- 2 Mart 2015
- 2.801
- 2.688
- 108
- Konu Sahibi Nurbebekistiyor
-
- #45.781
Annesi babası daha tatlı gelir onaCanım bugün çok yoğundum ancak okuyabildim yazdıklarını, ben de bu kız niye isyanlarda diyorum.. Cidden sinir bozucu bir durummuş ama çok kafana takmamaya çalış, eşin gelince sakince konuş onunla, bebiş olunca hiçbir yere kıpırdayamıycak zaten uça uça gelicek evine sen merak etme
Yimirtabu saaten sonra ne yemek yapılır yaw
Aynen canim huzursuzluk vermekten baska biseye yaramiolaray benimkide öyle canım evimiz kapımız ayrı bilmem ne dıe pek konusuyo da oraya gıttıgımızde görecez bakalm o konustuklarını uygulayabılecekmı:)
Hahah o bulmus bulcagini zaten.. napicaksn kadin mi tutucaksin. Dikkat et bak valla son aylar evi yerlestircem die agir kaldirmaaynen öle kuzum ya. yok kız kaynanam yaşlı ve pis ona hiçbişi yaptırtmam o allahından bulsun
Karnibahar Kızart yogurtlu ye ben ole yaptm bide salata :)bu saaten sonra ne yemek yapılır yaw
Insallah canim allah yardimcin olsunBende kayinvalidemle yasiyorum kizlar dua edin bana lutfen tek istegim kendi evim kendi kapim olsun
Kafana takma canım ...ya kuaföre gittim kadınlar moralimi bozdu yagöbeğin aşağı düşmüş bebek gelebilir git yat 8. ayda doğurursan yaşamaz. 7 aylıkken yaşıyoda 8. ayda doğunca niye yaşamıyo ne diyo bunlar yaaaaa??
bu saaten sonra ne yemek yapılır yaw
şehir efsanelerinden biri olsa gerek. aynısını annem de dedı..ya kuaföre gittim kadınlar moralimi bozdu yagöbeğin aşağı düşmüş bebek gelebilir git yat 8. ayda doğurursan yaşamaz. 7 aylıkken yaşıyoda 8. ayda doğunca niye yaşamıyo ne diyo bunlar yaaaaa??
Bende kayinvalidemle yasiyorum kizlar dua edin bana lutfen tek istegim kendi evim kendi kapim olsun
Keyfim yok çok sinirliyim bugün ama neye kime sinirlenmisim bilmiyorum
Allah razi olsun canimm o kadar derinden hissetimki duani insallahhh Rabbimde senin ne muradin varsa versinİnşallahg bebeğim rabbim gönlün yaşayabileceğib bir ev nasip etsin sana. Tüm kalbimle dua ediyorum sanaaa
Oooo senin menu zenginmjs :) bole 4 cesit yenek yapmayali yil oldu :)Bacım ben kendi kendine pişen yemekler yaptım
Lokanta usulu mercimek çorbası (Ki yalan sırf salça koymamak için)
Sulu patates yemeği
Pilav
Cacık
Sabır sabır ya sabır :)saçmalık o canım sen sıkma canını batıl inanç anne karnında ne kadar durursa o kadar iyi.Banada karnın aşağıda diyorlar hayırlısıyla 3 haftayı daha atlatsak
Ayyyy bu kız beni öldürüyor yaaSinirlenme annem sen ya, yap bir tost kafan dağılsın
Ay evet sorma ya bıktımmmmmm aaaaaYimirtaHer gun her gun fenalik geliyo degilmi...
Ben salçalısını yaptım bak üşenmedimBacım ben kendi kendine pişen yemekler yaptım
Sulu patates yemeği
Pilav
Cacık
Ay yok kız kendimi zor kaldırıom pisleştim bende iyice bırak dağınık kalsınHahah o bulmus bulcagini zaten.. napicaksn kadin mi tutucaksin. Dikkat et bak valla son aylar evi yerlestircem die agir kaldirma
Kız sevmeyiz biz onu :)Karnibahar Kızart yogurtlu ye ben ole yaptm bide salata :)
Insallah canim allah yardimcin olsun
Ohhhh afiyet olsun tatlımmmmBacım ben kendi kendine pişen yemekler yaptım
Sulu patates yemeği
Pilav
Cacık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?