2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

aynen. bazen çok burunlarını sokuyorlar
çok biliyıorlar

neler yapmadım kuzum dıyorum en son avukata verıyodum bosanma dilekcesını , artık koyverdım ne yaşancaksa yaşanacak , ikna edemıorum adamı
pehh bu adamların anne aşkı beni öldürecek benımkı de nakil isticek galıba baska belediyeye eger olmazsa ılceye gıderız dedı annelerının oldugu bende sesımı cıkarmadım da orda duramam aslaaa o gıtsın gelsın ev aldık bosuna almadık heral

neler yapmadım kuzum dıyorum en son avukata verıyodum bosanma dilekcesını , artık koyverdım ne yaşancaksa yaşanacak , ikna edemıorum adamı
haydaaaaa ya bebeğe bakma açısından iyi olabilir ama inan özel hayatınız kalmaz. sen yemek yaparsın evde o anama gitcem der hatta oraya gider sana telefon eder gel aşağı diye :) ay napcaksın çok zor bir durum ya. çocuğumu sana göstermem diye tehdit etsen

ev aldıysanız iyi bari canım ,en iyi kaynana bile batıyo insana valla dünyanın düzeni bu :)

ya kuaföre gittim kadınlar moralimi bozdu ya göbeğin aşağı düşmüş bebek gelebilir git yat 8. ayda doğurursan yaşamaz. 7 aylıkken yaşıyoda 8. ayda doğunca niye yaşamıyo ne diyo bunlar yaaaaa??

Ya ben bu aptal insanlardan bıktım. Saçma sapan konuşuyorlar. Ben kimseyle görüşmüyorum valla. Zaten 7 den önce kimse farketmiyordu hamile olduğumu. Komşularım bile bilmez zaten sabah gidiyorum akşam geç geliyorum işten. Normalde kuaförde vakit geçirmeyi hiç sevmem zaten şimdi saçımı ne kestiriyorum ne boyatıyorum.
2 ay önce düğündeydik. Benim ufak yeğenim ayağını ağaçta yarmış 15 cm uzunluğunda 5 cm derinliğinde zaten gördüm fena oldum arabaya koştum ilkyardım çantası alayım arabayı getireyim diye. Bir duvar vardı üzerinden geçtim. Beni görmüş kuzenim vayy atladı çocuğu düşürecek diye bi kıyamet kopardılar annem yazık torununa mı üzülsün bana mı. Üzdüler kadını geldim kolumdan tutuyor ağlayıp duruyor. 1,75 boy var bende artı elimden destekle indim aşağıya. O duvardan benim inmem ayrı 1,55 lik insanın inmesi ayrı diye anlatmaya çalışıyorum ne fayda. Zaten deli gibi üzülmüşüm yeğenime. Neyse yeğenimi alıp götürdük acile. Arayıp durdular beni de panik ettirdiler hissetmeme rağmen bebeği neyse bende baktırdım bebeğe artık. Bir sorun yoktu zaten. İnsanlar işte saçma sapan konuşup panik yaptırıyorlar. O yüzden gitmiyorum kimseye. Haftasonu mevlüt vardı birde başka akrabanın nikahı vardı hastayım dedim gitmedim. Kimsenin saçma yorumlarını dinleyecek halimiz yok. o yüzden takmayın kimseyi.

Benim ki de sadece p.pisini gösteriyor. Zaten çok erken belli olmuştu 12. haftada sanırım. Yüzünü küçükken bir kez görebildik. Uyuyor zaten genelde doktor uyandırıyor :) Ben çok takmıyorum da eşim çok takılıyor. Burnu yandan büyük görünmüştü ayrıntılıda. Ona takmıştı eşim. Şiş oluyorlarmış zaten. Hatta yüzü için yine gelin falan demişti doktor gitmedim bi daha. Sağlıklı, hayırlı olsun, eli yüzü düzgün olsun inşallah hepimizin bebişleri. Son gittiğimizde de doktor yine bacak ve p.pi fotoğrafı verdi

Oh çok iyi laf etmişsin.

Kabus gibi. Dipdibe olunca noluyo acaba. Zaten ziyaret etmemiz gereken zamanda gidiyoruz kalıyoruz günlerce bu neyin hevesi anlamıyorm.

yok kız nerde perşembe taşıncam nakliyeci doluymuş. tamam yıkamayım o zaman. bırak karotları kendi haline
tmm dıkkat et kaynananı cagr o yerlestırsın mutfagı fılan.. karotları ben bırakıcam da onlar benı bırakmıo... neysekı safak azaldı sonra ne halt ederlerse etsınler

ev aldıysanız iyi bari canım ,en iyi kaynana bile batıyo insana valla dünyanın düzeni bu :)
canm ben bı yandan ıstıyorum bı yandan da ozel hayatmız olmaz dıorm vazgecıyorum ama benm esımde ole her aksam anne pısırsın orda yıyelım dııe bı tıp deıl.. bı akrabaları vardı annesı anlattı ya kızın ya cocugn annesı yemek yaıms yıyıp eve gecıolarmıs ben ugrasamam onla 3 4 gnde bır olurda calısan ınsanlarız valla eve gelıp yıyıp ayagımızı uzatmak ıstıyoruz dedı kv de de sustu

Maşallah çok tatlı göbüşün var... Bana da erkek mi diye soruyorlar hep... Ama benimkisi de kız...
teşekkürler canım :) annem bile hala erkek o diyo sen pembe aldın hep kıyafetleri hi hi diye gülüyo :) dr lar görememiştir minnacık pipi o diyo :) tabi ben alıştım artık laflara biliyorm kızım olcanı

slm kızlar benım bebek cok oynamadı bugun yanı bugun ıyı bı tekmesı gelmedı az az cok yavaş oynuur endıselenmelımıyım bekleyımmı bugun melisa içtım etkısımı oldu acaba

hahahah yerim seni :) neler düşündüm neler ,ikna edemedım , biz cok seyler yasadık öncesindede ,,ikinci bi şansı olmadıgını bılıyor ikiside , ayaklarını denk alacaklar yoksa kocam ococugunu kaynanam torununu haftada 1 gün 2 3 saat görürler ,zaman neler gösterıcek göreces :)

Kabus gibi. Dipdibe olunca noluyo acaba. Zaten ziyaret etmemiz gereken zamanda gidiyoruz kalıyoruz günlerce bu neyin hevesi anlamıyorm.

valla bende anlamıyorum bız bayan olmamıza ragmen bukadar düşkün degılız , bıde benım kayınpeder vefat etmıs , iyice kendını sorumlu hıssedıyo benımkı büyük cocuk bide , ekstra durumlarımız var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…