırsam babası alınır öyle de manyaklar... ben hiç taviz vermiyorum valla asla olmaz aslaÇok sinirleniyorum bu ülkenin erkeklerine yahu. Nedir bu allah aşkına. 1 tane ali 1 tane veli yetmiyor mu sülaleye. Neyin kafası ki bu?..
Bende aynen değiştirmeyi düşünüyorum canım sanki böyle hiç benimle ilgilenmiyormuş gibi geliyor, bir de normal doğum olursa gelmiyormuş yeni öğrendim kafam karıştı o yüzdenNaber kizlar, bir kac gundur yazamadim ama takip ediyorum.
Bebisin butun kiyafetleri yikandi, esim sagolsun hepsini utuledi.
Dolabimiz da kuruldu, kokusunun gitmesini bekliyorum.. Sonra yerlestirecem tum kiyafetlerini
Karnim agriyor dun aksamdan beri. Darbe almisim gibi bir agri, bebek icerden ayagini mi cok dayiyor anlayamadim..
Bir de sizce bu haftalarda doktor degisikligi yapilir mi? Suan gittigim hastane de ozel, ama ne esim ne ben bastan beri pek isinamadik.. Eve yakin diye pek onemsemedik de.. Bir kac gundur baska doktor arastir istersen, gidelim belki icine siner diyor ama bu haftadan sonra baska doktor kabul eder mi ki :/
Benle konuştukları zaman istediğinizi koyun diolar.. Ama kocama neler diyolarsaCok sinir bir durum yaa, aile buyuklerini de anlamak zor, zorla o ismi koydurunca cok mu memnun olacaklar.. Isteyen zaten icinden geldigi icin koyar o ismi.. Baskiyla falan olacak isler degil bence. Iyi ki net konusmussun esinle.. Bizde iki taraftan da Allahtan oyle bir talep gelmedi
Bana karsi ters bir hareketi yok ama isinamadim ben. Bogazim 2 aydir fena yaniyor mesela, sut icip duruyorum butun gece.. Soyledim bunu kac kez, usutmussundur diyor..Bende aynen değiştirmeyi düşünüyorum canım sanki böyle hiç benimle ilgilenmiyormuş gibi geliyor, bir de normal doğum olursa gelmiyormuş yeni öğrendim kafam karıştı o yüzdenyeni bir Dr da nasıl karşılar emin değilim
ahahahah güldürdün beni kuzum yaaa.. kesin tavrını koy canımm sakın koyme, benimkide ilk başlarda annemşn adı da annemşn adı diye tutturdu neiseki hallettk meseleyi.. sende taviz vermeismi de Cevdet.. cevdet ne la öle bebek mi olur.. töbe Allahım günah yazmasın.. çocuğa bağırsam babası alınır öyle de manyaklar... ben hiç taviz vermiyorum valla asla olmaz asla
Aciklama falan yapmadi mi canim doktorun?Kızlar acil yardım 31 haftalığım bugün konttolüm vardı akciğer gelişimi için iğne verdi kullananlar varmı yaptırmadan sorayım drdim :/
bence renklerine göre ayır cnm riske atmaben de yıkayıp hazırlamak istiyourm artık ..bebek ayarı var makinanın onda bütün hepsini yıkasam battaniye, kundak, ve zıbınlar takımlar... sizce renklerine bişey olur mu beyazlılar da var renklilerde cunku. cok düşük ayarda ve düşük devirde yıkasam renkler karısır mı acaba?
daha hiç bir şey giydirmeden mahvolsun istemyiorum(
erken doğum riskin olabilir mi?Kızlar acil yardım 31 haftalığım bugün konttolüm vardı akciğer gelişimi için iğne verdi kullananlar varmı yaptırmadan sorayım drdim :/
Erken doğum olma ihtimaline karşı yapıyoruz küvezde fazla kalmaz dedi ama şuan bir riskim yok önlem açısından dedi kafam karıştı benim :)Aciklama falan yapmadi mi canim doktorun?
ben 24 saat arayla vurdurdum.erken doğum riskine karşı vuruluyor.bebeğede sanada bir zararı yok. korkma canım.Kızlar acil yardım 31 haftalığım bugün konttolüm vardı akciğer gelişimi için iğne verdi kullananlar varmı yaptırmadan sorayım drdim :/
Ilgincmis o, erken dogum riskin falan mi var ki diye soracaktim bende..Erken doğum olma ihtimaline karşı yapıyoruz küvezde fazla kalmaz dedi ama şuan bir riskim yok önlem açısından dedi kafam karıştı benim :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?