- Konu Sahibi Nurbebekistiyor
-
- #45.581
:) ne zormuş hamilelik :) ilk bebeğinmi :)Benim rahim ağzım sadece bir ay falan kapalıydı onun dışında hep açıklık vardı
Ben hiç sormadim ne zaman geliyim diye ya. Genelde sorun yoksa 2 haftaya bir derler. Ben bazen erken gidiyorum bazen geç. Kafama göreBen oglen 2ye randevu aldim doktorumdan.. Karın ağrısı artıyor sanki.. bebek hareket ediyor , az önce hickirdi hatta biraz ama yine de merak ediyorum değişik bir ağrı çünkü.
1 ay sonra gel demişti, 2 hafta gecti sadece daha bir önceki randevumdan, umarım abartiyorsun falan demez :/
Evet canım ilk.:) ne zormuş hamilelik :) ilk bebeğinmi :)
Benimde ilk şükür allahıma ve bu güzel hediye verdiği için .Allah sağ salim kucağımıza almak nasip eder inşallah hepimize :)Evet canım ilk.
Buna da şükür ona da şükür şuna da şükür arada isyeeeaaağğğğnnn diye diye geldik bu günlere
Ben de sormayacam bu sefer, yoksa yine 1 ay sonra der :)Ben hiç sormadim ne zaman geliyim diye ya. Genelde sorun yoksa 2 haftaya bir derler. Ben bazen erken gidiyorum bazen geç. Kafama göre
Karın ağrısı fazlaysa iyi degilmiş canım yayilıyosa bi de sıkıştırıyosa ćok. Iyi degil dedi dr.um
ohh masallah canımKızlarrr ben geldim kontrolden.
Bebeğim kafası 34+1 bedeni 33+4 haftalik. Koca kafalı olacak herhalde
Nts ye girdim şimdilik sancı yok ama daha önce erken doğum sancısı geçirdin yine olabilir olursa hemen gel dedi.
Alttan ağrılar aşırı değilse normal bebek baş aşağı doğum pozisyonunda dedi.
Göbekte fazla ağrı olursa gel dedi.
Fıtığım vardı çok morarmış genel cerraha görün yine dedi.
Bebeğin huyu suyu her şeyi normal güzel dedi.
Ben 1 kilo almışım. bakıyorum artık kilo alıyosun dikkat et dedi
hafif bulantılar normal dedi.
Akıntı sızıntı lekelenme vs olursa haberim olsun dedi.
Doğum ücretleri de sigortası olana 500 civarı. çok ucuzmuş
istersen odaları gez dedi ama acelemiz vardı.
bebegimiz yüzunü bi defa gösterdi ama göruntü yakalayamadık sonra döndü zaten çok aşağıda eliyle kapatıp durdu yüzünü. yanakları tombikti vücuda göre. Sana benziyo dedi
boyu kilosu iyi dedi rakam vermedi haftasında dedi.
Hızlandırılmış muayne olduk resmen randevumuz görülmedi fiş aldık sıra gec geldi falan eşim geç kaldı zaten okula.
Şikayet edecektim vaktimiz yoktu :/
Benimde oluyo vcanım batma eğilip kalkarken bebek büyüyo dedi doktor :) daha sıkıştırır panik yapma dediBen de sormayacam bu sefer, yoksa yine 1 ay sonra der :)
Değişik tam tarif edemiyorum, korkuyorum biraz da. Gogsumun altinda rahim bitiyor ya, o bölgeye arada böyle sanci giriyor, eğilip kalkarken bir aci falan giriyor, hic olmadı daha önce
kızlar inanmazsınız belki ama kcamla kavga ettim .. illa çocuğuma babasının ismini koyacakmış.. şimdiye kadar da anlaşmamız vardı ana baba ismi konmayacak diye.. adam 1 haftadır babamın ismini koyacam diye tutturdu..hiçte sevmem kayınpederimi Allah var yani.. o da biliyo bunu.. ama kocama baskı yapıyolar anladığım kadarıyla.. bende rest çektim.. ben doğuracam adını ailen mı koyacak
bizimkide bi ara diline doladı ama ben kesinlikle istemıorum dedm sonra duruldu ama son zamanlarda yine gündem olur diye korkuorum cemil bizimde dedesi hiç işgimi cekmıo isim olarak zaten bana da göre de isim hakkı annenin olmalı bütün derdi tasayı çeken bizleriz,asla taviz verme canım ilerde düşünüp üzlürsn sonrakızlar inanmazsınız belki ama kcamla kavga ettim .. illa çocuğuma babasının ismini koyacakmış.. şimdiye kadar da anlaşmamız vardı ana baba ismi konmayacak diye.. adam 1 haftadır babamın ismini koyacam diye tutturdu..hiçte sevmem kayınpederimi Allah var yani.. o da biliyo bunu.. ama kocama baskı yapıyolar anladığım kadarıyla.. bende rest çektim.. ben doğuracam adını ailen mı koyacak dedim...çok sinirlendim
Ay canım dikkat et doğum sancılarına belde başlar dıo yasayanlar kendini dinle bi süre gecmezse git hemen doktoruna inşallah zamanını bekler bebişin bişeyi yokturben doğuruyo olabilirmiyim. sabah 9dan beri geçmeyen sancılarım var. ara ara giriyo mesela yarım saat bi ağrı yaşıyorum geçiyo sonra bidaha. karnım acıyo resmen. kasıklarım belim. bi garibimmmm :/ korktum. 1 saat daha geçmezse doktora gidicem
Maşallah canım bebişine kocaman olmusKızlarrr ben geldim kontrolden.
