2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Erken doğum olma ihtimaline karşı yapıyoruz küvezde fazla kalmaz dedi ama şuan bir riskim yok önlem açısından dedi kafam karıştı benim :)

o iğne sadece 2 hafta etkili diye biliyorum. 2 hafta içinde erken doğum yapma ihtimali çok olanlara veriliyor.öyle yazmışlardı daha önce burda yaptıran ark oldu sanırım.

ben doğuruyo olabilirmiyim. sabah 9dan beri geçmeyen sancılarım var. ara ara giriyo mesela yarım saat bi ağrı yaşıyorum geçiyo sonra bidaha. karnım acıyo resmen. kasıklarım belim. bi garibimmmm :/ korktum. 1 saat daha geçmezse doktora gidicem

alla alla ilginç bana yapmadı. yaptırmak mı gerekiyor acaba
Benim bebeğim düşükle sonuçlandı 3 aylıkken bu hamileliğim de daha dikkatli davranıyor .erken doğum riskin var demedi bana ama olma ihtimaline karşı yapıcaz dedi. Konuş üstersen bi doktorunla .bugün verildi bana daha yaptırmadım .

belki ondandır canım o zaman.ben yine de sorarım bakiim.sorularımı unutucam bu gidişle

Ben bu durumu milli eğitim mudurumuze özellikle sordum kabul edilir dedi ama farklı bir branştan rapor almalısınız dedi....

Canım haberdar et durumdan kanaman akıntın vs var mı peki? yoksa sancıların mı var düzenli mi ki acaba?

Canım haberdar et durumdan kanaman akıntın vs var mı peki? yoksa sancıların mı var düzenli mi ki acaba?
canım akıntım çoğaldı. hareket etmeye çalışıyorum ama geçmiyo daha bi acıyo. gerçek doğum sancısıda hareketle geçmezmiş. ama daha çok erkenn inşallah hayırlı zamanda gelir bebeğim..

Ben de çalışmak istiyorum sonrası için ama dayanabilecek miyim bilmıorm cok geriliorm artk ve de ayakta cok yoruluyorum 30 haftalık olduk bugün daha 7 hafta var sanki sonlara kadar dayanamayacak gibiyim ama bilmıorm gittiği yete kadar gidecek artık

bi doktora git istersen canım yaa inşallah öle bişi yoktur ..

canım akıntım çoğaldı. hareket etmeye çalışıyorum ama geçmiyo daha bi acıyo. gerçek doğum sancısıda hareketle geçmezmiş. ama daha çok erkenn inşallah hayırlı zamanda gelir bebeğim..

Canım hiç tecrübem olmadığı için bilemicem... Ama kasıkların mı ağrıyor sırtın belin falan mı. Yoksa kasık ağrısı hepimizde var gerçi senin ki biraz daha fazla... Öğleden sonra geçmezse bi git istersen doktoruna..
Amin canım aminn İnşAllah...

kaynanan flnmı aklına girdi acaba? neyse sen sımdı sınır yapma kendıne zaten hassassın bu aralar,,
olmadı 2 isim koyarsınız . ıkıncısıde senın ıstedıgın bır ısım olur ,

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…