- 29 Nisan 2010
- 4.289
- 2.805
- 133
- Konu Sahibi Nurbebekistiyor
-
- #45.741
ii kız iş yerindeyım karotlarla boğusuyorumnapıon kızzz
yıkama sakın toplar kendınıya bu pamuklu yorganlarıda yıkıcazmı bozulmasın topak topak olur diye korkuyom
aynen. bazen çok burunlarını sokuyorlarben de yıkadım canım bugün dalinle çok hafif bi kokusu var :) eşim son haftalarda yıkasaydın kokusu çıkmazdı çanaşırların hem diyo erkek işte ne anlar sanki tam gününde gelceği belli bebeğin :) bi de son haftalarda sanki bu işleri kolayca yapabilcem.
pehh bu adamların anne aşkı beni öldürecekneler yapmadım kuzum dıyorum en son avukata verıyodum bosanma dilekcesını , artık koyverdım ne yaşancaksa yaşanacak , ikna edemıorum adamı
O anasına kactıkça sen de kendi annene kaç. Benim annem de başka sehirde
öff aynen öyle. burnumdan aldıgım nefes yetmıyor artıkher bir tarafımız gerilmiş vaziyette :)
haydaaaaa ya bebeğe bakma açısından iyi olabilir ama inan özel hayatınız kalmaz. sen yemek yaparsın evde o anama gitcem der hatta oraya gider sana telefon eder gel aşağı diye :) ay napcaksın çok zor bir durum ya. çocuğumu sana göstermem diye tehdit etsenneler yapmadım kuzum dıyorum en son avukata verıyodum bosanma dilekcesını , artık koyverdım ne yaşancaksa yaşanacak , ikna edemıorum adamı
yok kız nerde perşembe taşıncam nakliyeci doluymuş. tamam yıkamayım o zaman. bırak karotları kendi halineii kız iş yerindeyım karotlarla boğusuyorum. sen napıosun tasındınmı
yıkama sakın toplar kendını
pehh bu adamların anne aşkı beni öldürecekbenımkı de nakil isticek galıba baska belediyeye eger olmazsa ılceye gıderız dedı annelerının oldugu bende sesımı cıkarmadım da orda duramam aslaaa o gıtsın gelsın ev aldık bosuna almadık heral
ya kuaföre gittim kadınlar moralimi bozdu yagöbeğin aşağı düşmüş bebek gelebilir git yat 8. ayda doğurursan yaşamaz. 7 aylıkken yaşıyoda 8. ayda doğunca niye yaşamıyo ne diyo bunlar yaaaaa??
Benim ki de sadece p.pisini gösteriyor. Zaten çok erken belli olmuştu 12. haftada sanırım. Yüzünü küçükken bir kez görebildik. Uyuyor zaten genelde doktor uyandırıyor :) Ben çok takmıyorum da eşim çok takılıyor. Burnu yandan büyük görünmüştü ayrıntılıda. Ona takmıştı eşim. Şiş oluyorlarmış zaten. Hatta yüzü için yine gelin falan demişti doktor gitmedim bi daha. Sağlıklı, hayırlı olsun, eli yüzü düzgün olsun inşallah hepimizin bebişleri. Son gittiğimizde de doktor yine bacak ve p.pi fotoğrafı verdiKızlar ya sağlıklı olsunlar da bu ogluşm niye yüzünü göstermiyo bizebikac saniye görebildim yanakları tombik kurban olurum nasıl duygulandım. Sabredecez dogduğunda görürüm inşallah sağlıkla. Ama keşke elimde bi ultrason fotosu olsaydı. Ayrıntılıda bile bi defa gösterdi daha küçüktü o zaman. Başka doktora da gittim onda da göremedik.
Onca acı çektiriyor da gül cemalini de gösterse yasıpa
Pipisini de 5.ay zorla göstermişti.