Nts ye girdim şimdilik sancı yok ama daha önce erken doğum sancısı geçirdin yine olabilir olursa hemen gel dedi.
bebegimiz yüzunü bi defa gösterdi ama göruntü yakalayamadık sonra döndü zaten çok aşağıda eliyle kapatıp durdu yüzünü. yanakları tombikti vücuda göre. Sana benziyo dedi
Hızlandırılmış muayne olduk resmen randevumuz görülmedi fiş aldık sıra gec geldi falan eşim geç kaldı zaten okula.
Şikayet edecektim vaktimiz yoktu :/az kalmış senin baya 34lere gelmişsiniz doğum ücreti de cok iyiymiş ya bizim hastane 1500 dedi
Ayy gulmekten yarildim vallahaa canim yaa.bizimde erkek olsa kayinpederin adi olacakti ali fuat.ama ben ali diyecektimismi de Cevdet.. cevdet ne la öle bebek mi olur.. töbe Allahım günah yazmasın.. çocuğa bağırsam babası alınır öyle de manyaklar... ben hiç taviz vermiyorum valla asla olmaz asla
bu alıntılamayı yapmakta marıfet ısterAlıntılama da hata yapmışım kızlar
Anladim canim, insallah benimkide normaldir baska bisey yokturBenimde oluyo vcanım batma eğilip kalkarken bebek büyüyo dedi doktor :) daha sıkıştırır panik yapma dedi
Iyi canim gozun aydin bi sikintin yokmus sukurKızlarrr ben geldim kontrolden.
Şikayet edecektim vaktimiz yoktu :/
Kizlar bend e birsey soracagim.mesela 32 de izne ciktik. 36 da dogum yaptim. O.kalan.4 hafta dogum.sonrasina ekleniyor degilmi.yani herhalukarda.16 hafta degilmi dogum izni.Saol canım çok teşekkür ederim ben de 31+6 da gideyim o zaman da bi terslik olmasın yaevet Biz 37 ye kadar calısacak gibi düşünüorz ama cok arkadasm 36 37 lerde doğum yaptı orası kısmet naaip artk sağlıkla gelsinlerde inşallah:) canm Bir sorum daha olcak calışırken 36 da ayrılmak istedim mesela izne onun için rapor mu alıcam yine yok sa dilekçe gibi bişey mi yazıoruz bilgin var mı birde ben görevlendirmeyim bu yılçalışabilir raporumu asıl okula mı görevlendirme okuluma mı vericem acaba ay ne karısık ya
Cogu kisi oyle.... herseyden panik yapiyoruz. Bu bazi kisilerde daha fazla.bende en ufak agrim sizimda kosuyorum doktora.... od a kiziyor cok.evhamlisin diye ama anlayis gosteriyor saolsun. Cok.zor elde ettigim icin.bu bebegid iken.ustunde yasiyorum hayati.ama az kaldi.5 jafta daha sik disini:)))Bende nette okuyorum kafam karışıyor sonra etrafımda doğum yapanlara soruyorum daha çok karışıyor sanki ben diğer kadınlardan farklıymışım gibi düşünüyorum.oyüzden burda yazmak istedim benim gibi olan işla biri vardır diye.tedbirli bir şekilde ilerliyoruz .bi konuda telaşlandım mı bekleme arama hemen gel diyo öğrendi artık :)
tabı canım eklenıyor.. zaten sen ıstesende ıstemesende 37 de ayrılıosun kalan 3 hafta aktarılıo. 36 da ogum yaparsan ki allah korusun :) oda eklenır.Kizlar bend e birsey soracagim.mesela 32 de izne ciktik. 36 da dogum yaptim. O.kalan.4 hafta dogum.sonrasina ekleniyor degilmi.yani herhalukarda.16 hafta degilmi dogum izni.
Normaldir inş. Ben panik yaptım gülerek karşıladı herkes normal diye :)Anladim canim, insallah benimkide normaldir baska bisey yoktur
Canım takip et sancı araları ne kadar sürüyor. Adet sancısından daha ağır bi sancı mıben doğuruyo olabilirmiyim. sabah 9dan beri geçmeyen sancılarım var. ara ara giriyo mesela yarım saat bi ağrı yaşıyorum geçiyo sonra bidaha. karnım acıyo resmen. kasıklarım belim. bi garibimmmm :/ korktum. 1 saat daha geçmezse doktora gidicem
Ay millet felaket tellalcisi zaten.duser tabi gobek son aylardayiz.takma onlari sen.doktorundan dahami iyi biliyolarya kuaföre gittim kadınlar moralimi bozdu yagöbeğin aşağı düşmüş bebek gelebilir git yat 8. ayda doğurursan yaşamaz. 7 aylıkken yaşıyoda 8. ayda doğunca niye yaşamıyo ne diyo bunlar yaaaaa??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?