2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Hadi canım gözün aydın bu seferki muayenen sorunsuz geçmiş

ya kuaföre gittim kadınlar moralimi bozdu ya göbeğin aşağı düşmüş bebek gelebilir git yat 8. ayda doğurursan yaşamaz. 7 aylıkken yaşıyoda 8. ayda doğunca niye yaşamıyo ne diyo bunlar yaaaaa??
öyle saçma şeymi olur canım ya boma morelinkritik dönemleri geçtik Allahın izniyle herşey Allahın elinde.ben bugün doktora gittim aynı haftadayız benim karnımda çok yukar sa deil. 35 haftadan sonraki doğumda bebek doğuma hazırlanmış durumda olur dedi :)

ay doğursakta bi rahatlasak. normalde kimseyi takmam bende söz konusu bebek olunca bide diyolarki hamileyken saç kestirilmezmiş o niyeyemiş dedim kocakarı gibi inançlarınız var

ay doğursakta bi rahatlasak. normalde kimseyi takmam bende söz konusu bebek olunca bide diyolarki hamileyken saç kestirilmezmiş o niyeyemiş dedim kocakarı gibi inançlarınız var
Hayırlı doğumlar versin Allah hepimize . Güzel bişey hamilelik ama canlı görmek daha başka :) bende takıuorum denilenleri :) o saç kestirmeyi bend kestirmedim boyatmadım :)

ya kuaföre gittim kadınlar moralimi bozdu ya göbeğin aşağı düşmüş bebek gelebilir git yat 8. ayda doğurursan yaşamaz. 7 aylıkken yaşıyoda 8. ayda doğunca niye yaşamıyo ne diyo bunlar yaaaaa??
Aman tezek yesin onlarrr alakası bile yok canım , niyeyse öle bi inanış var bazı insanlarda..çnceden küvöz yokmuş bişi yokmuş..8.ayda ciğer gelişimi yarıda kaldığı için öle diolar ama içini ferah tut sen kuzum

Bakma sen o bok yedi başlarına. O eski bi hurafedir, neymiş efendim çift aylarda doğarsa yaşamazmış bebek yani 6, 8 gibi ama tek aylarda 7,9 yaşarmış.

Ne guzel bebisin kiyafetlerini yikayip hazirlamissiniz canim guzel gunlerde giyinsin ibsallah bizimde mobilyalar cumartesi geldi cok kokuyor surekli camlari acik tutuyorum ama kokunun gitmesi bayagi zaman alacak sanirim doktor konysunda da icinize sinmediyse degistir canim kabul ederler diye dusunuyorum hangi sehirdesin

kaynanan flnmı aklına girdi acaba? neyse sen sımdı sınır yapma kendıne zaten hassassın bu aralar,,
olmadı 2 isim koyarsınız . ıkıncısıde senın ıstedıgın bır ısım olur ,
ay yok kız ne 2. ismi olmaz asla olmazz dedelik bişe yapmamış ta isim sözkonusu olunca mı dede oluyolar

Aynen yaaa cevdet ne oyle.... off cok gicik.oluyorum su isim mevzusuna....allahtann kiz oldu
kız olsaydı anamın ismini koyalım derdi bu seferde
Ayy gulmekten yarildim vallahaa canim yaa.bizimde erkek olsa kayinpederin adi olacakti ali fuat.ama ben ali diyecektim
Allah korumuş onlara Cevdet nah cevdet

mantık olarak düşünürsek 28 haftalık bebeğin yaşama şansı mı daha yüksek yoksa 32 haftalık bebeğin mi .. o yanlış bi inanış o zaman 7. aydan 9. aya kadar boşuna mı taşıyoruz

Canım 147 meb için
170 var sgk için

ONLARIN BEN AĞZINA S... EMİİ. COK BILIYORLAR ONLAR

selam kızlar,size bir şey sorucam ben 38 haftama kadar çalışmak istiyorum.kv de şehir dışında bize gelmek için bizden haber bekliyor.sizce ne zaman gelsin ben çok uzun süre beraber kalmak da istemiyorum.
sizninde aynı durumda olanlarınız varsa ne zaman gelecekler?

benımkıde gelcıem ısten cıkınca dedı ama ben hem onu hem annemı ıstemıyrum. ıkısı anlasamıolar zaten cekemem. oyuzden kv ınsallah 39 da fılan gelır dıe dusunuyorum. sende olmadı ozaman cagr canm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…