- 27 Kasım 2012
- 4.677
- 7.362
- 358
- Konu Sahibi Nurbebekistiyor
-
- #45.461
Günaydın canınGünaydınnnnnn
yine en erken ben kalktım bi saat oldu kalkalı
Günaydın canın
Ben de çoktan uyandım
Vücut kendini uykusuzluğa alıştırıyo bence :)
Teşekkürler canım ilgin için , doğru diyorsun, bugün bi daha farklı birine gidecem bakalım, şu şişlik ve ağrıdan kurtarsın da beniCok kotuyse dayanamazsan mecbursun canim.mecbur kalininca ameliyaat bile ediyorlar bebis sapasaglam.hamilelkte kullanilan antibiyotikte vardir
Tamam canim çok sağol çok geçmiş olsun buaradaCanim karanfil al at agzina o uyusturuo hem kimyasal almamis olursun bende gecen ay cok cektim sukurki gecti aradasizlama olunca atiyorum agzima karanfil yine
Canm dis agrisini gecen ay cektim hicbi disci yapmadi dr kagt yazdi ona rağmen hastanenin discisi burun kivirdi yaptrmadm karanfille gecirdim bugunde sizladi yine ama attim karanfil uyustu gecti disciler yapmiolar
Allah yardimcin olsn insallah karanfil ise yarar[/QUOTE
Aynı durumdaymışız demekki, sağolasın canımkaranfili denedim akşam ağrıyı geçirdi cidden ama şişlik hala var,
Sarımsak bende koyuyorm canım ama tuzla koymamistm ole yapayim diğerlerinde yapıyorum çok sağol gerçi benim bebisi sezaryanla Alçaklar gibi ama yinede bakayım doktor doğumu tetikler agrin demistiBenim de bir çürük dişim var zaman zaman ağrıyor. Bir şeyler yedikten hemen sonra minik parça diş macunuyla (ağrıyan dişim biraz daha fazla olmak koşuluyla) dişlerimi hemen fırçalıyorum. Gece yatarken tuzlu suyla çalkalıyorum. İyi geliyor.
Ağrıyan dişinle tatlı bir şey yeme o ağrıyı tetikliyor. Şuan ağrım yok ama geçen hafta iki gün çektim sızısını...
Aşırı ağrıya sarmısak ezip tuzla karıştırıp basınca da iyi geliyor.
Canım bu haftalarda enfeksiyon kapma mantar olma fazlatmis ben kaptim oldum doktor dedi benim hatam sana eldivenler kullanacağını solemeliydm bide eşim koyardı yada ben ellerinizi deli gibi yikardik yanı ama eldivensiz mikrop kapiliomus belki benim acilmam var diye dır ama sen yinede kullan kadınlar kulubndede arastr canım eldvalrn kullanmıyor DİE bu aylarda enfeksyn kapan bisuru arkadaş varmış bunu kaptiktan sonra arastrdimEvet canım vajinal kullanıyorum.ama ben o beyaz pudralı eldivenleri hiç sevmiyorum.neden eldivenli kullanmalıyım?
normal galiba herkesinki böyleymiş anladığım kadarıylacanım benimki günlük ped olunca sarı gibi oluyor, ama ped kullanmadığım zaman beyaz kremsi senin gibi
canım mantar olunca aşırı kaşıntı oluyo parçalayacakmış gibi hissediyorum mantar olduğunda benBenimde var akıntım. Beyaz sarımtrak gibi kokusuz... Sanki arttı gibi... Geçenlerde de böyle oldu ,doktor mantar dedi fitil verei geçti bir hafta sonra gene başladı bu şekilde gelmeye.
mecbur kalınca her yol mübah oluyoTahtaya vurma hala var mi ya
Canımm günaydınn... dualarım seninlee inşallahh biraz daha durur bebeğin... Acaba hastaneye gitsen ilaçla falan biraz daha süreci uzatamazlar mı?Kızlar gunaydnnn su geldi benden yine ve kahverengi akıntı sonra baya midem bulandi belli belirsiz sancılar aralıklı sürekli lavaboya gitmeleri bebeğim ters bide biliyosnz hiç hareketini hissedemyrm artk doktoru aradım yalancı sancı dedi bekliodm dedi doğuma az kaldı doğum sancısı olrsa hemen gel dedi saniye tut dedi ayy 10kasimda doğmasın kızım babsi törende calisiyo zaten sezaryan alçak bebek ters ama doktor ne kadar içerde kalırsa okadar iyi diyo ama senin zilli çıkacak dışarı diyo kızlar dua edinsweetgirl canım sakin ol benim 2gun hissetmedgm oluyodu ne yazıkki seninki çok az buyuyodr yer degstrmistr siz okadar ck hissediyo musunuz ya ay ck korkuyorum canlarim
inşallah bi sıkıntı olmaz da biraz daha durur bebişin.. dualarım seninleKızlar gunaydnnn su geldi benden yine ve kahverengi akıntı sonra baya midem bulandi belli belirsiz sancılar aralıklı sürekli lavaboya gitmeleri bebeğim ters bide biliyosnz hiç hareketini hissedemyrm artk doktoru aradım yalancı sancı dedi bekliodm dedi doğuma az kaldı doğum sancısı olrsa hemen gel dedi saniye tut dedi ayy 10kasimda doğmasın kızım babsi törende calisiyo zaten sezaryan alçak bebek ters ama doktor ne kadar içerde kalırsa okadar iyi diyo ama senin zilli çıkacak dışarı diyo kızlar dua edinsweetgirl canım sakin ol benim 2gun hissetmedgm oluyodu ne yazıkki seninki çok az buyuyodr yer degstrmistr siz okadar ck hissediyo musunuz ya ay ck korkuyorum canlarim
Bencede cok guzel olur ama nasi bir araya gelicezkiDoğumdan sonra tanışma kahvaltısı düzenleyelim.
