2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Kızlarrr ben geldim kontrolden.
Bebeğim kafası 34+1 bedeni 33+4 haftalik. Koca kafalı olacak herhalde
Nts ye girdim şimdilik sancı yok ama daha önce erken doğum sancısı geçirdin yine olabilir olursa hemen gel dedi.
Alttan ağrılar aşırı değilse normal bebek baş aşağı doğum pozisyonunda dedi.
Göbekte fazla ağrı olursa gel dedi.
Fıtığım vardı çok morarmış genel cerraha görün yine dedi.
Bebeğin huyu suyu her şeyi normal güzel dedi.
Ben 1 kilo almışım. bakıyorum artık kilo alıyosun dikkat et dedi
hafif bulantılar normal dedi.
Akıntı sızıntı lekelenme vs olursa haberim olsun dedi.
Doğum ücretleri de sigortası olana 500 civarı. çok ucuzmuş
istersen odaları gez dedi ama acelemiz vardı.
bebegimiz yüzunü bi defa gösterdi ama göruntü yakalayamadık sonra döndü zaten çok aşağıda eliyle kapatıp durdu yüzünü. yanakları tombikti vücuda göre. Sana benziyo dedi
boyu kilosu iyi dedi rakam vermedi haftasında dedi.
Hızlandırılmış muayne olduk resmen randevumuz görülmedi fiş aldık sıra gec geldi falan eşim geç kaldı zaten okula.
Şikayet edecektim vaktimiz yoktu :/

ismi de Cevdet.. cevdet ne la öle bebek mi olur.. töbe Allahım günah yazmasın.. çocuğa bağırsam babası alınır öyle de manyaklar... ben hiç taviz vermiyorum valla asla olmaz asla
Aynen yaaa cevdet ne oyle.... off cok gicik.oluyorum su isim mevzusuna....allahtann kiz oldu

Erken doğum olma ihtimaline karşı yapıyoruz küvezde fazla kalmaz dedi ama şuan bir riskim yok önlem açısından dedi kafam karıştı benim :)
Erken.dogum.riskin yoksa.biye yapiyor.kis onucta kortizol iceren bir ilac 15 gun.etkisi var.... doktoruna.guveniyorsan.sorgulama.cok.belki panik.olma.diye cok.aciklama.yapmak.istememistir.

canım akıntım çoğaldı. hareket etmeye çalışıyorum ama geçmiyo daha bi acıyo. gerçek doğum sancısıda hareketle geçmezmiş. ama daha çok erkenn inşallah hayırlı zamanda gelir bebeğim..
Canim bence doktorunu ara hemen. Vakit kaybetmeden de git derim.sanciysa bile gec kalmadan gidersen ilaclarla.durduruyorlar....

aynen canım burda yürüyerek gidiliyor her yere :)) ama sen bursam da güzel yaa :))
evet canımda ıste ben uzak kalıyorum osmangazıde olsam ıı de nıluferden kapalı carsıya gtmek sıkıntı
bızde hbr verırsın ozaman canm ne dıyecek bakalım dr

o bende de oluyor.büyük ihtimalle eklemlerdeki aralanmadan oluyor.parmaklarımda da oluyor doktora sormuştum oda öyle söyledi doğuma yaklaştıkça kemikler açılıyor sanırım
olabılır canım
Sordum bebeğim doktora aynı şikayeti cumartesi günü ayaklarını uzatıp dinlenince geçecek dedi. Umrunda bile olmadı, o derece normalmiş :)) Halbu ki ben nerdeyse acile gelecektim dedim güldü sesli :))
kız oyuzden arayamıyorum benm dr da cok rahat..artık cekecez agrıyı

Celestone mi canim ben kullandim 4 tane. Erken dogum riskinde veriyolar kullanan bikac kisi de vardi burda. Kullan bence. Hareketleri bikac gun azalacak panik yapma.
Evt canım celestone bana 2 tane verdi 12 saat arayla yapılacakmış.çok mu azalıyo hareketleri ben küçük bişeyde panik yapıyorum yanlız olduğumdan sakinleştirecek kimsede yok :/ nerde yaptırdın sağlık ocağı mı hastanemi

Bilemedim güveniyorum doktoruma baya hastası var ve sevilen biri buyüzden seçtim zaten .yaptıralım bakalım
Vardir bir bildigi.... mesela.bende plesentan tamamen kapatmis rahim agzini dedi.... sezeryan.olack dedi. Ben.tamam dedim... nete bir yazdim nesir diye.... kanmalar kanama yizinden.olebilme ihtimali v.s v.s bir suru sey soyleniyor. Ayni durumda olan.baska arkadasima bu konuyla ilgili dogumun.cok.riskli oldugunu prof.girmesi gerektigini falan.soylemisler....keske hic ogrenmeseydim.daha iyiydi.cunku bildigimiz seyler.bilinaltimizi tetikliyor.... bilmedigimiz sey bizi rahatsiz etmeyendir. Simdi erken dogum risk var dese, daha cok.panik olacaksin.... onceden de yasanilan.bir.hikayen.oldugu icin.allah korusun.her konuda tedbirli olmak.istiyordur.

Saol canım çok teşekkür ederim ben de 31+6 da gideyim o zaman da bi terslik olmasın ya evet Biz 37 ye kadar calısacak gibi düşünüorz ama cok arkadasm 36 37 lerde doğum yaptı orası kısmet naaip artk sağlıkla gelsinlerde inşallah:) canm Bir sorum daha olcak calışırken 36 da ayrılmak istedim mesela izne onun için rapor mu alıcam yine yok sa dilekçe gibi bişey mi yazıoruz bilgin var mı birde ben görevlendirmeyim bu yılçalışabilir raporumu asıl okula mı görevlendirme okuluma mı vericem acaba ay ne karısık ya

Masallah beben kocaman.olmus:)))

Bende nette okuyorum kafam karışıyor sonra etrafımda doğum yapanlara soruyorum daha çok karışıyor sanki ben diğer kadınlardan farklıymışım gibi düşünüyorum.oyüzden burda yazmak istedim benim gibi olan işla biri vardır diye.tedbirli bir şekilde ilerliyoruz .bi konuda telaşlandım mı bekleme arama hemen gel diyo öğrendi artık :)

Ben sabah 2 aksam 2 tane vurundum aciliyeti vardı rahmimde acilma vardi benim.
Sabah saglik ocaginda aksam hastanede vurundum.
Yani benim normalde cik hareketliydi o biraz azaltti birkac gun gunde bikac tekme anca hissettim. Ilk gece cok hareketliydi sonra işte bikac gun oyle azaldı. Tatli ye uzan cok panik oluyosan. Kipirdar. Ya da saglik ocagina gidersin kalbini dinlemeye.

Ben oglen 2ye randevu aldim doktorumdan.. Karın ağrısı artıyor sanki.. bebek hareket ediyor , az önce hickirdi hatta biraz ama yine de merak ediyorum değişik bir ağrı çünkü.
1 ay sonra gel demişti, 2 hafta gecti sadece daha bir önceki randevumdan, umarım abartiyorsun falan demez :/

Saol canım ya içimi rahatlattın .brnimde ilk 3 ayda rahim ağzı açık oldupundan kapatıcı jel kullanmıştım ozaman yarın sağlık ocağında yaptırayım.oh be içim rahatladı :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…