Oh çok iyi laf etmişsin.Aynı gerizekalılığı banada kuaförde demişlerdi. Bende ebemisiniz diye sordum.kadın bozulmuştu. Eskiden myleydi falan dedi. Bende teknoloji gelişti dedim...ama dua etsin saçına yapışmadım. Bi b...k..a yaramazlar işleri güçleri ona buna laf yorum yapmak. 28 geçtikten sonra risk yok.bebişler yaşar.
Maşallah çok tatlı göbüşün var... Bana da erkek mi diye soruyorlar hep... Ama benimkisi de kız...her gören diyo ki bebek erkek mi karnım erkek karnı gibiymiş. ama ultrason hep kız diyo :) sizin nasıl karnınız kızlar?
Kabus gibi. Dipdibe olunca noluyo acaba. Zaten ziyaret etmemiz gereken zamanda gidiyoruz kalıyoruz günlerce bu neyin hevesi anlamıyorm.@alekta movik movik kızlar benım kocam zorla kaynanamın oturdugu binadaki başka dairesine taşıttırıo beni , ben napım =)) bu yuzden resmen bosanma raddesıne geldık ama nuh dıyo peygamber demıyo ,Allah sonumuzu hayır etsın bakalım nolcak, allahtan 1 sokak ilerdede annem oturuo,
En iyi kaynana ölü kaynana diyecem ama istisnalar icin gecerli degilllev aldıysanız iyi bari canım ,en iyi kaynana bile batıyo insana valla dünyanın düzeni bu :)
tmm dıkkat et kaynananı cagr o yerlestırsın mutfagı fılan.. karotları ben bırakıcam da onlar benı bırakmıo... neysekı safak azaldı sonra ne halt ederlerse etsınleryok kız nerde perşembe taşıncam nakliyeci doluymuş. tamam yıkamayım o zaman. bırak karotları kendi haline
canm ben bı yandan ıstıyorum bı yandan da ozel hayatmız olmaz dıorm vazgecıyorum ama benm esımde ole her aksam anne pısırsın orda yıyelım dııe bı tıp deıl.. bı akrabaları vardı annesı anlattı ya kızın ya cocugn annesı yemek yaıms yıyıp eve gecıolarmıs ben ugrasamam onla 3 4 gnde bır olurda calısan ınsanlarız valla eve gelıp yıyıp ayagımızı uzatmak ıstıyoruz dedı kv de de sustuev aldıysanız iyi bari canım ,en iyi kaynana bile batıyo insana valla dünyanın düzeni bu :)
ayy ben hep kullanırım bu cumleyı bıkere kv annemlere anlatıodum en ıı kaynana ölü kaynana dedım annem bi aşkolsun demıstı hala gozumun önüne gelioEn iyi kaynana ölü kaynana diyecem ama istisnalar icin gecerli degilll
teşekkürler canım :) annem bile hala erkek o diyo sen pembe aldın hep kıyafetleri hi hi diye gülüyo :) dr lar görememiştir minnacık pipi o diyo :) tabi ben alıştım artık laflara biliyorm kızım olcanıMaşallah çok tatlı göbüşün var... Bana da erkek mi diye soruyorlar hep... Ama benimkisi de kız...
Hahaha ay bende kullaniyomda sonunada istisnalar haric diyorum napayimmmayy ben hep kullanırım bu cumleyı bıkere kv annemlere anlatıodum en ıı kaynana ölü kaynana dedım annem bi aşkolsun demıstı hala gozumun önüne gelio
haydaaaaa ya bebeğe bakma açısından iyi olabilir ama inan özel hayatınız kalmaz. sen yemek yaparsın evde o anama gitcem der hatta oraya gider sana telefon eder gel aşağı diye :) ay napcaksın çok zor bir durum ya. çocuğumu sana göstermem diye tehdit etsen
Kabus gibi. Dipdibe olunca noluyo acaba. Zaten ziyaret etmemiz gereken zamanda gidiyoruz kalıyoruz günlerce bu neyin hevesi anlamıyorm.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?