- 21 Ekim 2015
- 1.020
- 1.238
- 48
- 49
- Konu Sahibi Nurbebekistiyor
-
- #45.601
Sorunsuz gebelerde vurulmuyor o iğnebelki ondandır canım o zaman.ben yine de sorarım bakiim.sorularımı unutucam bu gidişle
Hadi canım gözün aydın bu seferki muayenen sorunsuz geçmişKızlarrr ben geldim kontrolden.
Bebeğim kafası 34+1 bedeni 33+4 haftalik. Koca kafalı olacak herhalde
Nts ye girdim şimdilik sancı yok ama daha önce erken doğum sancısı geçirdin yine olabilir olursa hemen gel dedi.
Alttan ağrılar aşırı değilse normal bebek baş aşağı doğum pozisyonunda dedi.
Göbekte fazla ağrı olursa gel dedi.
Fıtığım vardı çok morarmış genel cerraha görün yine dedi.
Bebeğin huyu suyu her şeyi normal güzel dedi.
Ben 1 kilo almışım. bakıyorum artık kilo alıyosun dikkat et dedi
hafif bulantılar normal dedi.
Akıntı sızıntı lekelenme vs olursa haberim olsun dedi.
Doğum ücretleri de sigortası olana 500 civarı. çok ucuzmuş
istersen odaları gez dedi ama acelemiz vardı.
bebegimiz yüzunü bi defa gösterdi ama göruntü yakalayamadık sonra döndü zaten çok aşağıda eliyle kapatıp durdu yüzünü. yanakları tombikti vücuda göre. Sana benziyo dedi
boyu kilosu iyi dedi rakam vermedi haftasında dedi.
Hızlandırılmış muayne olduk resmen randevumuz görülmedi fiş aldık sıra gec geldi falan eşim geç kaldı zaten okula.
Şikayet edecektim vaktimiz yoktu :/
öyle saçma şeymi olur canım ya boma morelinkritik dönemleri geçtik Allahın izniyle herşey Allahın elinde.ben bugün doktora gittim aynı haftadayız benim karnımda çok yukar sa deil. 35 haftadan sonraki doğumda bebek doğuma hazırlanmış durumda olur dedi :)ya kuaföre gittim kadınlar moralimi bozdu yagöbeğin aşağı düşmüş bebek gelebilir git yat 8. ayda doğurursan yaşamaz. 7 aylıkken yaşıyoda 8. ayda doğunca niye yaşamıyo ne diyo bunlar yaaaaa??
ay doğursakta bi rahatlasak. normalde kimseyi takmam bende söz konusu bebek olunca bide diyolarki hamileyken saç kestirilmezmiş o niyeyemiş dedim kocakarı gibi inançlarınız varöyle saçma şeymi olur canım ya boma morelinkritik dönemleri geçtik Allahın izniyle herşey Allahın elinde.ben bugün doktora gittim aynı haftadayız benim karnımda çok yukar sa deil. 35 haftadan sonraki doğumda bebek doğuma hazırlanmış durumda olur dedi :)
manyak kız bunlar hepsi kocakarıAy millet felaket tellalcisi zaten.duser tabi gobek son aylardayiz.takma onlari sen.doktorundan dahami iyi biliyolar
Sen aklı başında bi insansın canim aklı dötündeki insanların laflarına bakmamanyak kız bunlar hepsi kocakarı
Hayırlı doğumlar versin Allah hepimize . Güzel bişey hamilelik ama canlı görmek daha başka :) bende takıuorum denilenleri :) o saç kestirmeyi bend kestirmedim boyatmadım :)ay doğursakta bi rahatlasak. normalde kimseyi takmam bende söz konusu bebek olunca bide diyolarki hamileyken saç kestirilmezmiş o niyeyemiş dedim kocakarı gibi inançlarınız var
Evet ekleniyor her halükarda 16 kullanılıyorKizlar bend e birsey soracagim.mesela 32 de izne ciktik. 36 da dogum yaptim. O.kalan.4 hafta dogum.sonrasina ekleniyor degilmi.yani herhalukarda.16 hafta degilmi dogum izni.
Aman tezek yesin onlarrr alakası bile yok canım , niyeyse öle bi inanış var bazı insanlarda..çnceden küvöz yokmuş bişi yokmuş..8.ayda ciğer gelişimi yarıda kaldığı için öle diolar ama içini ferah tut sen kuzumya kuaföre gittim kadınlar moralimi bozdu yagöbeğin aşağı düşmüş bebek gelebilir git yat 8. ayda doğurursan yaşamaz. 7 aylıkken yaşıyoda 8. ayda doğunca niye yaşamıyo ne diyo bunlar yaaaaa??
