2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Canım ne güzel az kalmış bende 30. Haftadaım raporu tam 32+0 da mı aldın aldıgın gün de idareye hemen teslim ettin mi herkes farklı bişi söylüoda

canım ben tam 31+6 da aldım ama o cok da mühim değil , sen idareye gec versende zaten raporu alırken direk sana işliyorlar internetten, artık hangi kuruma işliyorlar bilmiyorum ama büyük ihtimal sgk dır. bana iki rapor verdiler biri benim biri idare için. ben yine de bi fotokopisini de aldım. hemen de teslim ettim raporumu. onlarda kendini ayarlasın diye. bir de doktor hanım dedi ki, 15 aralıktan itibaren artık calısamazsınız , 14 aralıkta bırakın ve 15 aralıkta herhangi bir hastaneye gidip tekrar rapor almanız ve kontrol olmanız gerek dedi. yani rutin kontroller hariç işi bıraktıgın an tekrar kagıt almak gerekmiş. sonradan insanlar sorun yasıyormus gitmezlerse.

yardımcı olabildiysem ne mutlu bana..

o heyecanla ilk gireceğim nst yi de unutup okula gelmişim :)) senin de az kalmıs . ablam bana sen daha erken bile dogurursun dedi. yani tam 40hafta olmayabilirmiş. evdeki hesap uymayabilirmiş. artık oralar nasip kısmet

Bende cuma günü 32+0 oluyorum gidip rapor alıp 5 hafta daha devam edeceğim ama nasıl edeceğim siz bana sorun öğrencilerimiz 4 yaş hergün ayakkabılarıni giydir çıkar Eğil kalk çok yoruluyorum stajyer var personel var ama yine de ben bakmadan olmuyor oglenciyim aksama kadar oturayim yormayayim diyorum ama dayanamıyorum inşallah 37 ye kadar dayanabilirim bebek dogunca daha çok ihtiyacım olacak bugünlere idare etcem bakalim

kızlar bgn kızımın cicilerini yıkıcam size sorum olcak bebek battaniyesi de yıkanır mı çamaşırlarıyla onu da yıkayayım mı?

kızlar yaa kasıklarımda bı agrı var adet agrısı gıbı bıde oramın kemıklerı acıo sankı.. smdı dr u arasam normal dıcek sancı fılan deıldır heralde dımı
selam kızlar yeni katıldım aranıza.bayadır takipteyim ama mesaj ilk defa yazıyorum. bende de var 2 gündür o garip histen.aynı adet olmuşum gibi canımı yakmıyor ama öyle bi rahatsız.bugün randevum var doktora gidicem onu da soracağım bakalım ne diyecek.

ben yıkadım ama devirini 400 e getirdim 30 da yıkadım.. sorun olmadı

ben de yıkayıp hazırlamak istiyourm artık ..bebek ayarı var makinanın onda bütün hepsini yıkasam battaniye, kundak, ve zıbınlar takımlar... sizce renklerine bişey olur mu beyazlılar da var renklilerde cunku. cok düşük ayarda ve düşük devirde yıkasam renkler karısır mı acaba?

daha hiç bir şey giydirmeden mahvolsun istemyiorum (

bende rapor alıp bıkac gun gelmek ıstemıyorum ama bu sıfatsızın sıfatınıda cekmek ıstemıyorum. artık bı cınlıkler dusunucem bakalım
ben senelik izinlerimi de kullanmıyorum bebeğe kalsın diye.doğumdan sonra uzattıkca uzatıcam, bu seneden bile iznim var.. sinekten yağ çıkartıyorum resmen

bende bebek ayarında düşük devir düşük derecede yıkadım ..çok koyu renkli olanları ayırdım.. lacivert gibi.. diğer renkleri hep beraber attım hiç biri karışmadı.. zaten çoğu beyazdı

kızlar inanmazsınız belki ama kcamla kavga ettim .. illa çocuğuma babasının ismini koyacakmış.. şimdiye kadar da anlaşmamız vardı ana baba ismi konmayacak diye.. adam 1 haftadır babamın ismini koyacam diye tutturdu.. hiçte sevmem kayınpederimi Allah var yani.. o da biliyo bunu.. ama kocama baskı yapıyolar anladığım kadarıyla.. bende rest çektim.. ben doğuracam adını ailen mı koyacak dedim...çok sinirlendim

Sakın canımmm bir ara benimki de dillendirdi. Ama diş geçiremedi bana. Dediğim tek cevap sen doğurursan bir gün istediğin ismi koyarsın.

kızlar yaa kasıklarımda bı agrı var adet agrısı gıbı bıde oramın kemıklerı acıo sankı.. smdı dr u arasam normal dıcek sancı fılan deıldır heralde dımı
o bende de oluyor.büyük ihtimalle eklemlerdeki aralanmadan oluyor.parmaklarımda da oluyor doktora sormuştum oda öyle söyledi doğuma yaklaştıkça kemikler açılıyor sanırım

Günaydın Eymentaa'cım. Bir insan çocuğuna seslenirken babasının veya dedesinin ismiyle nasıl seslenir? Ya da kızdığında.. Şahsen çok karşıyım böyle şeylere. Eşine makul bir şekilde anlat. O kadar zorluğu da ayrıca sen çektin..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…