Canim 147 ogretmenler icinmi yoksa sgkli calisanlarda arayabiliomu..Ben dr öğretmenim 32 de bırakıcam canım
Dayanamıyorum çünlü artık
Sınıfımım biri 4.katta mahvoluyorum ;(
Ben haziran 15 e kadsr ücretsiz izin alıcsm
Sonra da eylül 15 ten ocak 15 r kafar
Yönetmeliii okufum parça parça alınabilir fiyo 147 yi de aradım aynı şeyi pnlar da söyledi
Gunaydin canim dualarim seninle... bu bebekler nie bizi korkutuo anlamiyorum benmkide hareket etmiodu ama usg de masallahi vardi. Asagi dustukce hareketini az hissederimisiz insallah senin cimcimede iyidir iyi haberlerle gel insallahGünaydınnnn kızlarrr..
Dün akşam 8-9dan beri bebeğim hareket etmio
Gece 1-2kere kıpırdandı gbi ama çok taktm kafayabgn doktora gtcem dua edin bize oluymuu
Ayyyy canim yaaa valla senin zilli durmicak. Yaninda kimse yokmu tek misinKızlar gunaydnnn su geldi benden yine ve kahverengi akıntı sonra baya midem bulandi belli belirsiz sancılar aralıklı sürekli lavaboya gitmeleri bebeğim ters bide biliyosnz hiç hareketini hissedemyrm artk doktoru aradım yalancı sancı dedi bekliodm dedi doğuma az kaldı doğum sancısı olrsa hemen gel dedi saniye tut dedi ayy 10kasimda doğmasın kızım babsi törende calisiyo zaten sezaryan alçak bebek ters ama doktor ne kadar içerde kalırsa okadar iyi diyo ama senin zilli çıkacak dışarı diyo kızlar dua edinsweetgirl canım sakin ol benim 2gun hissetmedgm oluyodu ne yazıkki seninki çok az buyuyodr yer degstrmistr siz okadar ck hissediyo musunuz ya ay ck korkuyorum canlarim
Günaydınnnn kızlarrr..
Dün akşam 8-9dan beri bebeğim hareket etmio
Gece 1-2kere kıpırdandı gbi ama çok taktm kafayabgn doktora gtcem dua edin bize oluymuu
canlar ikinize de Allah kolaylık versin, dualarımız sizinle, Allah hakkınızda hayırlısını versin. bizi de habersiz bırakmayın, malum heyecan hamilelere yaramıyorKızlar gunaydnnn su geldi benden yine ve kahverengi akıntı sonra baya midem bulandi belli belirsiz sancılar aralıklı sürekli lavaboya gitmeleri bebeğim ters bide biliyosnz hiç hareketini hissedemyrm artk doktoru aradım yalancı sancı dedi bekliodm dedi doğuma az kaldı doğum sancısı olrsa hemen gel dedi saniye tut dedi ayy 10kasimda doğmasın kızım babsi törende calisiyo zaten sezaryan alçak bebek ters ama doktor ne kadar içerde kalırsa okadar iyi diyo ama senin zilli çıkacak dışarı diyo kızlar dua edinsweetgirl canım sakin ol benim 2gun hissetmedgm oluyodu ne yazıkki seninki çok az buyuyodr yer degstrmistr siz okadar ck hissediyo musunuz ya ay ck korkuyorum canlarim
Ben çalışıcam canım dayanabildiğim yere kadar, zaten 2. Dönemi kapatmam 1 ay heyet gerekecek, sen şu an gidip sağlık ocağından rapor alsana 32.haftaya kadar... sonra gidebilDigi yere kadar çalışırsin.Kızlarrrrrrrrrrr aranızda öğretmen olup 37. Haftaya kadar çalışmak isteyen var mı?
Dayanabiliyor musunuz ? Sürekli ayaktayim sınıflar 35 kişi çok sinirleniyorum bebişim etkilenir mi ?
Bu hafta artık yoruldugumu hissediyorum
Öte yandan 37 haftaya kadar calismazsam bebiş 2 aylikken çalışmak daha zor gelecek
Sizler de durum nasıl ?
Çok şahıbeli bi konu bu rapor, 32 den sonra herhangi bir yerden asla rapor kabul edilmiyor yönetmeliğe göre ama Kimi yerler kabul ediyor kimileri kabul etmiyor işte. ...Ben 33.haftaya kadar çalışıp 37.haftaya kadar rapor alicam.....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?