- 21 Ekim 2015
- 1.020
- 1.238
- 48
- 49
- Konu Sahibi Nurbebekistiyor
-
- #45.501
ağrı düzenli aralıklarla gelip gidiyorsa doğum sancısıdır yoksa değildir canımkızlar yaa kasıklarımda bı agrı var adet agrısı gıbı bıde oramın kemıklerı acıo sankı.. smdı dr u arasam normal dıcek sancı fılan deıldır heralde dımı
Canım ne güzel az kalmış bende 30. Haftadaım raporu tam 32+0 da mı aldın aldıgın gün de idareye hemen teslim ettin mi herkes farklı bişi söylüoda
doktorlara ölüyorum koş yetiş desek hamilelikte normal diyecek zatenkızlar yaa kasıklarımda bı agrı var adet agrısı gıbı bıde oramın kemıklerı acıo sankı.. smdı dr u arasam normal dıcek sancı fılan deıldır heralde dımı
Bende cuma günü 32+0 oluyorum gidip rapor alıp 5 hafta daha devam edeceğim ama nasıl edeceğim siz bana sorun öğrencilerimiz 4 yaş hergün ayakkabılarıni giydir çıkar Eğil kalk çok yoruluyorum stajyer var personel var ama yine de ben bakmadan olmuyor oglenciyim aksama kadar oturayim yormayayim diyorum ama dayanamıyorum inşallah 37 ye kadar dayanabilirim bebek dogunca daha çok ihtiyacım olacak bugünlere idare etcem bakalimBen çalışıcam canım dayanabildiğim yere kadar, zaten 2. Dönemi kapatmam 1 ay heyet gerekecek, sen şu an gidip sağlık ocağından rapor alsana 32.haftaya kadar... sonra gidebilDigi yere kadar çalışırsin.
Mat öğretmeniyim branşım gereği sürekli ayaktayim, üstelik okulum evime 60 km uzakta her gün arabayla git gel yapıyorum
Çok şahıbeli bi konu bu rapor, 32 den sonra herhangi bir yerden asla rapor kabul edilmiyor yönetmeliğe göre ama Kimi yerler kabul ediyor kimileri kabul etmiyor işte. ...
32 den sonra rapor yazan doktorda suçlu oluyor tabi bu durumda
ben yıkadım ama devirini 400 e getirdim 30 da yıkadım.. sorun olmadıkızlar bgn kızımın cicilerini yıkıcam size sorum olcak bebek battaniyesi de yıkanır mı çamaşırlarıyla onu da yıkayayım mı?
ohh gez gezz bende gezmek ıstıyorum ama burda nası gezıcem esımsızotobuse bınsem dert metro dert... yalovada olsam cıkarım yuruyerek gezınıp dururum ahh guzel memleketım ahhh kıyetını bılemedım
selam kızlar yeni katıldım aranıza.bayadır takipteyim ama mesaj ilk defa yazıyorum. bende de var 2 gündür o garip histen.aynı adet olmuşum gibi canımı yakmıyor ama öyle bi rahatsız.bugün randevum var doktora gidicem onu da soracağım bakalım ne diyecek.kızlar yaa kasıklarımda bı agrı var adet agrısı gıbı bıde oramın kemıklerı acıo sankı.. smdı dr u arasam normal dıcek sancı fılan deıldır heralde dımı
kızlar bgn kızımın cicilerini yıkıcam size sorum olcak bebek battaniyesi de yıkanır mı çamaşırlarıyla onu da yıkayayım mı?
gerçi ben haftaya 32.haftamda çıkıcam doğum iznine biraz dinleneyim tatil yapayım gezeyim :))
ben yıkadım ama devirini 400 e getirdim 30 da yıkadım.. sorun olmadı
ben senelik izinlerimi de kullanmıyorum bebeğe kalsın diye.doğumdan sonra uzattıkca uzatıcam, bu seneden bile iznim var.. sinekten yağ çıkartıyorum resmenbende rapor alıp bıkac gun gelmek ıstemıyorum ama bu sıfatsızın sıfatınıda cekmek ıstemıyorum. artık bı cınlıkler dusunucem bakalım
bende bebek ayarında düşük devir düşük derecede yıkadım ..çok koyu renkli olanları ayırdım.. lacivert gibi.. diğer renkleri hep beraber attım hiç biri karışmadı.. zaten çoğu beyazdıben de yıkayıp hazırlamak istiyourm artık ..bebek ayarı var makinanın onda bütün hepsini yıkasam battaniye, kundak, ve zıbınlar takımlar... sizce renklerine bişey olur mu beyazlılar da var renklilerde cunku. cok düşük ayarda ve düşük devirde yıkasam renkler karısır mı acaba?
daha hiç bir şey giydirmeden mahvolsun istemyiorum(
teşekkürler canımben yıkadım ama devirini 400 e getirdim 30 da yıkadım.. sorun olmadı
kızlar inanmazsınız belki ama kcamla kavga ettim .. illa çocuğuma babasının ismini koyacakmış.. şimdiye kadar da anlaşmamız vardı ana baba ismi konmayacak diye.. adam 1 haftadır babamın ismini koyacam diye tutturdu..hiçte sevmem kayınpederimi Allah var yani.. o da biliyo bunu.. ama kocama baskı yapıyolar anladığım kadarıyla.. bende rest çektim.. ben doğuracam adını ailen mı koyacak dedim...çok sinirlendim
o bende de oluyor.büyük ihtimalle eklemlerdeki aralanmadan oluyor.parmaklarımda da oluyor doktora sormuştum oda öyle söyledi doğuma yaklaştıkça kemikler açılıyor sanırımkızlar yaa kasıklarımda bı agrı var adet agrısı gıbı bıde oramın kemıklerı acıo sankı.. smdı dr u arasam normal dıcek sancı fılan deıldır heralde dımı
Günaydın Eymentaa'cım. Bir insan çocuğuna seslenirken babasının veya dedesinin ismiyle nasıl seslenir? Ya da kızdığında.. Şahsen çok karşıyım böyle şeylere. Eşine makul bir şekilde anlat. O kadar zorluğu da ayrıca sen çektin..kızlar inanmazsınız belki ama kcamla kavga ettim .. illa çocuğuma babasının ismini koyacakmış.. şimdiye kadar da anlaşmamız vardı ana baba ismi konmayacak diye.. adam 1 haftadır babamın ismini koyacam diye tutturdu..hiçte sevmem kayınpederimi Allah var yani.. o da biliyo bunu.. ama kocama baskı yapıyolar anladığım kadarıyla.. bende rest çektim.. ben doğuracam adını ailen mı koyacak dedim...çok sinirlendim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?