2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Ben hiç sormadim ne zaman geliyim diye ya. Genelde sorun yoksa 2 haftaya bir derler. Ben bazen erken gidiyorum bazen geç. Kafama göre
Karın ağrısı fazlaysa iyi degilmiş canım yayilıyosa bi de sıkıştırıyosa ćok. Iyi degil dedi dr.um

Ben de sormayacam bu sefer, yoksa yine 1 ay sonra der :)
Değişik tam tarif edemiyorum, korkuyorum biraz da. Gogsumun altinda rahim bitiyor ya, o bölgeye arada böyle sanci giriyor, eğilip kalkarken bir aci falan giriyor, hic olmadı daha önce

ohh masallah canım

Benimde oluyo vcanım batma eğilip kalkarken bebek büyüyo dedi doktor :) daha sıkıştırır panik yapma dedi

ismi de Cevdet.. cevdet ne la öle bebek mi olur.. töbe Allahım günah yazmasın.. çocuğa bağırsam babası alınır öyle de manyaklar... ben hiç taviz vermiyorum valla asla olmaz asla
Ayy gulmekten yarildim vallahaa canim yaa.bizimde erkek olsa kayinpederin adi olacakti ali fuat.ama ben ali diyecektim

Iyi canim gozun aydin bi sikintin yokmus sukur

Kizlar bend e birsey soracagim.mesela 32 de izne ciktik. 36 da dogum yaptim. O.kalan.4 hafta dogum.sonrasina ekleniyor degilmi.yani herhalukarda.16 hafta degilmi dogum izni.

Cogu kisi oyle.... herseyden panik yapiyoruz. Bu bazi kisilerde daha fazla.bende en ufak agrim sizimda kosuyorum doktora.... od a kiziyor cok.evhamlisin diye ama anlayis gosteriyor saolsun. Cok.zor elde ettigim icin.bu bebegid iken.ustunde yasiyorum hayati.ama az kaldi.5 jafta daha sik disini:)))

Kizlar bend e birsey soracagim.mesela 32 de izne ciktik. 36 da dogum yaptim. O.kalan.4 hafta dogum.sonrasina ekleniyor degilmi.yani herhalukarda.16 hafta degilmi dogum izni.
tabı canım eklenıyor.. zaten sen ıstesende ıstemesende 37 de ayrılıosun kalan 3 hafta aktarılıo. 36 da ogum yaparsan ki allah korusun :) oda eklenır.

ya kuaföre gittim kadınlar moralimi bozdu ya göbeğin aşağı düşmüş bebek gelebilir git yat 8. ayda doğurursan yaşamaz. 7 aylıkken yaşıyoda 8. ayda doğunca niye yaşamıyo ne diyo bunlar yaaaaa??

Canım takip et sancı araları ne kadar sürüyor. Adet sancısından daha ağır bi sancı mı

ya kuaföre gittim kadınlar moralimi bozdu ya göbeğin aşağı düşmüş bebek gelebilir git yat 8. ayda doğurursan yaşamaz. 7 aylıkken yaşıyoda 8. ayda doğunca niye yaşamıyo ne diyo bunlar yaaaaa??
Ay millet felaket tellalcisi zaten.duser tabi gobek son aylardayiz.takma onlari sen.doktorundan dahami iyi biliyolar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…