2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Günaydın canın
Ben de çoktan uyandım
Vücut kendini uykusuzluğa alıştırıyo bence :)

gunaydin :)) biraksaydi biz yine sonra alisirdik ya bu nedir gece boyu uykusuz uykusuz..bayilcam artik :/
sweetgiirl yorulmus dinleniyodur belki bebis.. git bakalim aklin kalmasin gormus de olursun..haberni bekliyoruz dua ile

Kızlar gunaydnnn su geldi benden yine ve kahverengi akıntı sonra baya midem bulandi belli belirsiz sancılar aralıklı sürekli lavaboya gitmeleri bebeğim ters bide biliyosnz hiç hareketini hissedemyrm artk doktoru aradım yalancı sancı dedi bekliodm dedi doğuma az kaldı doğum sancısı olrsa hemen gel dedi saniye tut dedi ayy 10kasimda doğmasın kızım babsi törende calisiyo zaten sezaryan alçak bebek ters ama doktor ne kadar içerde kalırsa okadar iyi diyo ama senin zilli çıkacak dışarı diyo kızlar dua edin sweetgirl canım sakin ol benim 2gun hissetmedgm oluyodu ne yazıkki seninki çok az buyuyodr yer degstrmistr siz okadar ck hissediyo musunuz ya ay ck korkuyorum canlarim

Sarımsak bende koyuyorm canım ama tuzla koymamistm ole yapayim diğerlerinde yapıyorum çok sağol gerçi benim bebisi sezaryanla Alçaklar gibi ama yinede bakayım doktor doğumu tetikler agrin demisti

Evet canım vajinal kullanıyorum.ama ben o beyaz pudralı eldivenleri hiç sevmiyorum.neden eldivenli kullanmalıyım?
Canım bu haftalarda enfeksiyon kapma mantar olma fazlatmis ben kaptim oldum doktor dedi benim hatam sana eldivenler kullanacağını solemeliydm bide eşim koyardı yada ben ellerinizi deli gibi yikardik yanı ama eldivensiz mikrop kapiliomus belki benim acilmam var diye dır ama sen yinede kullan kadınlar kulubndede arastr canım eldvalrn kullanmıyor DİE bu aylarda enfeksyn kapan bisuru arkadaş varmış bunu kaptiktan sonra arastrdim

canım benimki günlük ped olunca sarı gibi oluyor, ama ped kullanmadığım zaman beyaz kremsi senin gibi
normal galiba herkesinki böyleymiş anladığım kadarıyla

Benimde var akıntım. Beyaz sarımtrak gibi kokusuz... Sanki arttı gibi... Geçenlerde de böyle oldu ,doktor mantar dedi fitil verei geçti bir hafta sonra gene başladı bu şekilde gelmeye.
canım mantar olunca aşırı kaşıntı oluyo parçalayacakmış gibi hissediyorum mantar olduğunda ben kaşıntı ve koku yok bende

Canımm günaydınn... dualarım seninlee inşallahh biraz daha durur bebeğin... Acaba hastaneye gitsen ilaçla falan biraz daha süreci uzatamazlar mı?

inşallah bi sıkıntı olmaz da biraz daha durur bebişin.. dualarım seninle

Canim 147 ogretmenler icinmi yoksa sgkli calisanlarda arayabiliomu..
Günaydınnnn kızlarrr..
Dün akşam 8-9dan beri bebeğim hareket etmio
Gece 1-2kere kıpırdandı gbi ama çok taktm kafaya bgn doktora gtcem dua edin bize oluymuu
Gunaydin canim dualarim seninle... bu bebekler nie bizi korkutuo anlamiyorum benmkide hareket etmiodu ama usg de masallahi vardi. Asagi dustukce hareketini az hissederimisiz insallah senin cimcimede iyidir iyi haberlerle gel insallah
Ayyyy canim yaaa valla senin zilli durmicak. Yaninda kimse yokmu tek misin

Günaydınnnn kızlarrr..
Dün akşam 8-9dan beri bebeğim hareket etmio
Gece 1-2kere kıpırdandı gbi ama çok taktm kafaya bgn doktora gtcem dua edin bize oluymuu

canlar ikinize de Allah kolaylık versin, dualarımız sizinle, Allah hakkınızda hayırlısını versin. bizi de habersiz bırakmayın, malum heyecan hamilelere yaramıyor
bu arada herkese GÜNAYDIN

Ben çalışıcam canım dayanabildiğim yere kadar, zaten 2. Dönemi kapatmam 1 ay heyet gerekecek, sen şu an gidip sağlık ocağından rapor alsana 32.haftaya kadar... sonra gidebilDigi yere kadar çalışırsin.
Mat öğretmeniyim branşım gereği sürekli ayaktayim, üstelik okulum evime 60 km uzakta her gün arabayla git gel yapıyorum
Ben 33.haftaya kadar çalışıp 37.haftaya kadar rapor alicam.....
Çok şahıbeli bi konu bu rapor, 32 den sonra herhangi bir yerden asla rapor kabul edilmiyor yönetmeliğe göre ama Kimi yerler kabul ediyor kimileri kabul etmiyor işte. ...
32 den sonra rapor yazan doktorda suçlu oluyor tabi bu durumda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…