- 21 Ekim 2015
- 1.020
- 1.238
- 48
- 49
- Konu Sahibi Nurbebekistiyor
-
- #45.541
Erken doğum riskin vardır o yüzden vermiştir. Çocuk erken doğarsa ciğerleri hazır olsun diye yapılıyor yani iyi bişeyKızlar acil yardım 31 haftalığım bugün konttolüm vardı akciğer gelişimi için iğne verdi kullananlar varmı yaptırmadan sorayım drdim :/
Erken doğum olma ihtimaline karşı yapıyoruz küvezde fazla kalmaz dedi ama şuan bir riskim yok önlem açısından dedi kafam karıştı benim :)
Saol canım ya korktum hele içini okudum iğnenin benle alakası yok gibi geldi korktum :) adını biliyomusun aşınıın? Benim 12 saat arayla olacakben 24 saat arayla vurdurdum.erken doğum riskine karşı vuruluyor.bebeğede sanada bir zararı yok. korkma canım.
Tşk ederim canım içim rahatladı :)Erken doğum riskin vardır o yüzden vermiştir. Çocuk erken doğarsa ciğerleri hazır olsun diye yapılıyor yani iyi bişey
O konuda bişey demedi 36 cı haftaya kadar olan bizi ilgilendiriyo dedi sonrasında bebek gelişimin tamamlıyo dedio iğne sadece 2 hafta etkili diye biliyorum. 2 hafta içinde erken doğum yapma ihtimali çok olanlara veriliyor.öyle yazmışlardı daha önce burda yaptıran ark oldu sanırım.
alla alla ilginç bana yapmadı. yaptırmak mı gerekiyor acabaO konuda bişey demedi 36 cı haftaya kadar olan bizi ilgilendiriyo dedi sonrasında bebek gelişimin tamamlıyo dedi
Benim bebeğim düşükle sonuçlandı 3 aylıkken bu hamileliğim de daha dikkatli davranıyor .erken doğum riskin var demedi bana ama olma ihtimaline karşı yapıcaz dedi. Konuş üstersen bi doktorunla .bugün verildi bana daha yaptırmadım .alla alla ilginç bana yapmadı. yaptırmak mı gerekiyor acaba
Benim bebeğim düşükle sonuçlandı 3 aylıkken bu hamileliğim de daha dikkatli davranıyor .erken doğum riskin var demedi bana ama olma ihtimaline karşı yapıcaz dedi. Konuş üstersen bi doktorunla .bugün verildi bana daha yaptırmadım .
Ben bu durumu milli eğitim mudurumuze özellikle sordum kabul edilir dedi ama farklı bir branştan rapor almalısınız dedi....Ben çalışıcam canım dayanabildiğim yere kadar, zaten 2. Dönemi kapatmam 1 ay heyet gerekecek, sen şu an gidip sağlık ocağından rapor alsana 32.haftaya kadar... sonra gidebilDigi yere kadar çalışırsin.
Mat öğretmeniyim branşım gereği sürekli ayaktayim, üstelik okulum evime 60 km uzakta her gün arabayla git gel yapıyorum
Çok şahıbeli bi konu bu rapor, 32 den sonra herhangi bir yerden asla rapor kabul edilmiyor yönetmeliğe göre ama Kimi yerler kabul ediyor kimileri kabul etmiyor işte. ...
32 den sonra rapor yazan doktorda suçlu oluyor tabi bu durumda
Canım haberdar et durumdan kanaman akıntın vs var mı peki? yoksa sancıların mı var düzenli mi ki acaba?ben doğuruyo olabilirmiyim. sabah 9dan beri geçmeyen sancılarım var. ara ara giriyo mesela yarım saat bi ağrı yaşıyorum geçiyo sonra bidaha. karnım acıyo resmen. kasıklarım belim. bi garibimmmm :/ korktum. 1 saat daha geçmezse doktora gidicem
Sor mutlaka :) sorularını yaz ben öyle yapıyorum kağıdıda unutuyorum bazen çantamın yanında yazıyorum unutmamak için :)belki ondandır canım o zaman.ben yine de sorarım bakiim.sorularımı unutucam bu gidişle
canım akıntım çoğaldı. hareket etmeye çalışıyorum ama geçmiyo daha bi acıyo. gerçek doğum sancısıda hareketle geçmezmiş. ama daha çok erkenn inşallah hayırlı zamanda gelir bebeğim..Canım haberdar et durumdan kanaman akıntın vs var mı peki? yoksa sancıların mı var düzenli mi ki acaba?
Ben de çalışmak istiyorum sonrası için ama dayanabilecek miyim bilmıorm cok geriliorm artk ve de ayakta cok yoruluyorum 30 haftalık olduk bugün daha 7 hafta var sanki sonlara kadar dayanamayacak gibiyim ama bilmıormKızlarrrrrrrrrrr aranızda öğretmen olup 37. Haftaya kadar çalışmak isteyen var mı?
Dayanabiliyor musunuz ? Sürekli ayaktayim sınıflar 35 kişi çok sinirleniyorum bebişim etkilenir mi ?
Bu hafta artık yoruldugumu hissediyorum
Öte yandan 37 haftaya kadar calismazsam bebiş 2 aylikken çalışmak daha zor gelecek
Sizler de durum nasıl ?
Sor mutlaka :) sorularını yaz ben öyle yapıyorum kağıdıda unutuyorum bazen çantamın yanında yazıyorum unutmamak için :)
celestone olması lazım canımSaol canım ya korktum hele içini okudum iğnenin benle alakası yok gibi geldi korktum :) adını biliyomusun aşınıın? Benim 12 saat arayla olacak
bi doktora git istersen canım yaa inşallah öle bişi yoktur ..ben doğuruyo olabilirmiyim. sabah 9dan beri geçmeyen sancılarım var. ara ara giriyo mesela yarım saat bi ağrı yaşıyorum geçiyo sonra bidaha. karnım acıyo resmen. kasıklarım belim. bi garibimmmm :/ korktum. 1 saat daha geçmezse doktora gidicem
canım akıntım çoğaldı. hareket etmeye çalışıyorum ama geçmiyo daha bi acıyo. gerçek doğum sancısıda hareketle geçmezmiş. ama daha çok erkenn inşallah hayırlı zamanda gelir bebeğim..
Celestone mi canim ben kullandim 4 tane. Erken dogum riskinde veriyolar kullanan bikac kisi de vardi burda. Kullan bence. Hareketleri bikac gun azalacak panik yapma.Kızlar acil yardım 31 haftalığım bugün konttolüm vardı akciğer gelişimi için iğne verdi kullananlar varmı yaptırmadan sorayım drdiml :/
kızlar inanmazsınız belki ama kcamla kavga ettim .. illa çocuğuma babasının ismini koyacakmış.. şimdiye kadar da anlaşmamız vardı ana baba ismi konmayacak diye.. adam 1 haftadır babamın ismini koyacam diye tutturdu..hiçte sevmem kayınpederimi Allah var yani.. o da biliyo bunu.. ama kocama baskı yapıyolar anladığım kadarıyla.. bende rest çektim.. ben doğuracam adını ailen mı koyacak dedim...çok sinirlendim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?