- 8 Ocak 2015
- 1.183
- 1.488
- 63
- Konu Sahibi Nurbebekistiyor
- #45.721
kızlarrrr sancılarım vardı. şimdi iyiyim çok şükür daha yeni geçti. nolur nolmaz hastaneye gitsemmi diyorum. perşembede kontrolum var bilemedim. bugün çok korktum amaaaa :/
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
dr unu arayıp sorsaydın canım ya aradınmıkızlarrrr sancılarım vardı. şimdi iyiyim çok şükür daha yeni geçti. nolur nolmaz hastaneye gitsemmi diyorum. perşembede kontrolum var bilemedim. bugün çok korktum amaaaa :/
Ah canımm biz öyle olmayız inşallah.Erkek çocuğunu anne yetiştiriyor işte.... Annlerin rolü çok büyük..eşine saygılı sevgili evlat yetiştirmek yerine kopamayan bağımlı bireyler yetiştiyorlar.nden kocaları yüzünden.... Kocasından ilgi görmeyen kadınlara bak etrafta hep çocuklarına sararlar,evliliklerine karışıp mutsuz ederler. Ben olmadım kimse olmasın benim çocuğum mantığı,,,, neyse ki o zinciri biz yeni nesil kıracağız inşallah....
Sancıların geçtiyse bence gitmene gerek yok. Hastaneyr git kontrol ol geri gel daha çok yorar seni zaten sancılardan da yorgun düşmüşsündür. En iyisi yat dinlen canımkızlarrrr sancılarım vardı. şimdi iyiyim çok şükür daha yeni geçti. nolur nolmaz hastaneye gitsemmi diyorum. perşembede kontrolum var bilemedim. bugün çok korktum amaaaa :/
için rahat etmicekse git derimkızlarrrr sancılarım vardı. şimdi iyiyim çok şükür daha yeni geçti. nolur nolmaz hastaneye gitsemmi diyorum. perşembede kontrolum var bilemedim. bugün çok korktum amaaaa :/
napıon kızzzdr unu arayıp sorsaydın canım ya aradınmı
bende yarın akşam gidicem. muhtemel yarın itibariyle benim kontroller haftada bire dönecek battım :) bel ağrısı akşamları çok oluyo bende sanırım bebişlerin kilosundan o canım.selamlar, şikayetler çoğalmaya başladı..
sabah çok hafif kasık ve bel agrım vardı. persembe doktora gıdıcem bakalım neler olmus
Senin şu aile konusu açılınca bana daral geliyo kendi eşimi görüyorum sanki. Biz iki aileden de ayrı şehirde yaşıyoruz benimki de geçen diyoki kardeşim okulu bitirsin ona burda iş bulcam annemleri de buraya getircem bi arsa alcam ev yapcam yaşayıp gidelim hep birlikte! Kalp atışlarım hızlandı resmen sinirden ama bişey demedim inşallah öyle bişey olmaz diye dua ediyorum şuan için.
her şeyı yıkayacagım :=)kızlar bgn kızımın cicilerini yıkıcam size sorum olcak bebek battaniyesi de yıkanır mı çamaşırlarıyla onu da yıkayayım mı?
canan sakın bu hatayıııı yapmmaaa valla yemekleri bile beraber yemek zorunda kalırsınız. bastır sakınnnnnnnnalekta movik movik kızlar benım kocam zorla kaynanamın oturdugu binadaki başka dairesine taşıttırıo beni , ben napım =)) bu yuzden resmen bosanma raddesıne geldık ama nuh dıyo peygamber demıyo ,Allah sonumuzu hayır etsın bakalım nolcak, allahtan 1 sokak ilerdede annem oturuo,
evet olabilir. eşime masaj yaptırıyorum '' etin çok fena gerılmıs '' dıyoor her defasındanbende yarın akşam gidicem. muhtemel yarın itibariyle benim kontroller haftada bire dönecek battım :) bel ağrısı akşamları çok oluyo bende sanırım bebişlerin kilosundan o canım.
her bir tarafımız gerilmiş vaziyette :)evet olabilir. eşime masaj yaptırıyorum '' etin çok fena gerılmıs '' dıyoor her defasından
O anasına kactıkça sen de kendi annene kaç. Benim annem de başka sehirdealekta movik movik kızlar benım kocam zorla kaynanamın oturdugu binadaki başka dairesine taşıttırıo beni , ben napım =)) bu yuzden resmen bosanma raddesıne geldık ama nuh dıyo peygamber demıyo ,Allah sonumuzu hayır etsın bakalım nolcak, allahtan 1 sokak ilerdede annem oturuo,
ben de yıkadım canım bugün dalinle çok hafif bi kokusu var :) eşim son haftalarda yıkasaydın kokusu çıkmazdı çanaşırların hem diyo erkek işte ne anlar sanki tam gününde gelceği belli bebeğin :) bi de son haftalarda sanki bu işleri kolayca yapabilcem.her şeyı yıkayacagım :=)
hatta pusetın kılıfını yıkadım şimdiden. ana kucagının da kılıfını cıkarttım
onu da yıkayacagım düşün :=) yıkanabılecek ne varsa yıka
Nevresimi yıka yorganı yıkama canım.ya bu pamuklu yorganlarıda yıkıcazmı bozulmasın topak topak olur diye korkuyom
canan sakın bu hatayıııı yapmmaaa valla yemekleri bile beraber yemek zorunda kalırsınız. bastır sakınnnnnnnn
kabul etme, eşin bu ıstegını sana yaptırısa egeralekta movik movik kızlar benım kocam zorla kaynanamın oturdugu binadaki başka dairesine taşıttırıo beni , ben napım =)) bu yuzden resmen bosanma raddesıne geldık ama nuh dıyo peygamber demıyo ,Allah sonumuzu hayır etsın bakalım nolcak, allahtan 1 sokak ilerdede annem oturuo,