Bakma sen o bok yedi başlarına. O eski bi hurafedir, neymiş efendim çift aylarda doğarsa yaşamazmış bebek yani 6, 8 gibi ama tek aylarda 7,9 yaşarmış.ya kuaföre gittim kadınlar moralimi bozdu yagöbeğin aşağı düşmüş bebek gelebilir git yat 8. ayda doğurursan yaşamaz. 7 aylıkken yaşıyoda 8. ayda doğunca niye yaşamıyo ne diyo bunlar yaaaaa??
Aman takilma onlara oldu olacak dogurtsalardimanyak kız bunlar hepsi kocakarı
Ne guzel bebisin kiyafetlerini yikayip hazirlamissiniz canim guzel gunlerde giyinsin ibsallah bizimde mobilyalar cumartesi geldi cok kokuyor surekli camlari acik tutuyorum ama kokunun gitmesi bayagi zaman alacak sanirim doktor konysunda da icinize sinmediyse degistir canim kabul ederler diye dusunuyorum hangi sehirdesinNaber kizlar, bigunlerndur yazamadim ama takip ediyorum.
Bebisin butun kiyafetleri yikandi, esim sagolsun hepsini utuledi.
Dolabimiz da kuruldu, kokusunun gitmesini bekliyorum.. Sonra yerlestirecem tum kiyafetlerini
Karnim agriyor dun aksamdan beri. Darbe almisim gibi bir agri, bebek icerden ayagini mi cok dayiyor anlayamadim..
Bir de sizce bu haftalarda doktor degisikligi yapilir mi? Suan gittigim hastane de ozel, ama ne esim ne ben bastan beri pek isinamadik.. Eve yakin diye pek onemsemedik de.. Bir kac gundur baska doktor arastir istersen, gidelim belki icine siner diyor ama bu haftadan sonra baska doktor kabul eder mi ki :/
ay yok kız ne 2. ismi olmaz asla olmazzkaynanan flnmı aklına girdi acaba? neyse sen sımdı sınır yapma kendıne zaten hassassın bu aralar,,
olmadı 2 isim koyarsınız . ıkıncısıde senın ıstedıgın bır ısım olur ,
kız olsaydı anamın ismini koyalım derdi bu seferdeAynen yaaa cevdet ne oyle.... off cok gicik.oluyorum su isim mevzusuna....allahtann kiz oldu
Allah korumuşAyy gulmekten yarildim vallahaa canim yaa.bizimde erkek olsa kayinpederin adi olacakti ali fuat.ama ben ali diyecektim
mantık olarak düşünürsek 28 haftalık bebeğin yaşama şansı mı daha yüksek yoksa 32 haftalık bebeğin mi .. o yanlış bi inanış o zaman 7. aydan 9. aya kadar boşuna mı taşıyoruzya kuaföre gittim kadınlar moralimi bozdu yagöbeğin aşağı düşmüş bebek gelebilir git yat 8. ayda doğurursan yaşamaz. 7 aylıkken yaşıyoda 8. ayda doğunca niye yaşamıyo ne diyo bunlar yaaaaa??
Canım 147 meb içinCanim 147 ogretmenler icinmi yoksa sgkli calisanlarda arayabiliomu..
Gunaydin canim dualarim seninle... bu bebekler nie bizi korkutuo anlamiyorum benmkide hareket etmiodu ama usg de masallahi vardi. Asagi dustukce hareketini az hissederimisiz insallah senin cimcimede iyidir iyi haberlerle gel insallah
Ayyyy canim yaaa valla senin zilli durmicak. Yaninda kimse yokmu tek misin
İzinle ilgili canım147 den ne öğreniliyormuş?
ONLARIN BEN AĞZINA S... EMİİ. COK BILIYORLAR ONLARya kuaföre gittim kadınlar moralimi bozdu yagöbeğin aşağı düşmüş bebek gelebilir git yat 8. ayda doğurursan yaşamaz. 7 aylıkken yaşıyoda 8. ayda doğunca niye yaşamıyo ne diyo bunlar yaaaaa??
saol canımCanım 147 meb için
170 var sgk için
benımkıde gelcıem ısten cıkınca dedı ama ben hem onu hem annemı ıstemıyrum. ıkısı anlasamıolar zaten cekemem. oyuzden kv ınsallah 39 da fılan gelır dıe dusunuyorum. sende olmadı ozaman cagr canmselam kızlar,size bir şey sorucam ben 38 haftama kadar çalışmak istiyorum.kv de şehir dışında bize gelmek için bizden haber bekliyor.sizce ne zaman gelsin ben çok uzun süre beraber kalmak da istemiyorum.
sizninde aynı durumda olanlarınız varsa ne zaman gelecekler?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?